ش08242019

Last updateش, 24 آگوست 2019 11am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا روابط خارجی کانون آوا ملاقات نمایندگان انجمنهای زنان وآوا با نماینده پارلمان اروپا دراشتراسبورگ

ملاقات نمایندگان انجمنهای زنان وآوا با نماینده پارلمان اروپا دراشتراسبورگ

... کشورهای اروپایی وکلا غرب از تجربه مماشات با گروه های تروریستی نظیر القاعده، طالبان و داعش درس نگرفته و با حمایت از مجاهدین ماردرآستین خود می پرورانند. گروهی که به اعضای خود رحم نکرده و آنهارا برا ی عملیات خودسوزی به خیابانهای اروپایی می فرستد، بعد از بال وپرگرفتن در صورت لزوم این افراد را در محافل عمومی اروپا منفجرخواهد کرد واین مایه بس نگرانیست...

ملاقات نمایندگان انجمنهای زنان وآوا با نماینده پارلمان اروپادراشتراسبورگ

کلن  - 10 ژوئن 2015

روز سه شنبه 9 ژوئن 2015 برابر با 19 خرداد 1394 هیئتی مرکب از خانم بتول سلطانی و آقای علی اکبرراستگو مدیران انجمنهای زنان ایران وآوا با آقای نیکولای بارکوف Nikolay BAREKOV  نماینده پارلمان اروپا از بلغارستان و عضو کمیته رابطه با ایران این پارلمان درمحل دفتر ایشان در ساختمان پارلمان اروپا در اشتراسبورگ دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که حدود یکساعت بطول انجامید درباره امنیت منطقه و اروپا و نقش گروه های تروریستی در متشنج کردن اوضاع این کشورها، بحث و گفتگو بعمل آمد.

نمایندگان انجمنهای فوق الذکر درابتدا تاکید کردند که کشورهای اروپایی وکلا غرب از تجربه مماشات با گروه های تروریستی نظیر القاعده، طالبان و داعش درس نگرفته و با حمایت از مجاهدین ماردرآستین خود می پرورانند. گروهی که به اعضای خود رحم نکرده و آنهارا برا ی عملیات خودسوزی به خیابانهای اروپایی می فرستد، بعد از بال وپرگرفتن در صورت لزوم این افراد را در محافل عمومی اروپا منفجرخواهد کرد واین مایه بس نگرانیست.

آقای بارکوف ضمن خیرمقدم اظهارداشتند که بویژه در این زمان که روابط نزدیکی مابین ایران وغرب بوجودآمده، خوب است که گفتگوهای سازنده هم با حکومت ایران و هم با اپوزیسیون ایران بعمل آید.

نمایندگان زنان و آوا ضمن تائید اظهارات آقای بارکوف گفتند مجاهدین را نباید بعنوان یک اپوزیسیون دموکراتیک تحویل گرفت. گذشته تروریستی آنها را باید مدنظرداشت و تاکیدکردند که این سازمان هیچوقت با گذشته تروریستی خود برخورد نکرده است. مجاهدین در تلاش جهت یافتن حامی در پارلمان اروپا، گذشته تروریستی شان را مخفی نگه داشته و از بحث درمورد این مسئله فرارمی کنند ضمن اینکه آنها با تمام قواسعی میکنند در نزدیکی کشورهای غربی و ایران خرابکاری کنند.

آقای بارکوف جواب دادند که ابدا فایده ای ندارد با سازمانهای تروریستی ویا آندسته از گروه هایی که گذشته تروریستی دارند، دور یک میز نشسته شود وتاکیدکردند که از تلاشهای صلح جویانه و خارج ازخشونت مردم ایران برای دموکراسی و آزادی بیشتر حمایت می کند.

وادامه دادند که از تلاشهای مجاهدین جهت نفوذ بر نمایندگان پارلمان اروپا آگاه هستند ولی همیشه سعی کرده اند صحبتهای طرف مقابل را هم گوش داده  تا بتواند موضع شخصی پیدا بکنند.

در پایان این جلسه بسیار مفید، نمایندگان انجمنهای جداشده از آقای بارکوف از بابت انجام این ملاقات تشکر کردند.

sotlani rastgou EP 09062015