ی05192019

Last updateی, 19 می 2019 8am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا مجاهدین در مظان اتهام انفجارات بندرالفجیره

مجاهدین در مظان اتهام انفجارات بندرالفجیره

دیرزمانیست که استراتژیست های آمریکایی در سازمان مجاهدین پتانسیل کسب قدرت به هربهایی را کشف کرده اند. مجاهدین ثابت کرده اند که جهت کسب قدرت نه تنها اصول و ایدئولوژی بلکه وطن و پدر ومادرخودرا نیز در طبق حراجی می گذارند. بهترین دلیل اثبات این امر همکاری با صدام حسین در طول جنگ ایران وعراق علیه کشورخودشان بود که تا اخر مرزهای خیانت و جنایت را درنور دیدند.

علی اکبرراستگو - کانون آوا - 16 ماه مه 2019

مجاهدین در مظان اتهام انفجارات بنده الفجیره؟

سرمایه گزاری آمریکا برروی مجاهدین نتیجه مطلوب خودرا می دهد.

دیرزمانیست که استراتژیست های آمریکایی در سازمان مجاهدین پتانسیل کسب قدرت به هربهایی را کشف کرده اند. مجاهدین ثابت کرده اند که جهت کسب قدرت نه تنها اصول و ایدئولوژی بلکه وطن و پدر ومادر خودرا نیز در طبق حراجی می گذارند. بهترین دلیل اثبات این امر همکاری با صدام حسین در طول جنگ ایران وعراق علیه کشورخودشان بود که تا اخر مرزهای خیانت و جنایت را درنور دیدند.

این نکته از دید استراتژیست های آمریکایی پنهان نماند. بلافاصله بعد از سقوط صدام حسین شاهد چند اتفاق بودیم که بی ربط بهم نبودند:

• آمریکا سازمان مجاهدین را زیرپروبال می گیرد و حفاظت آنها را درعراق تقبل می کند. بعدهم که مجاهدین ازعراق اخراج شدند، آنها را به آلبانی فرستاد.
  • در پی تلاش برای خروج آنها از لیست تروریستی، سیل سیاستمداران ریز و درشت از رده خارج جناح های عمیقا جنگ طلب و مرتجع آمریکایی و اروپایی را به خرج سازمان به مراسم مجاهدین فرستاد تا مشروعیتی برای آنها جهت خروج از لیست تروریستی کسب کند. جان بولتون از جمله اولین های این افراد بود. سازمان مجاهدین نمی تواند منکر شود که نمیداند جان بولتن یک دیوانه روانیست که ترامپ چند بار افسارش را کشیده است وگرنه تابحال منطقه را به اتش کشیده بود. وی کسی بود که حتی جرج بوش اورا کنار گذاشته بود و حالا با مریم رجوی قربان صدقه هم می روند.

maryam bulton 04

جان بولتن از چپ نفراول

• حتی قبل از اعلام خروج نام سازمان مجاهدین از لیست تروریستی آمریکا (28 سپتامبر )2012 چند تیم عملیاتی سازمان به آمریکا اعزام شدند تا در پایگاهی مخفی در صحراهای نوادا دوره ببینند.

سیمور هرش، خبرنگار سرشناس آمریکایی، در مقاله ای درهفته نامه نیویورکرمی گوید گروهی از اعضای 'سازمان مجاهدین خلق' در زمان ریاست جمهوری جورج بوش در خاک آمریکا آموزش نظامی دیده اند. آقای هرش در این گزارش به نقل از مقام های سابق نظامی و اطلاعاتی آمریکا نوشته این آموزش ها حدود هفت سال پیش شروع شده و شش ماه ادامه داشته است. به نوشته او تعدادی از اعضای این سازمان در سال ۲۰۰۵ در سایتی واقع در ۱۰۰ کیلومتری لاس وگاس در ایالت نوادا که زمانی محل آزمایش های هسته ای بوده و اکنون برای آموزش عملیات ضد جاسوسی استفاده می شود، آموزش دیده اند. در این مقاله آمده است که آموزش ها در زمینه مخابرات، استفاده از رمز، سلاح و تاکتیک های نظامی بوده است.

نظرات مقامات اطلاعاتی و امنیتی آمریکا در مورد مجاهدین

ری مک‌ گاورن یک فعال سابق سیا در رابطه با سازمان مجاهدین چنین می‌گوید: «چرا آمریکا با سازمان‌هایی مانند MEK همکاری می‌کند، من فکر کنم چون آنها در محل هستند و به این خاطر که حاضرند برای ما کار کنند. در گذشته ما آنها را یک سازمان تروریستی در نظر گرفتیم. و آنها دقیقاً هم هستند. اما آنها الان، تروریست‌های ما هستند و ما ابایی نداریم که آنها را به داخل ایران بفرستیم…. برای فعالیتهای خدماتی مخفی معمول: حمله به حسگرها، برای مدیریت برنامه‌ی هسته‌ای ایران، علامت‌گذاری اهدافی برای حملات هوایی و شاید ایجاد کمپ‌های مخفی برای کنترل محل‌های نظامی در ایران. و همچنین کمی هم خرابکاری‌

یا کارن کویاتکووسکی همکار سابق وزارت دفاع چنین می‌گوید:«  MEK حاضر است وارد کارهایی شود که ما از آن شرم داریم و همچنین وارد کارهایی شود که ما می‌خواهیم مسکوت باقی بماند. اما برای این چنین کارهایی ما از آنها استفاده می‌کنیم
و این کارها دقیقاً چه هستند؟

دیگر پوشیده نیست و خود مجاهدین کتمان هم نمی کنند که آنها مسئول بمب‌گذاری هایی از جمله حمله به دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی و دفتر نخست‌وزیری هستند که منجر به کشته شدن 70مقام عالیرتبه‌ و همچنین رئیس جمهوری و نخست وزیر وقت ایران شدند و …

بگذریم از اینکه از سال 1360 که سازمان مجاهدین اعلام مبارزه مسلحانه نمود، برطبق منابع معتبر، نزدیک به 17 هزار نفر نظامی و غیرنظامی را درایران ترورکرد.

این پتانسیل فوق تصور در خشونت و مرگ اکنون میوه هایش توسط آمریکا چیده می شود. درست در زمانی که آمریکا بالاترین تحریم های تاریخ را به ایران اعمال کرده، بزرگترین زرادخانه جنگی را به خلیج فارس اعزام کرده و کشور را با پایگاه های بیشمار تقریبا محاصره کرده تا شرط های 12 گانه خودرا به ایران تحمیل کند ومنتظر است تا ایران دست از پا خطا کند تا قتل عامی بزرگتر از تلفات جنگ دوم جهانی از مردم بیگناه ایران زمین برپاکند، ناگهان چهارنفر از اعضای مجاهدین که در صدد خرید قایق تندرو در کویت بودند توسط پلیس کویت دستگیر می شوند که از این جریان بااینکه یکهفته می گذرد خبر جدیدی درمیان نیست و چند روز پیش چند انفجار در چند کشتی باری در بندر الفجیره بوقوع می پیوندد.

سایتهای مجاهدین بلافاصله و بدون هیج مدرکی وقوع این انفجارات را به جمهوری اسلامی نسبت داده و با وقاحت تمام خواستار حمله نظامی آمریکا به ایران می شوند.

آیا مجاهدین واقعا اینقدر نفهم هستند ونمی دانندکه آمریکا به بهانه واقعه 11 سپتامبر که ربطی به عراق نداشت به این کشور حمله کرد و تمام زیرساختهایش را نابودکرد که هنوز نتوانسته کمرراست کند.

البته از مجاهدین اصلا بعید نیست بعنوان نیروی نیابتی دست به این انفجارات در امارات آنهم بیخ گوش آمریکا زده باشند تا همان بهانه 11 سپتامبری به بولتن روانی بدهند.

اگر این امر درست باشد، مجاهدین بعنوان ننگین ترین سازمان در تاریخ ثبت خواهندشد.