ش09212019

Last updateج, 20 سپتامبر 2019 10am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا روابط خارجی کانون آوا ملاقات هیأتی ازجداشدگان فرقۀ رجوی با نمایندگان پارلمان اروپا دربروکسل

ملاقات هیأتی ازجداشدگان فرقۀ رجوی با نمایندگان پارلمان اروپا دربروکسل

اعضای هیأت در این دیدار نمایندگان پارلمان اروپا را در جریان آخرین وضعیت نقض حقوق بشر دردرون تشکیلات این فرقه مذهبی بخصوص نقض آشکار حقوق افراد منتقد وناراضی در آلبانی و قطع ارتباط نزدیک به دوهزار نفر اعضای این فرقه با دنیای بیرون بویژه با خانواده هایشان قراردادند و از نمایندگان درخواست کمک و مساعدت به افراد محروم این فرقه مذهبی در آلبانی نمودند.

ملاقات هیأتی از جداشدگان فرقۀ رجوی با نمایندگان پارلمان اروپا در بروکسل

چهارشنبه 31 ماه مه 2017 /

بعد از ظهر روز سه شنبه 30 ماه مه 2017 هیأتی از جداشدگان فرقه رجوی مرکب از خانم بتول سلطانی و آقایان مسعودخدابنده، قربانعلی حسین نژاد، رضا صادقی جبلی و علی اکبرراستگو از اعضا و مسئولین قدیمی جدا شدۀ سازمان مجاهدین (فرقۀ رجوی)  با دعوت رسمی پارلمان اروپا با  تعدادی ازنمایندگان این پارلمان  ازفراکسیونهای مختلف در محل این پارلمان در بروکسل دیدار و گفتگو کردند.

در این جلسه که حدود دوساعت بطول انجامید، نمایندگان سئوالهای متعددی در باره نقش سازمان مجاهدین دروضعیت سیاسی داخل کشور، چگونگی ارتباط آنان با عربستان سعودی و آمادگی برای انجام عملیات تروریستی، عدم مشروعیت درجامعه ایرانی و... کردند که به همه این سئوالات جواب داده شد.

نمایندگان پارلمان اروپا در خاتمه ضمن تشکر از حضور هیات جداشدگان، تأثر و تأسف شدید خود را ازوضعیت حاکم بر تشکیلات فرقه درآلبانی بویژه دررابطه با جلوگیری از دیدار افراد با خانواده ها یشان ابراز داشته و اعلام کردند که دراین رابطه مساعدت های لازم را بعمل خواهند آورد.

2017 05 30 EP 03

2017 05 30 EP 01