ش09212019

Last updateج, 20 سپتامبر 2019 10am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مجموعه مقالات علی اکبرراستگو مجموعه مقالات علی اکبرراستگو

مجموعه مقالات علی اکبرراستگو

rastgou 400مجموعه مقالات علی اکبرراستگو از سال 2004 تاکنون

نامه سرگشاده مهندس علی اکبرراستگو به آقای ادموند اسپاهو، معاون پارلمان آلبانی + متن آلمانی

مهندس علی اکبرراستگو - کانون آوا – آلمان – 19 دسامبر 2015

اکنون از مقامات آلبانی انتظار می رود که به پناهجویان از کمپ لیبرتی در چارچوب جابجایی آنها به آلبانی، چشم اندازی واقعی برای زندگی و شانس برای آینده مناسب و معقول ارائه شود.

شما هم می توانید به پناهجویان از کمپ لیبرتی درایجاد یک زندگی آزاد شرافتمندانه کمک کنید. با دوستانتان درسازمان مجاهدین وشورای ملی مقاومت صحبت کنید واطمینان حاصل کنید که این پناهجویان بتوانند با اعضای خانواده خود ملاقات کنند. تنها در صورتی که دولت آلبانی، کمیساریای عالی پناهندگان و کادررهبری مجاهدین با هم همکاری کنند، می شود واقعا به پناهجویان کمک کرد.

نامه سرگشاده مهندس علی اکبرراستگو به وزیردادگستری آلمان + متن آلمانی

مهندس علی اکبرراستگو – کانون آوا -  13دسامبر 2015

سازمان مجاهدین از دیرباز سعی داشته جداشده ها و منتقدین را بسکوت بکشاند. افرادی را که تسلیم شانتاژهای سازمان نمی شوندو در مقابل ان می ایستند، با نسبت دادن عنوان عوامل و مزدوران وزارت اطلاعات ایران بدنام می کند. کسانی را نمی توانند خاموش کنند سعی می کنند به  شهرتشان با چنین اتهاماتی حمله کرده واعتبارشان را بکلی از بین ببرند. حتی خانواده های اعضای مجاهدین در کمپ لیبرتی عراق که خواستار ملاقات با عزیزانشان هستند، از نظر مجاهدین مزدوران سرویس امنیت ایران محسوب می شوند.

نامه سرگشاده علی اکبرراستگو به فرانسوا اولاند رئیس جمهورفرانسه  + متن آلمانی

علی اکبرراستگو - 11 نوامبر 2015

سازمان مجاهدین خلق در شهر اورسورواز مقری ساخته که از آنجا تمامی اکسیون هایشان در اروپا نظیر مراسم های متعدد بزرگ و فعالیت ها در پارلمان اروپا را هماهنگ می کنند. آنچه در پشت دیوارهای بلند و نرده های اقامت رجوی می گذرد، کسی خبرندارد. اما به تازگی شایعات زیادی وجوددارد مبنی بر اینکه در این محل تعداد زیادی کانتینرمسکونی قرار داده شده تا افراد مجاهدین را که اخیرا از کمپ لیبرتی به البانی منتقل شده اند، بطور غیرقانونی به فرانسه آورده و در این کانتینرها مستقر کنند. در این رابطه نیز تماسهای خوب مجاهدین با بسیاری از شهرداران فرانسوی و نمایندگان آلبانیایی که با علاقه در مراسم مجاهدین شرکت می کنند، بسیار کارسازاست.

نامه سرگشاده علی اکبرراستگو به بارک اوباما + متن انگلیسی

مهندس علی اکبرراستگو - کانون آوا - 4 سپتامبر 2015

حتی منتقدان رژیم ایران حمایت خودشان را از این توافق اعلام کرده اند. ده ها تن از ایرانیان برجسته، که بسیاری از آنان برای نظرات سیاسی خود حتی زندانی شده اند، دریک کمپین ویدیویی از کنگره خواسته اند مانعی در اجرای این توافق ایجاد نکند. این کمپین شامل پیامهایی ازفیلمساز معروف جعفر پناهی، خانم شیرین عبادی برنده جایزه صلح نوبل، خانم نسرین ستوده وکیل حقوق بشر و خانم غنچه قوامی فعال ایرانی – بریتانیایی می باشد. همچنین 340 تن  از خاخام های یهودی طی ارسال نامه ای به کنگره در روز دوشنبه اعلام حمایت خود را از توافق هسته ای ایران اعلام کرده اند.

نامه سرگشاده علی اکبرراستگو به آقای جولیو ترزی همراه با متنهای انگلیسی وآلمانی

علی اکبرراستگو - کانون آوا – دوشنبه 3 اگوست 2015

شما نمی توانید برای مبارزه با بنیادگرایی و رادیکالیسم از سازمانی حمایت کنید که ایدئولوژی آن بنیادگراتر و رادیکالتر می باشد. شما نمی توانید به تروریسم و خونریزی خاتمه بدهید از طریق حمایت از سازمانی که سالیان سال خونریز و خشن بوده و هنوز هم برای «آزادسازی» ایران تنها راه را سرنگونی (خشونت بار) حکومت می داند.

نامه سرگشاده مهندس علی اکبر راستگو به آقای ژاک شیراک رییس جمهور فرانسه

-همانطور که دولت متبوع شما میداند سازمان مجاهدین خلق ایران در سال 1965 به عنوان يك گروه چريكي اسلامي براي درگیری نظامي با رژیم شاه به وجود آمد . فلسفه مجاهدين خلق ترکیبی از تئوری های ماركسيسم و اسلام میباشد.

ابراز تشکرمهندس علی اکبر راستگو از وزير داخله ايالت نوردراين وستفالن آلمان

هفته گذشته گزارش سالانه اداره حراست قانون اساسي استان نوردراين وست�فالن برای سال 2006 منتشر گرديد ودراختيار عموم قرار گرفت. اين گزارش نسبت به سال قبل جامع تر و م�فصل تر مي باشد ودر مورد سازمان مجاهدين حاوی حاکي نکات جديدی است که نشاندهنده توجه ادارات تحت مسئوليت شما نسبت به امنيت عمومي شهروندان ميباشد وجای بسا تقديردارد.

مسعودرجوی را درکنار صدام بنشانيد!ا

علی اکبرراستگو - 1.07.2004

آقای مسعود رجوی با تشکيل ارتش آزادیبخش با بودجه و تسليحات دريافتي از صدام حسين، عملا افراد سازمان را که جهت تحقق بخشيدن به آرمان های آزاديخوانه خود به اين سازمان پيوسته بودند وارد جنگي ناخواسته با مردم عراق و ايران کرد. اين ارتش با سرکوب کردهای شمال عراق در سال 1991 رژيم صدام حسين رااز سقوط حتمي نجات داد و با ترور و خمپاره اندازی در شهرهای ايران سعي کرد که نقش ستون پنجم را برای ارتش عراق در داخل ايران بازی کند.