س11192019

Back شما اینجا هستید: Home تروریسم وفرقه گرایی

Health

برگزاری نمایشگاه بین المللی عکس در مرکزرسانه ای پارلمان اروپا

نمایشگاه بین المللی عکس با عنوان "تروریسم بین الملل"  از دوشنبه سوم  تا دوشنبه دهم دسامیر2018 بمدت یکهفته در محل مرکزرسانه ای پارلمان اروپا واقع در بروکسل برگزار می گردد. در این نمایشگاه عکسها و تابوهایی از جنایات گروه های مختلف تروریستی به معرض نمایش در می آید.

خبر این نمایشگاه درروزنامه های مختلف بلژیگ از جمله بروسکل اکسپرس منتشر شده است.

همه علامندان را جهت بازدید از این نمایشگاه منحصربفرد دعوت می کنیم.

انقلاب ایدئولوژیک مجاهدین- قسمت اول - مقدمه

شاید کم و بیش در مورد انقلاب ایدوئولوژیک درونی مجاهدین شنیده باشید، موضوعی بود که از اوایل سال 1364 در سازمان مجاهدین برجسته شد و با طلاق مریم عضدانلو از همسرش مهدی ابریشمچی و ازدواج او با مسعود رجوی در درون سازمان مجاهدین همه گیر شد و تمامی اعضای مجاهدین لاجرم می بایستی از این بحث عبور می کردند. اما راستی انقلاب ایدئولوژیکی مجاهدین چه بود؟.

چهره واقعی تشکیلات فرقه رجوی را ریشه ای تر بشناسید - قسمت پنجم

یکی دیگر از اتهامات مجاهدین در انظار عمومی پنهان شدن پشت نقاب تشکلی به نام "شورای ملی مقاومت" است که خود مجاهدین آن را بنا نهادند. آنها وانمود میکنند که مجاهدین فقط عضوی از شورای فوق می‌باشند و اینکه این شورا موجودیتی مستقل از مجاهدین است. مجاهدین تصور میکردند که می‌توانند با یک چشم بندی از همان نوعی که برای تحمیق نیروهای خود استفاده میکنند، دادگاه عالی امریکا را نیز فریب دهند.

نشست های عملیات جاری+ سند

مسعود رجوی: عملیات جاری ضامن حفظ تشکیلات است و حتی یک روز نباید نشست عملیات جاری تعطیل شود.

چهره واقعی تشکیلات فرقه رجوی را ریشه ای تر بشناسید - قسمت چهارم

Ghazanfari Sirus 4 شیوه ی پیچیده ی دیگری که رهبری مجاهدین برای از زیر تیغ در بردن و شانه خالی کردن از خطاهای خود استفاده میکند متهم کردن افراد به کم کاری و "عدم خودسپاری" آنها به رهبری‌ست. مثلاً پس از شکست تهاجم مجاهدین در تابستان سال ۱۳۶۷ شمسی موسوم به "فروغ جاویدان" ایشان دلیل شکست را به گردن افراد شرکت کننده در عملیات فوق انداخت که بحث معروف "تنگه و توحید" نتیجه ی آن بود. خلاصه ی حرف آقای رجوی این بود که عملیات فوق به این دلیل شکست خورد که گویا جنگجویان مجاهدین در حین عملیات کم کاری کرده بودند و بیشتر به فکر همسر و فرزندان خود بوده‌اند تا "پیش بردن فرمان رهبری."

"مجاهدين و "انقلاب ايدئولوژيک

مسئله اصلی اينجاست که مجاهدين با تبليغات اغراق آميز و با گزافه گوئيهای بی حد و حصر، مسعود رجوی را قدر قدرتی جلوه داده و به اين وسيله موقعيت او را در رهبری تحکيم ميبخشند

ادامه مطلب...

مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن (۱)

… حدود ۶۰ الی ۷۰ سال است که پدیده ای با عنوان “کنترل ذهن مخرب فرقه ای” نظر دانشمندان علوم انسانی و اجتماعی و همچنین روانشناسان را به خود جلب کرده است. امروزه این پدیده به “تهدید اصلی هزاره سوم” معروف است که بزرگترین آسیب اجتماعی، بسا فراتر از اعتیاد، شناخته میشود. در این مجموعه مقالات به بررسی تعدادی از فرقه های مخرب کنترل …

چهره واقعی تشکیلات فرقه رجوی را ریشه ای تر بشناسید - قسمت ششم

آنها با استفاده از کلمات دو پهلو سعی میکنند خود را از مخمصه نجات دهند. مثلاً وقتی وسایل ارتباط جمعی از واژه ی "عضو مجاهدین" استفاده می‌کنند منظور‌شان از عضو به معنای عام آن است یعنی افراد که در تشکیلات مجاهدین و مجری طرحهای آنان هستند و یا به آنان وابسته‌اند، صرف نظر از رده ی تشکیلاتی آن فرد. ولی مجاهدین وقتی اعلام میکنند که فلان کس هیچگاه عضو مجاهدین نبوده، منظورشان از عضو اشاره به یک رده ی خاص در سلسه‌ مراتب تشکیلاتی‌ خودشان است.

چهره واقعی تشکیلات فرقه رجوی را ریشه ای تر بشناسید

برگرفته از ایمیل دریافتی - خلاصه نویسی و ویرایش :سیروس غضنفری