د12112017

Last updateد, 11 دسامبر 2017 4am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا روابط خارجی کانون آوا سخنرانی آقای رضا جبلی عضوجداشده فرقه مجاهدین درکنفرانس پناهندگان وحقوق بشردرپارلمان اروپا

من خودم حدود سی سال با این سازمان بودم و این بسیار خطرناک است برای آیندۀ اروپا و هم اکنون که ما اینجا نشسته ایم رهبر این گروه تروریستی در سالن بغلی در رابطه با آزادی و دموکراسی صحبت می‌کند در حالی که ۱۸۰۰ نفر را در آلبانی به اسارت گرفته و رابطه شان را با دنیای بیرون از جمله با خانواده هایشان قطع کرده است و دو روز پیش هم آنها را به بیست کیلومتر خارج از تیرانا  به یک پادگان قدیمی با دیوارهای بلند و سیم خاردار منتقل کردند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سخنرانی آقای رضا جبلی عضو جداشده فرقه مجاهدین در کنفرانس پناهندگان و حقوق بشر در پارلمان اروپا

لینک به ویدیوی سخنرانی آقای رضاجبلی در پارلمان اروپا:

در زیر ترجمۀ کامل سخنرانی آقای رضا صادقی جبلی در کنفرانس پناهندگان و حقوق بشر در پارلمان اروپا را ملاحظه می کنید:

»رضا جبلی از کانون آوا مستقر در آلمان هستم. در ابتدا می خواستم از حزب سوسیال دموکرات برای برگزاری این کنفرانس تشکر کنم.

آقای نماینده نیدرلند به نکتۀ بسیار مهمی اشاره کردند. از آنجاییکه  من خودم هم پناهنده هستم و هم  عضو یک گروه تروریستی بودم که تا سال ۲۰۱۴ در لیست تروریستی قرار داشت یعنی سازمان ایرانی مجاهدین خلق فکر می‌کنم بسیار مهم است به این دلیل که حدود یک سال پیش نزدیک دو هزار نفر از اعضای این سازمان از عراق به کشور آلبانی منتقل شدند که اکنون تمام این دو هزار نفر در یک پادگان قدیمی امریکا مستقر شده اند.

Sans titre2122211

آیا امکان استحاله و معتدل کردن افراد چنین گروهی وجود دارد؟ بلی وجود دارد و من خودم نمونۀ آن هستم ولی این کار تنها با جدا کردن فرد از قید تشکیلات فرقه ای امکان پذیر می‌باشد.

این برخلاف حقوق بشر است که دو هزار نفر پناهنده را بیاورید و در یک مکان ایزوله قرار بدهید بدون هیچگونه ارتباط با دنیای بیرون.

مهم است و زمان آن فرا رسیده که نمایندگان و پارلمان اروپا از ورود این رهبر تروریست‌ها به این نهاد و سمبل دموکراسی اروپا جلوگیری کنند و دیگر نگذارند او به پارلمان اروپا بیاید و به دروغ و فریب دم از آزادی و دموکراسی بزند.

متشکرم».

reza eu2