ش11182017

Last updateش, 18 نوامبر 2017 2pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا روابط خارجی کانون آوا شرکت انجمن زنان، نماینده های کانون آواوپیوندرهائی در پارلمان اروپا ونشستهای ضدفرقه گرائی ورادیکالیزم

روز گذشته 8 نوامبر2017 از انجمن زنان خانم ها بتول سلطانی، زهرا معینی و خانم حمیرا محمدنژاد - از کانون آوا آقای رضا جبلی و امیر موثقی و آقایان قربانعلی حسین نژاد و آقای عیسی آزاده فعالین حقوق بشر در جلسات مختلف شرکت کردند و صدای اسیر شدگان اعضای باقیمانده و گرفتار شده در آلبانی در پارلمان اروپا شدند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

شرکت انجمن زنان، نماینده های کانون آوا و پیوند رهائی در پارلمان اروپا و نشستهای ضد فرقه گرائی و رادیکالیزم

گزارش انجمن زنان ایران، آلمان،09.11.2017

روز گذشته 8 نوامبر2017 از انجمن زنان خانم ها بتول سلطانی، زهرا معینی و خانم حمیرا محمدنژاد - از کانون آوا آقای رضا جبلی و امیر موثقی و آقایان قربانعلی حسین نژاد و عیسی آزاده فعالین حقوق بشر در جلسات مختلف شرکت کردند و صدای اسیر شدگان اعضای باقیمانده و گرفتار شده در آلبانی در پارلمان اروپا شدند.

لینک به قسمتی از سخنان خانم بتول سلطانی فعال حقوق زنان گرفتار در فرقه رجوی

لینک به قسمتی از سخنان آقای رضا جبلی از فعالین حقوق بشر و از کانون آوا

لینک سخنان اعضای انجمن زنان

لینک سخنان آقایان قربانعلی حسین نژاد - عیسی آزاده و رضا جبلی

فعالیتهای انجمن زنان پیرامون صحبت و جلب حمایت نمایندگان کشور آلبانی با هدف فشار بر فرقه رجوی و آزادی اسیران

این نمایندگان اهداف زیر را در پارلمان اروپا و کمک و حمایت پارلمانترها دنبال می کردند:

آزاد سازی باقیمانده اسیران بخصوص در کشور آلبانی و سایر کشورهای اروپائی از شر این فرقه بنیادگرا شدند.

پاسخگوئی مریم رجوی و مسعود رجوی بجای داعیه حقوق بشری به فریادهای تمام کسانی که بواسطه مستقیم وی شکنجه و زندانی و روزها و سالهای متمادی تحت تلقین و روان گردانی در نشستهای سرکوبی و فشار شدند.

هوشیاری و هشدار دادن به اعضای پارلمان نسبت به شعارهای تو خالی و بی محتوای مریم رجوی و دار و دسته او و افشای چهره واقعی و فرقه گرایانه وی

در این جلسات آقای رضا جبلی و خانم بتول سلطانی به نمایندگی از افراد اسیر و حمایت از حق پایمال شده آنها توسط فرقه رجوی صحبت کردند.

آنها همچنین موفق به دیدارهای جداگانه با دو نماینده از پارلمانترهای آلبانیائی شرکت کننده در پارلمان شدند و خواستار کمک به آزادی دوستانشان در فرقه و اسارتگاههای فرقه رجوی در آلبانی شدند.

ضمن تبریک به همه کسانی که در پایگاهها و اسارتگاههای فرقه رجوی تحت فشار و زور و تهدید منتظر زمان مناسب اعلام جدائی خودشان هستند می گوئیم که ترس و دلهره بیجا را کنار گذاشته و همه تهدیدهای مسئولین این فرقه که طوطی وار صحبتهای رجوی را بدون تعقل و ماشین وار تکرار می کنند، توصیه می کنیم که با پیوستن به انجمن های جدا شده و ریختن اتهامات و ترس و نگرانیهای بیجا در سطل زباله رجوی خود را از چنگال این مافیای فرقه رها کنند.

همچنین خاطر نشان می کنیم که با فاصله گرفتن از این مافیا همه مشکلات آنها در بستر طبیعی و درست همانند سایر دوستانشان حل و فصل و از شر فرقه خلاص خواهند شد در صورتی که دندان فاسد طمع را از این فرقه بکشند و خود را به دنیای آزاد بسپارند و تمامی ارتباط خود رابا این فرقه قطع کنند.

تحریریه انجمن زنان

09.11.2017