د12112017

Last updateد, 11 دسامبر 2017 4am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا روابط خارجی کانون آوا فعاليت گسترده جداشدگان از پاريس تا بروكسل و پارلمان اروپا

فعاليت گسترده جداشدگان از پاريس تا بروكسل و پارلمان اروپا

اینجا در بروکسل ما یک مسجد بزرگ داریم که در سال 1967 برای 99 سال طی یک قرارداد به پادشاه عربستان واگذار شد. این تروریسم و ایدئولوژی اینجاست و تازه این قسمت خوب ان است قسمت بدتر ان این است که که این قرارداد برای 50 ساله اینده هم می باشد و در حقیقت ما اینجا پتانسیل داشتن تروریست را هنوز داریم یعنی تروریستهایی که هنوز متولد هم نشده اند و هیچکس هم هیچ کاری در رابطه با این مسجد انجام نمی دهد.

فعاليت گسترده جداشدگان از پاريس تا بروكسل و پارلمان اروپا

انجمنهای زنان و آوا - پنجشنبه 29 ژوئن 2017

روز چهارشنبه 28 ژوئن 2017 هیاتی از جداشدگان مرکب از نمایندگان انجمنهای زنان و آوا، خانم بتول سلطانی، رضاجبلی، ادواردترمادو، نادرکشتکار وعلی اکبرراستگو بادعوت قبلی در کنفرانس گروه سوسیالیستها و دمکراتهای اتحادیه اروپا در محل پارلمان اروپا در بروکسل شرکت کردند.

DSC 1008

موضوع کنفرانس "حراست از حقوق ابتدایی" بود ودر آن تعداد 16 نفر از نمایندگان پارلمان اروپا بعنوان سخنران شرکت داشتند که از مهمترین  آنان:

WEIDENHOLZER Josef

FAJON Tanja

SIPPEL Birgit

را می شود نام برد.

IMG 4238

در این کنفرانس به بررسی حفاظت از حقوق اولیه انسانی منجمله حراست از حقوق بشر و حق حفاظت از اطلاعات شخصی و اینکه از چه راههایی می شود مانع دسترسی مجاری غیرمجاز به حریم خصوصی گردید پرداخته شد. راه های جلوگیری از رشد گروه های رادیکال در اروپا از دیگرموضوعات موردبحث بود.

آقای رضا جبلی در مورد موضوع آخر بطور مفصل از تجارب خود درمورد فرقه مجاهدین سخن گفت و این فرقه مخوف را به چالش کشید. آقای جبلی در بخشی از سخنان خود گفتند:

"با سلام و تشکر

من رضا جبلی و آقای علی اکبرراستگو و ادواردترمادو و نادر کشتکار از انجمن آوا و خانم بتول سلطانی از انجمن زنان مستقر در آلمان همگی از اعضای سابق سازمان مجاهدین خلق ایران که یک سازمان تروریستی است، می باشیم اگر سئوالی در رابطه با تروریسم دارید ما اینجا برای پاسخ دادن هستیم.

من شخصا در 36 سال گذشته با این سازمان همکاری داشته ام. مدت 5 سال در زندانهای ایران منجمله 2 سال در انفرادی بوده ام و در ضمن مورد اصابت گلوله در تظاهرات 1981 توسط نیروهای امنیتی  هم قرار گرفته ام.

داستان طولانی است ولی کوتاه میکنم.

تمام صحبتهای شما صحیح است ولی مهم نیست چه تعداد از این تروریستها را بکشید یا چه راه حلهایی و تکنیکهایی برای جمع اوری اطلاعات مورد استفاده قرار گیرد. انها امده اند و جایی هم نخواهند رفت مگر اینکه با مقوله تروریسم بطور واقعی و نه بعنوان یک حربه سیاسی مورد استفاده قرار گیرد.

سازمانی که من عضو ان بودم (رهبرآن) مریم رجوی هر چند وقت یکباره به همین پارلمان می آید و نماینده همین پارلمان  لابی انها می باشد (عکس مریم رجوی نشان داد می شود). مریم رجوی در سال 2003 توسط پلیس پاریس دستگیر می شود و از اعضای سازمان خواسته می شو که خودسوزی کنند تا این خانم ازاد شود من خودم انجا بودم می توانم اطلاعات بیشتری در این مورد بدهم.

(در اینجا عکس مریم رجوی با لباس نظامی و سوار بر تانک در عراق و عکس مریم با ارایش و لباس رنگی برای امدن به پارلمان اروپا نشان داده میشود)

اگر میخواهید بطور واقعی با تروریسم مبارزه کنید چرا از همین پارلمان اروپا شروع نمی کنید با ممانعت از ورود این تروریست به پارلمان که تازه درس ازادی و دموکراسی هم بدهید.

ما حدود 12 هزار شهروند ایران فقط بین سالهای 1981 تا 1983 را ترور کرده ایم به این دلیل می گویم ما چون من هم عضو این سازمان بوده ام و این ترورها و کشتار را هم بعهده گرفته اند ولی با این وجود هنوز به پارلمان می ایند.

من در کانادا و امریکا بودم و وقتی رجوی از ازادی و دموکراسی صحبت میکرد فکر میکردم همین است که ما اینجا داریم بهرحال مرا به عراق فرستادند که قرار بود شش ماهه باشد ولی شد 10 سال و در انجا بود که متوجه شدم این یک سازمان تروریستی است.

ببینید برای انجام یک عملیات تروریستی به شش چیز نیاز است که اگر به هر کس سه تای اولی که خیلی مهم هستند را بدهید سه تای دیگر را خود فرد می تواند انجام دهد

اولین و مهمترین ان ایدئولوژی است

دوم مکان تجمع است بهمین دلیل ما به قرارگاه اشرف فرستاده شدیم

سوم پول و منبع مالی است و اگر هر کس این سه را داشته باشد خودش سه تای بعدی که پیدا کردن و مشخص کردن هدف خرید و تهیه سلاح و اجرای عملیات است.

برگردیم سر اصل مطلب هم اکنون که ما اینجا نشسته ایم رجوی نفراتش را به پایتخت های اروپا و کمپ های پناهندگان فرستاده تا برای برگزاری جشن و سالگرد جنگ مسلحانه و کشتار مردم ایران پناهندگان را به پاریس بیاورند و ایا فکر نمی کنید ممکن است میان انها تروریست هم باشد؟ ممکن است. ولی کسی از ان جلوگیری نمی کند چون تروریست خوب و بد داریم و رجوی تروریست خوب است چون با دولت ایران مشکل داریم.  با تشکر "

2017 06 28 Brussel

ویدیوی سخنان آقای رضاجبلی در پارلمان اروپا

درپایان جلسه در بوفه کوچکی که ازطرف برگزارکنندگان جلسه برپاشده بود، اعضای هیأت بصورت مستقیم با شرکت کنندگان در کنفرانس به بحث و مبادله نظرپرداختند و آنان را در جریان آخرین وضعیت نقض حقوق بشر دردرون تشکیلات این فرقه بخصوص نقض آشکار حقوق افراد منتقد وناراضی  و جداشدگان از این فرقه در آلبانی قراردادند و به سئوالات آنان پاسخ دادند.

همچنین اعضای هیأت جداشدگان در این دیدار نسبت به شوی ژوئیۀ آیندۀ مریم قجر در پاریس که قرار است از افراد عرب مرتبط با گروه تروریستی و جنایتکار داعش از کشورهای مختلف اروپا نیز برای شرکت در آن به فرانسه آورده شوند هشدار دادند.

نمایندگان پارلمان اروپا ضمن تشکر از حضور هیات جداشدگان، تأثر و تأسف شدید خود را ابراز نمودند.

DSC 0997

DSC 1003