د12172018

Last updateد, 17 دسامبر 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا روابط خارجی کانون آوا شرکت هیأتی از جداشدگان فرقۀ رجوی در کنفرانس مبارزه با منابع مالی تروریستها در پارلمان اروپا

صبح روز پنجشنبه 17 ماه مه 2018 برابر با 27 اردیبهشت ماه 1397 هیأتی از اعضا و مسئولین سابق سازمان مجاهدین (فرقۀ رجوی) در اروپا از کانون آوا و انجمن پیوند رهایی شامل آقایان قربانعلی حسین نژاد، رضا صادقی جبلی، عیسی آزاده، غفور فتاحیان و احمد اوسطی در کنفرانس راههای مبارزه با منابع مالی تروریست‌ها در پارلمان اروپا که در مقر پارلمان اروپا در بروکسل با سخنرانی آقای رضا صادقی جبلی و گروهی از نمایندگان پارلمان اروپا از کشورهای مختلف اروپایی برگزار شد، شرکت کردند.

------------------------------------------------------------------------------

پیوندرهایی  - 19 ماه مه 2018

بروکسل - 17 ماه مه 2018

سخنرانان در این کنفرانس راههای مبارزه با تأمین مالی و منابع پولی تروریستها و در رأس آنها گروههای القاعده و داعش در اروپا و خارج آن و مبادلات پولی توسط آنان با استفاده از مؤسسات بانکی و پولی و امکانات انتقال پول توسط آنان در اروپا را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

آقای رضا صادقی جبلی از اعضا و مسئولین سابق سازمان مجاهدین (فرقۀ رجوی) در سخنرانی خود در این کنفرانس با اشاره به منابع مالی هنگفت فرقۀ رجوی و تروریست شمردن سالیان آن از سوی اتحادیۀ اروپا اقدامات سران این فرقه به انواع پولشویی و سرمایه گذاری مالی از منابع غیر قانونی مالی در کشورهای مختلف اروپایی و نقض قوانین مالیاتی این کشورها توسط آنان و انتقال و نگهداری میلیونها دلار پول نقد به طرق گوناگون را شرح داده و مشخصا دستگیری مریم رجوی در سال 2003 توسط پلیس فرانسه و کشف و ضبط 11 میلیون دلار جا سازی شده در اتاق مریم رجوی در مقرش در حومۀ پاریس را یاد آوری کرد و پرسید: «شما چگونه اجازه می دهید مریم رجوی رهبر یک سازمان فرقه ای و تروریستی در این پارلمان و از میان نمایندگان آن با همین پولهای دارای منابع غیر قانونی برای خودش لابی بخرد و خود نیز صحن این پارلمان را آلوده کرده و در آن با فریبکاری و دورویی و شعارهای دروغین تلاش برای لاپوشانی جنایتها و جرمهای خود و فرقه اش و توجیه آنها به عمل بیاورد؟».

آقای دیوید لویس رئیس کمیسیون مبارزه با منابع مالی تروریست‌ها در اتحادیه اروپا در جواب پرسش آقای صادقی جبلی گفتند: «ما البته برنامه و طرحهای مبارزه را انجام می دهیم و مقامات کشورهای اتحادیه شیوه های پولشویی تروریست‌ها را با ما در میان می گذراند و ما شیوه های مقابله جهانی علیه انرا برنامه ریزی می کنیم و تحقیقات در رابطه با موضوع هاییکه شما عنوان کردید و بسیار مهم هم هستند باید توسط پلیس و مقامات کشورهای مربوطه انجام شود و البته ما شناسایی و افشای اشخاص و مواردی را که شما عنوان کردید و مقامات سیاسی و شخصیتهایی را که چه در حال حاضر و چه در گذشته به هر شکلی با این گروه ها همکاری داشته و دارند بعنوان مشارکت با تروریست‌ها برای پولشویی به پلیس تأکید و معرفی می کنیم و مجازات سنگینی را هم خواهد داشت و انتظار ما از پلیس و مقامات ذی ربط هم پیگیری شدید مواردی است که گفتید. و ما همچنین بررسی می‌کنیم که آیا کشورهاییکه این فعالیتها در آن انجام می‌شود از ریسک بالای این نوع فعالیتها مطلع هستند؟ و اگر اطلاعاتی در این موارد وجود دارد ما از این کشورها انتظار داریم که تحقیقات شفافی را در این موارد که شما اشاره کردید انجام دهند و این اشخاص به دادگاه معرفی و مجازات شوند پس ما این موارد را دنبال و به دولت‌ها تذکر می دهیم و از آنها میخواهیم پیگیری کنند ولی ما خودمان این تحقیقات را انجام نمی دهیم».

کلیپ سخنرانی آقای رضا صادقی جبلی  به زبان انگلیسی در این کنفرانس و جواب آقای دیوید لویس به پرسش ایشان را می توانید با کلیک روی عکس زیر ملاحظه کنید.

سخنان آقای صادقی جبلی با استقبال و تأیید و توجه شدید حاضران و مسئولان کنفرانس بویژه نمایندگان پارلمان اروپا شرکت کننده در آن قرار گرفت بطوریکه همگی نگاههایشان را از پنل چرخانده و به آقای صادقی متوجه ساختند.

در پایان کنفرانس اعضای هیأت جداشدگان از فرقۀ رجوی با بسیاری از شرکت کنندگان و مسئولان و برگزار کنندگان کنفرانس از جمله با تعدادی از نمایندگان پارلمان اروپا در مورد وضعیت فرقۀ رجوی و موج ریزش نیرویی آن در آلبانی و فریبکاریهای آن و اندیشه ها و رفتارهای ارتجاعی و سرکوبگرانه و ضد دموکراتیک رهبران آن از جمله اقدامات خشونت طلبانۀ آنان حتی در همین مقر پارلمان اروپا علیه مخالفانشان و کارهای غیرقانونی و تخلفات مالی آنان در اروپا بویژه پولشویی با روشهای مختلف، دیدار و گفتگو کردند.

همچنین اعضای هیأت جداشدگان فرقۀ رجوی شرکت کننده در این کنفرانس بعد از پایان آن در راهروی پارلمان توضیحاتی در مورد اهمیت این کنفرانس و مباحث آن و سخنان آقای صادقی جبلی در این کنفرانس و استقبال حاضران از آن ارائه دادند که می توانید فیلم آن را در اینجا ملاحظه کنید.

برای دیدن گزارش مصور و فیلم کامل کنفرانس در سایت رسمی پارلمان اروپا اینجا را کلیک کنید.