چ06282017

Last updateچ, 28 جون 2017 8am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا روابط خارجی کانون آوا

ملاقات هیأتی ازجداشدگان فرقۀ رجوی با نمایندگان پارلمان اروپا دربروکسل

اعضای هیأت در این دیدار نمایندگان پارلمان اروپا را در جریان آخرین وضعیت نقض حقوق بشر دردرون تشکیلات این فرقه مذهبی بخصوص نقض آشکار حقوق افراد منتقد وناراضی در آلبانی و قطع ارتباط نزدیک به دوهزار نفر اعضای این فرقه با دنیای بیرون بویژه با خانواده هایشان قراردادند و از نمایندگان درخواست کمک و مساعدت به افراد محروم این فرقه مذهبی در آلبانی نمودند.

دیدارهیأتی ازجداشدگان فرقۀ رجوی با نمایندۀ پارلمان اروپا ازپرتقال دربروکسل

ملاقات هیئت جداشده با نماینده پارلمان اروپا

از جانب هیئت جداشدگان از سازمان مجاهدین برای آقای فوس توضیح داده شد که خواست ما اینست که این انسانها از منطقه بحرانی عراق به کشور ثالثی انتقال داده شوند و باین ترتیب از فشار عظیم سازمان نیزخلاص شوند.

گزارش شرکت آقای رضا جبلی ازکانون آوا در دوجلسه در پارلمان اروپا

اقای رضا جبلی طی صحبت باآقای Morten Løkkegaard  از گروه  ALDEگزارش کاملی از قطع ارتباط کامل اعضای فرقه رجوی از  تمامی رسانه های اجتماعی از سال 65 به بعد به عرض ایشان رساندند. ازجمله عدم امکان استفاده از تلفن و اینکه اعضای فرقه هیچگونه اطلاعی در رابطه با انترنت و موبایل نداشته اند و اعضای جداشده که برای اولین بار موبایل را دیده بودند حتی نمی دانستند که چگونه انرا روشن کنند و بطور کامل از دنیای ازاد قطع بودند. آقای جبلی در ادامه یادآور شدند که فرقه رجوی یکی از بزرگترین ناقضان حقوق اولیه اعضای خود میباشد که حتی زیر شدیدترین کنترلها هم حتی اجازه ارتباط افراد از طریق تلفن با خانواده هایشان را نمی دهد ولی در پارلمان اروپا دم از ازادی بیان می زند. اقای جبلی همچنین از وجود حدود 1800 نفر از اعضای اسیر در کمپ تیرانا که هنوز سران فرقه اجازه استفاده از انترنت و موبایل را نداده اند، نیز صحبت کردند.

ملاقات نمایندگان کانون آوا با آقای فرانک هاینریش نماینده پارلمان آلمان

همه ساکنان لیبرتی حامی متقاعد شده مجاهدین نیستند. بسیاری از آنها احساس پوچی و ناامیدی در زندگی آینده شان دارند و بالاجبار در روابط سازمانی مانده اند. ارتباط با خانواده هایشان دریچه ای را برایشان باز می کند تا ازاین وضعیت نجات پیداکنند و از هژمونی مجاهدین بیرون بیایند

ملاقات آقای ادوارد ترمادو با نماینده پارلمان اروپا ‪Dennis de Jong

در این ملاقات ادوارد ترمادو پس از معرفی خود به عنوان یک ایرانی مسیحی ارمنی، توضیح داد که در جنگ ایران و عراق توسط نیروهای عراقی اسیر شده و۹سال در اسارت عراق بوده و پس از آتش بس برای رسیدن میهنم و مردمم به  آزادی و دمکراسی برای مبارزه به یک آپوزاسیون ایرانی پیوسته است. در این لحظه آقای‪Dennis de Jongحرف ایشان را قطع کرده و با چهره ای غمگین گفتند: آه بله متوجه شدم کدام اپوزسیون را می گویید!

ملاقات فعال حقوق بشر مهندس علی اکبر راستگو با نماینده مجلس آلمان

شرکت جداشدگان فرقه رجوی در جلسه پارلمان اروپا دربروکسل

در ملاقات خصوصی که باآقای Dennis de Jong   در حاشیه جلسه برگزارشد، ادواردترمادو ضمن معرفی خود بعنوان عضوارامنه ایران توضیح داد که  در جنگ ایران وعراق توسط نیروهای عراق اسیر شده و به سازمان مجاهدین تحویل داده شده بود. وی گفت که درطول اسارت جدیدش در تشکیلات فرقه اسلامی مجاهدین در عراق بعنوان یک مسیحی مورد آزار و توهین فراوان قرارگرفته بود. این موضوع بشدت آقای Dennis de Jong   نماینده مجلس اروپا را مورد تاثیر قرارداد.

ملاقات هيئت کانون آوا با رئيس صليب سرخ جهاني در ژنو

روز پنجشنبه 18 آکتبر 2007 هيئتي از کانون آوا مرکب از آقايان خسرو جان نثاران و علي اکبر راستگو با خانم بئاتريس مگوانت روگو رئيس بخش خاورميانه و شمال آفريقای سازمان صليب سرخ جهاني در مقر اين سازمان در ژنو ديدارکردند.

ملاقات نمایندگان انجمنهای زنان وآوا با نماینده پارلمان اروپا دراشتراسبورگ

... کشورهای اروپایی وکلا غرب از تجربه مماشات با گروه های تروریستی نظیر القاعده، طالبان و داعش درس نگرفته و با حمایت از مجاهدین ماردرآستین خود می پرورانند. گروهی که به اعضای خود رحم نکرده و آنهارا برا ی عملیات خودسوزی به خیابانهای اروپایی می فرستد، بعد از بال وپرگرفتن در صورت لزوم این افراد را در محافل عمومی اروپا منفجرخواهد کرد واین مایه بس نگرانیست...