پ04192018

Last updateچ, 18 آوریل 2018 8am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا روابط خارجی کانون آوا

شرکت کانون آوا و انجمن زنان در گردهمائی بزرگ شخصیتهای سیاسی در شهر هامبورگ آلمان

خانم حمیرا محمد نژاد از انجمن زنان در این گردهمائی برای حاضرین مسئله خطر فرقه و ناآگاهی پناهندگان و افتادن آنها دردام این فرقه با پتانسیل تروریستی هشدار دادند.فرقه رجوی بعد از فروپاشی محل اصلی آنها در عراق بصورتی فرقه ای و با حفظ قید و بندهای فرقه ای و روان گردان شده توسط تشکیلات عمدتا به کشور آلبانی و از آنجا به کشورهای دیگر اروپائی و از جمله آلمان سرازیر شده و تا زمانیکه پیوستگی فرقه ای آنها با رجوی باقی است. بسیار خطر ناک می باشند مگر اینکه اعلام جدائی کرده و با استقلال فردی جذب جامعه آزاد شده باشند

برگزیده ای از نشست " خطرات حضور مجاهدین در آلبانی" درپارلمان اروپا

درادامه خبر مربوط به نشست بزرگ پارلمان اروپا در تاریخ چهار شنبه 10 آوریل 2018 تحت عنوان " خطرحضور مجاهدین خلق در آلبانی" در محل این پارلمان در بروکسل که در آن  چند تن از نمایندگان پارلمان اروپا، نمایندگانی از آلبانی و همچنین دوتن از جداشدگان سازمان مجاهدین بعنوان سخنران شرکت داشتند، ویدیوی زیر که شامل بخشهایی از سخنان شرکت کنندگان در این جلسه می باشد، تقدیم می گردد.

ملاقات هیأتی ازجداشدگان فرقۀ رجوی با نمایندگان پارلمان اروپا دربروکسل

اعضای هیأت در این دیدار نمایندگان پارلمان اروپا را در جریان آخرین وضعیت نقض حقوق بشر دردرون تشکیلات این فرقه مذهبی بخصوص نقض آشکار حقوق افراد منتقد وناراضی در آلبانی و قطع ارتباط نزدیک به دوهزار نفر اعضای این فرقه با دنیای بیرون بویژه با خانواده هایشان قراردادند و از نمایندگان درخواست کمک و مساعدت به افراد محروم این فرقه مذهبی در آلبانی نمودند.

جلسه " خطرحضور مجاهدین خلق در آلبانی" درپارلمان اروپا

پارلمان اروپا روزچهارشنبه 10 آوریل 2018 جلسه بزرگی تحت عنوان " خطرحضور مجاهدین خلق در آلبانی" در محل این پارلمان در بروکسل برگزارکرد. در این جلسه چند تن از نمایندگان پارلمان اروپا، نمایندگانی از آلبانی و همچنین دوتن از جداشدگان سازمان مجاهدین بعنوان سخنران شرکت داشتند.

دیدارهیأتی ازجداشدگان فرقۀ رجوی با نمایندۀ پارلمان اروپا ازپرتقال دربروکسل

شرکت اعضای انجمن زنان و کانون آوا درنشستهای متعدد پارلمان اروپا

روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 7 و 8 مارچ 2018 تعدادی از اعضای انجمن زنان و کانون آوا شامل خانمها بتول سلطانی، زهرا معینی، امیرموثقی، رضاجبلی و علی اکبرراستگو در جلساتی در پارلمان اروپا بمناسبت روز جهانی زن و همچنین در نشست "جلوگیری از دسترسی تروریستها به سلاحهای بیولوژیکی و شیمیایی" شرکت کردند. اعضای انجمن زنان در این جلسات ضمن تماس با نمایندگان پارلمان اروپا توجه آنان را به درد ورنج اعضای زن اسیر در فرقه رجوی در آلبانی جلب کردند. خانمها سلطانی و معینی از ستم مضاعفی که بر این زنان نگون بخت از طرف تشکیلات مخوف مجاهدین برهبری مسعود و مریم رجوی روا می شود، سخن گفتند و خواستار احقاق حقوق حقه انان در آستانه روزجهانی زن گردیدند.

گزارش شرکت آقای رضا جبلی ازکانون آوا در دوجلسه در پارلمان اروپا

اقای رضا جبلی طی صحبت باآقای Morten Løkkegaard  از گروه  ALDEگزارش کاملی از قطع ارتباط کامل اعضای فرقه رجوی از  تمامی رسانه های اجتماعی از سال 65 به بعد به عرض ایشان رساندند. ازجمله عدم امکان استفاده از تلفن و اینکه اعضای فرقه هیچگونه اطلاعی در رابطه با انترنت و موبایل نداشته اند و اعضای جداشده که برای اولین بار موبایل را دیده بودند حتی نمی دانستند که چگونه انرا روشن کنند و بطور کامل از دنیای ازاد قطع بودند. آقای جبلی در ادامه یادآور شدند که فرقه رجوی یکی از بزرگترین ناقضان حقوق اولیه اعضای خود میباشد که حتی زیر شدیدترین کنترلها هم حتی اجازه ارتباط افراد از طریق تلفن با خانواده هایشان را نمی دهد ولی در پارلمان اروپا دم از ازادی بیان می زند. اقای جبلی همچنین از وجود حدود 1800 نفر از اعضای اسیر در کمپ تیرانا که هنوز سران فرقه اجازه استفاده از انترنت و موبایل را نداده اند، نیز صحبت کردند.

ادامه مطلب...

ملاقات و اعتراض آقای امیر موثقی درنحوه برخورد دولت آلبانی و فشاربرفرقه رجوی برای ایجاد امکان تماس وارتباط با فامیل و بستگان درفرقه رجوی درآلبانی

ملاقات آقای ادوارد ترمادو با نماینده پارلمان اروپا ‪Dennis de Jong

در این ملاقات ادوارد ترمادو پس از معرفی خود به عنوان یک ایرانی مسیحی ارمنی، توضیح داد که در جنگ ایران و عراق توسط نیروهای عراقی اسیر شده و۹سال در اسارت عراق بوده و پس از آتش بس برای رسیدن میهنم و مردمم به  آزادی و دمکراسی برای مبارزه به یک آپوزاسیون ایرانی پیوسته است. در این لحظه آقای‪Dennis de Jongحرف ایشان را قطع کرده و با چهره ای غمگین گفتند: آه بله متوجه شدم کدام اپوزسیون را می گویید!

نامه کانون آوا به خانم روونا ودا Rovena Veda معاون وزیرکشورآلبانی

باتوجه به این شرایط، کل اعضای این سازمان هم اکنون در کشور شما سکنی گزیده و بمثابه بمب ساعتی در جامعه آلبانی عمل می کنند. سازمانی که اعضایش بدون اندیشه و احساس دست به انتحار و خودسوزی خودشان بزنند در کشتن دیگران و مردم عادی درنگ نخواهند کرد. سازمان مجاهدین سعی می کند در جامعه آلبانی همانطور که قبلا در عراق، بخصوص در قشر جوان نفوذکرده و از آنها بعنوان سیاهی لشگر و در مرحله بعدی بعنوان گوشت دم توپ استفاده کند. مردم و قشرجوان آلبانی باید از هرگونه تماس با این سازمان خودداری کنند.

شرکت جداشدگان فرقه رجوی در جلسه پارلمان اروپا دربروکسل

در ملاقات خصوصی که باآقای Dennis de Jong   در حاشیه جلسه برگزارشد، ادواردترمادو ضمن معرفی خود بعنوان عضوارامنه ایران توضیح داد که  در جنگ ایران وعراق توسط نیروهای عراق اسیر شده و به سازمان مجاهدین تحویل داده شده بود. وی گفت که درطول اسارت جدیدش در تشکیلات فرقه اسلامی مجاهدین در عراق بعنوان یک مسیحی مورد آزار و توهین فراوان قرارگرفته بود. این موضوع بشدت آقای Dennis de Jong   نماینده مجلس اروپا را مورد تاثیر قرارداد.

ادامه مطلب...

سخنرانی آقای رضا جبلی عضوجداشده فرقه مجاهدین درکنفرانس پناهندگان وحقوق بشردرپارلمان اروپا

من خودم حدود سی سال با این سازمان بودم و این بسیار خطرناک است برای آیندۀ اروپا و هم اکنون که ما اینجا نشسته ایم رهبر این گروه تروریستی در سالن بغلی در رابطه با آزادی و دموکراسی صحبت می‌کند در حالی که ۱۸۰۰ نفر را در آلبانی به اسارت گرفته و رابطه شان را با دنیای بیرون از جمله با خانواده هایشان قطع کرده است و دو روز پیش هم آنها را به بیست کیلومتر خارج از تیرانا  به یک پادگان قدیمی با دیوارهای بلند و سیم خاردار منتقل کردند.

ملاقات نمایندگان انجمنهای زنان وآوا با نماینده پارلمان اروپا دراشتراسبورگ

... کشورهای اروپایی وکلا غرب از تجربه مماشات با گروه های تروریستی نظیر القاعده، طالبان و داعش درس نگرفته و با حمایت از مجاهدین ماردرآستین خود می پرورانند. گروهی که به اعضای خود رحم نکرده و آنهارا برا ی عملیات خودسوزی به خیابانهای اروپایی می فرستد، بعد از بال وپرگرفتن در صورت لزوم این افراد را در محافل عمومی اروپا منفجرخواهد کرد واین مایه بس نگرانیست...

ادامه مطلب...

شرکت انجمن زنان، نماینده های کانون آواوپیوندرهائی در پارلمان اروپا ونشستهای ضدفرقه گرائی ورادیکالیزم

روز گذشته 8 نوامبر2017 از انجمن زنان خانم ها بتول سلطانی، زهرا معینی و خانم حمیرا محمدنژاد - از کانون آوا آقای رضا جبلی و امیر موثقی و آقایان قربانعلی حسین نژاد و آقای عیسی آزاده فعالین حقوق بشر در جلسات مختلف شرکت کردند و صدای اسیر شدگان اعضای باقیمانده و گرفتار شده در آلبانی در پارلمان اروپا شدند.

ملاقات هیئت جداشده با نماینده پارلمان اروپا

از جانب هیئت جداشدگان از سازمان مجاهدین برای آقای فوس توضیح داده شد که خواست ما اینست که این انسانها از منطقه بحرانی عراق به کشور ثالثی انتقال داده شوند و باین ترتیب از فشار عظیم سازمان نیزخلاص شوند.

ملاقات آقای رضاجبلی بانماینده پارلمان اروپا دربروکسل

در قسمتی از این ملاقات اقای جبلی باستحضاررساندند که فرقه ضد انسانی رجوی در آلبانی نه تنها اعضا را تحت شدیدترین فشارهای روحی قرار داده بلکه تهدید کرده که پول ماهیانه جداشدگان که از طرف کمیساریای پناهندگی سازمان ملل باید دراختیار این افراد قرارگیرد را پرداخت  نخواهد کرد و به این صورت نفرات جداشده را به گرسنگی تهدید کرده است.

ملاقات نمایندگان کانون آوا با آقای فرانک هاینریش نماینده پارلمان آلمان

همه ساکنان لیبرتی حامی متقاعد شده مجاهدین نیستند. بسیاری از آنها احساس پوچی و ناامیدی در زندگی آینده شان دارند و بالاجبار در روابط سازمانی مانده اند. ارتباط با خانواده هایشان دریچه ای را برایشان باز می کند تا ازاین وضعیت نجات پیداکنند و از هژمونی مجاهدین بیرون بیایند

شرکت نماینده کانون آوا در کنفرانس "اخباردروغ" درپارلمان اروپا

روزگذشته ششم سپتامبر 2017 اقای رضا جبلی به نمایندگی از کانون آوا و به دعوت پارلمان اروپا در کنفرانس "اخبار دروغ" که از طرف گروه اتحاد لیبرال ها و دموکرات ها در محل این پارلمان دربروکسل برگزار شده بود،  شرکت کرد. در این کنفرانس خانم نماینده  مریتسی اسکاک، اقای نماینده پتراس اوسترویسویس و اقای نماینده مورتن لوکاگارد و همچنین  پروفسورلیزا ماریا نودرت از دانشگاه اکسفورد، پروفسور وینسن هیندریک از دانشگاه کپنهاک سخنرانی کردند.

ملاقات فعال حقوق بشر مهندس علی اکبر راستگو با نماینده مجلس آلمان

فعاليت گسترده جداشدگان از پاريس تا بروكسل و پارلمان اروپا

اینجا در بروکسل ما یک مسجد بزرگ داریم که در سال 1967 برای 99 سال طی یک قرارداد به پادشاه عربستان واگذار شد. این تروریسم و ایدئولوژی اینجاست و تازه این قسمت خوب ان است قسمت بدتر ان این است که که این قرارداد برای 50 ساله اینده هم می باشد و در حقیقت ما اینجا پتانسیل داشتن تروریست را هنوز داریم یعنی تروریستهایی که هنوز متولد هم نشده اند و هیچکس هم هیچ کاری در رابطه با این مسجد انجام نمی دهد.

ملاقات هيئت کانون آوا با رئيس صليب سرخ جهاني در ژنو

روز پنجشنبه 18 آکتبر 2007 هيئتي از کانون آوا مرکب از آقايان خسرو جان نثاران و علي اکبر راستگو با خانم بئاتريس مگوانت روگو رئيس بخش خاورميانه و شمال آفريقای سازمان صليب سرخ جهاني در مقر اين سازمان در ژنو ديدارکردند.