ش04042020

Last updateج, 03 آوریل 2020 1pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا درودوتبریک مهردادساغرچی به همه مسیحیان جهان وایران

درودوتبریک مهردادساغرچی به همه مسیحیان جهان وایران

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

مهرداد ساغرچی - کانون آوا - 31 دسامبر 2019

درود و تبریک مهرداد ساغرچی به همه مسیحیان جهان و ایران

با تبریک فرا رسیدن سال نو مسیحی به همه مسیحیان بخصوص هموطنان مسیحی که در هر جای دنیا هستند.

سال جدید را برای همه شما سالی پر از نیکویی و سرشاری از عشق و صلح و مهربانی آرزومندم.

سالی که گذشت متاسفانه جهان شاهد باز هم جنگ و آواراگی و مرگ و میر ناشی از آلودگی محیط زیست و گرسنگی و درگیریهای قومی و مذهبی در جای جای زمین بود و آرزو میکنیم سال جدید همه این پدیده ها از دامان بشریت به دور باشد.

در این سال با زهم جدا شده گان و کانون با تمام قوا به رسالت انسانی و اخلاقی و وجدانی خودش که همانا کمک به خانواده ها و جدا شده ها برای دیدارو رسیدن به زندگی عادی بوده ، ادامه داد و همچنان به این امر نیکو و انسانی بدون هیچ چشمداشتی ادامه خواهد داد ، رسالتی که جدا شده های فرقه انجام دادند عهدی بوده که با خود کرده اند که برای رهایی و کمک به کسانی که اسیر روحی و فکری یک فرقه مخوف هستند را انجام دهند و در این امر بسیار هم موفق بوده اند اما باز هم جای کار بسیار دارد.

موضوع روشنگری و گفتن واقعیتها برای ثبت در تاریخ و فانوسی برای ایندگان کماکان از این دست فعالیت ها بوده و خواهد بود.

افرادی که قبلا توسط این فرقه رجوی به اسارت گرفته شده بودند بهترین سند و حرفهایشان دقیق ترین گواهی برای بیان یک بحث کاملا تخصصی است که فقط از عهده شاهدان موضوع که جدا شده گان هستند بر میاید در نتیجه این امر مهم مسولیت هر کسی هست که میتواند از این فرقه بگریزد، فارغ از هر گونه جبهه سیاسی و موضع فکری،  و هرکس به اندازه نگاه و تجربه و عمق نظر و فهم خودش مسائل را برای عموم باز کرده و خواهد کرد،

کسانی که در این مسیر قلم میزنند عمر و جوانی و سرمایه خود را در مسیری طی کردند که تنها با بیان آن میتوانند از تکرار آن جلوگیری کنند .

امیدوارم هم مردم و همه کسانی مطالب و فعالیت های جدا شده های فرقه را دنبال کرده اند به صداقت و راستی گفتار و نوشتار پی برده باشند و از این مطالب در سال جدید نیز استفاده لازم را ببرند.

در پایان از همه کسانی که تا بحال موفق نشدند بخشی از خاطرات و زندگی خود را بیان کنند با باز تکرار برای همه گان در این مهم سهم خود را ادا کنند .

سپاس

مهرداد ساغرچی ، آلمان