ش08242019

Last updateش, 24 آگوست 2019 11am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا روابط خارجی کانون آوا ملاقات آقای ادوارد ترمادو با نماینده پارلمان اروپا ‪Dennis de Jong

ملاقات آقای ادوارد ترمادو با نماینده پارلمان اروپا ‪Dennis de Jong

در این ملاقات ادوارد ترمادو پس از معرفی خود به عنوان یک ایرانی مسیحی ارمنی، توضیح داد که در جنگ ایران و عراق توسط نیروهای عراقی اسیر شده و۹سال در اسارت عراق بوده و پس از آتش بس برای رسیدن میهنم و مردمم به  آزادی و دمکراسی برای مبارزه به یک آپوزاسیون ایرانی پیوسته است. در این لحظه آقای‪Dennis de Jongحرف ایشان را قطع کرده و با چهره ای غمگین گفتند: آه بله متوجه شدم کدام اپوزسیون را می گویید!

(بازتکثیراین مطلب تنها باذکر منبع و بدون دخل و تصرف در متن مجاز است. هرگونه سرپیچی مصداق بارز دزدی معنوی و بی پرنسیپی سیاسی می باشد)

ملاقات آقای ادوارد ترمادو با نماینده پارلمان اروپا ‪Dennis de Jong

کانون آوا - 8 دسامبر 2016

در حاشیه جلسه "آزادی ادیان" درپارلمان اروپا که ششم دسامبر 2016 در بروکسل برگزارشد، فرصتی پیش آمد تا باآقای ‪Dennis de Jong  نماینده پارلمان اروپا ازهلند که سخنران اصلی جلسه نیزبود ملاقات کوتاهی صورت بگیرد.

در این ملاقات ادوارد ترمادو پس از معرفی خود به عنوان یک ایرانی مسیحی ارمنی. توضیح داد که در جنگ ایران و عراق توسط نیروهای عراقی اسیر شده و۹سال در اسارت عراق بوده و پس از آتش بس برای رسیدن میهنم و مردمم به  آزادی و دمکراسی برای مبارزه به یک آپوزاسیون ایرانی پیوسته است. در این لحظه آقای‪Dennis de Jongحرف ایشان را قطع کرده و با چهره ای غمگین گفتند: آه بله متوجه شدم کدام اپوزسیون را می گویید!

آقای ترمادو درادامه گفتند که پس از مدتی متوجه شده که این سازمان مردمی نیست و یک سازمان تروریستی است واز طرف دیگر بعنوان یک مسیحی مورد اذیت و آزارفراوان قرارگرفت. تلاش وی برای خروج از سازمان سالها طول کشید تا اینکه پس از ۱۲سال توانست از تشکیلات خارج شود.

آقای‪Dennis de Jongبا ابراز تآسف دست آقای ترمادو را در دستش گرفت و پرسید که اکنون کجا زندگی می کند؟ آقای ترمادو درجواب گفتند آلمان!

آقای ‪Dennis de Jong دست آقای ترمادو رامحکم فشارداده وبرای ایشان آرزوی خوشبختی کرد.