ش12162017

Last updateج, 15 دسامبر 2017 9pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا روابط خارجی کانون آوا دیدارهیأتی ازجداشدگان فرقۀ رجوی با نمایندۀ پارلمان اروپا ازپرتقال دربروکسل

دیدارهیأتی ازجداشدگان فرقۀ رجوی با نمایندۀ پارلمان اروپا ازپرتقال دربروکسل

پیوند رهایی ـ پنچشنبه 9 فوریه 2017

دیدار هیأتی از جداشدگان فرقۀ رجوی با نمایندۀ پارلمان اروپا  از پرتقال در بروکسل

بعد از ظهر روز سه شنبه 7 فوریۀ 2017 هیأتی از کانون آوا در آلمان و انجمن پیوند رهایی در فرانسه شامل آقایان علی اکبرراستگو، قربانعلی حسین نژاد، عیسی آزاده و رضا صادقی جبلی از اعضا و مسئولین قدیمی جدا شدۀ سازمان مجاهدین (فرقۀ رجوی) با خانم آنا گومش نمایندۀ پرتقال در پارلمان اروپا از فراکسیون اتحاد سوسیالیستها در دفتر ایشان در محل این پارلمان در بروکسل دیدار و گفتگو کردند.

اعضای هیأت در این دیدار قطع ارتباط نزدیک دوهزار نفر اعضای این فرقه با دنیای بیرون بویژه با خانواده هایشان توسط سران آن از جمله اجازه ندادن به دختر آقای حسین نژاد برای دیدار با پدر و خواهرش در حالیکه این دو خواهر هرگز در عمرشان همدیگر را ندیده اند، و منابع مالی این فرقه در زمان صدام از نفت عراق و در حال حاضر، که موقع صحبت از خبر بسیاری رسانه ها در مورد اعتراف یک مقام دولت جدید آمریکا مبنی بر پول گرفتن از فرقۀ رجوی بسیار مورد سؤال و تعجب خانم نماینده بود، ومشاهدات خودشان از سرکوب و خفقان در داخل تشکیلات آن طی بیش از سه دهه در عراق و ادامۀ آن علیرغم انتقال اعضا به اروپا و مشخصا به آلبانی و ممنوعیت ازدواج و تشکیل خانواده در تشکیلات این فرقه و بالاخره تلاشهای سران فرقۀ رجوی برای رخنه در پارلمان اروپا و فریبکاری و بزک کردن چهرۀ تروریستی و فرقه ای خود در نزد برخی نمایندگان این پارلمان و معرفی عوامل کنونی و فعلی این فریبکاری سران فرقه را به صورت مشروح به اطلاع خانم نماینده رساندند.

خانم گومش ضمن استقبال گرم از اعضای هیأت در دفتر خود در محل پارلمان اروپا تأثر و تأسف شدید خود را از این وضعیت حاکم بر تشکیلات فرقه در گذشته و حالا در آلبانی بویژه در رابطه با خانواده ها و محروم بودن افراد تشکیلات از هر گونه تماس و دیدار با اعضای خانواده های خودشان و از هر گونه وسیلۀ ارتباطی از جمله موبایل و اینترنت ابراز داشته و برای ادامۀ تماسها و دیدارها با اعضای هیأت و جداشدگان فرقۀ رجوی اعلام آمادگی کردند.

نمایندۀ پارلمان اروپا در پایان این دیدار تأکید کرد که این وضعیت افراد فرقه و اظهارات جداشدگان را به اطلاع رئیس و دیگر اعضای پارلمان اروپا چه به صورت انفرادی و چه در سخنرانیهاش در جلسات پارلمان خواهد رساند.

هیأت کانون آوا و انجمن پیوند رهائی نیز به نوبۀ خود از خانم نماینده به علت استقبال ایشان از اعضای هیأت و توجه ایشان به مسألۀ اسرای فرقۀ رجوی در آلبانی بویژه موضوع خانواده ها نهایت سپاسگزاری خود را ابراز کردند.

77797AE2D812C28F6535201140FF604B566530E5F27358713Epimgpsh thumbnail win distr