ش02292020

Last updateج, 28 فوریه 2020 7pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا سمینارجداشدگان فرقه مجاهدین در پاریس- ژانویه 2020

سمینارجداشدگان فرقه مجاهدین در پاریس- ژانویه 2020

روز گذشته (19 ژانویه 2020) جلسه بحت و گفتگو در باره نقض حقوق بشر و بخصوص مواضع این فرقه در سال 2019 در سالن هتلی در مرکزشهر پاریس برگزارشد. شرکت کنندگان در این جلسه مواضع بغایت ارتجاعی فرقه رجوی وعملکردهای ضدبشری این فرقه علیه اعضای منتقد و جداشدگان را محکوم کرده ونسبت به سیاستهای گروگانگیری و ضد خانواده فرقه رجوی اعتراض کردند

کانون آوا - 20 ژانویه 2020

Foto Alle 3سمینارجداشدگان فرقه مجاهدین در پاریس- ژانویه 2020

لینک ویدیوی سمینار جداشدگان در یوتیوب

شرکت کنندگان در این جلسه مواضع بغایت ارتجاعی فرقه رجوی وعملکردهای ضدبشری این فرقه علیه اعضای منتقد و جداشدگان را محکوم کرده ونسبت به سیاستهای گروگانگیری و ضد خانواده فرقه رجوی اعتراض کردند.

نکته هایی از سخنان شرکت کنندگان در سمینار:

نادر کشتکار: درتظاهرات دیماه من ندیدم کسی از سازمان مجاهدین و یا مسعودرجوی یادی بکنه. پیام اخیر مسعودرجوی نیز بیشتر کاربرد درون تشکیلاتی داشت.

عیسی آزاده: پایه های استراتژی جنگ مسلحانه مجاهدین برپایه تئوری چرقه وجنگ بود. رجوی سرمایه گزاری کلانی برروی جمهوری خواهان آمریکا بخصوص جان بولتون کرد تا آمریکا به ایران حمله نظامی بکند.

رضاجبلی: با اعلام ایجاد کانون های شورشی، سازمان دوباره به سال های 60 بازگشت. سازمان با آنهمه نیرو و انهمه اسلحه و تجهیزات و حمایت صدام نتوانست کاری از پیش ببرد. الان با این کانون های شورشی و نصب چند عکس و بنر چه کار می تواند بکند؟

محمد کرمی: این پیام (پیام صوتی مسعودرجوی) درست شده است. با یک برنامه 250 یورویی می شود هرصدایی را درست کرد. از سال 60 تابحال یکبار نیز سازمان مجاهدین بخودانتقاد نکرده است.

مهدی سجودی: من پیام مسعودرجوی را یک کارناشیانه می دونم. ما اون موقعها که هنوز در داخل تشکیلات بودم وقتی پیام مسعود را می شنیدیم امید می گرفتیم . ولی الان که خیلی وقته باخته از وقتی که اشرف تعطیل شد حالا هرتشکیلاتی هم بود بنظرمن تعطیل شد. حالا دیگر نیرویی در میان نیست. پیام داده برای کدام نیرو؟ کدام امید؟

علی اکبرراستگو: تواین بحبوحه اعتراضات مردمی در ایران، پومپئو وزیر خارجه آمریکا شش گروه ایرانی از جمله سازمان مجاهدین را درلیست ممنوع الملاقات درج کرد و این یعنی برباد رفتن تمامی زحمات رجوی در عرض 4 سال گذشته.

ادوارد ترمادو: کسی که پیام صوتی می ده باید بتونه پیام تصویری هم بده. رجوی بنظر من در کارنیست.

بتول سلطانی: آقای رجوی فراموش کرده که وقتی اعلام سرنگونی می کرد سال های شمسی را در نظرمی گرفت. حالا آمده هول شده سال میلادی 2020 را سال سرنگونی اعلام کرده. آنها بیش از 30 سال هست که از جامعه ایران رانده شده اند.

قربانعلی حسین نژاد: مسعودرجوی بعد از سالها که پیام مکتوب می فرستاد برای ترور سلیمانی پیام صوتی فرستاد. این چه معنی می ده؟ یعنی بوی کباب آمریکایی ها رو حس کرده.

لطفا ملاحظه سخنان کامل شرکت کنندگان در یوتیوب لطفا   -- اینجا -- کلیک نمائید!