س11192019

Last updateد, 18 نوامبر 2019 9am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا شرکت کانون آوا در آکسیون اعتراضی ایرانیان آزاده علیه مجاهدین در میدان شیتیله پاریس

روز شنبه 13 ژوئن 2015 همزمان با انجام مراسم خیمه شب بازی مجاهدین که هرساله بمناسبت بزرگداشت مبارزه مسلحانه در ویلپنت پاریس برگزارمی شود، تعدادی از ایرانیان آزاده  و جداشدگان از فرقه رجوی در میدان شیتیله پاریس گرد هم آمدند تا با برگزاری میز کتاب و یک آکسیون افشاگرانه و اعتراضی اقدامات سرکوبگرانه این فرقه را برملا ونسبت به تحرکات آنان هشدار دهند.

کانون آوا - شنبه 13 ژوئن 2015

روز شنبه 13 ژوئن 2015 همزمان با انجام مراسم خیمه شب بازی مجاهدین که هرساله بمناسبت بزرگداشت مبارزه مسلحانه در ویلپنت پاریس برگزارمی شود، تعدادی از ایرانیان آزاده  و جداشدگان از فرقه رجوی در میدان شیتیله پاریس گرد هم آمدند تا با برگزاری میز کتاب و یک آکسیون افشاگرانه و اعتراضی اقدامات سرکوبگرانه این فرقه را برملا ونسبت به تحرکات آنان هشدار دهند.

اعضای جدا شده از سازمان با برپایی میز کتاب و توزیع بروشورها و حمل پلاکاردهای مصور ضمن افشای هدف واقعی از برگزاری شوی سازمان در پاریس و اعتراض به اجازۀ اقامت و فعالیت برای یک گروه فرقه ای و تروریستی در یک کشور آزاد و دموکراتیک؛ هدف آکسیون و ماهیت واقعی رهبران سازمان را برای شهروندان فرانسوی و خارجی که به اعضای جدا شده مراجعه می کردند توضیح دادند. این آکسیون بسیار مورد توجه و استقبال و حمایت مردم حاضر در میدان مذکور از جمله ایرانیان مقیم یا مسافر قرار گرفت.

در آکسیون مذکور که با توجه خبرگزاریها و حبرنگاران زیادی ازجمله خبرگزاری آسوشیتدپرس مواجه شد، مصاحبه هایی با تعدادی از اعضای قدیمی جدا شده که سالها در قرارگاههای سازمان در عراق بودند انجام گردید،  که متعاقبا به اطلاع خوانندگان خواهد رسید.

به تصاویری از این مراسم و یک کلیپ کوتاه توجه کنید:

foto 1

ویدیوکلیپ شماره 1