چ06282017

Last updateچ, 28 جون 2017 8am

Back شما اینجا هستید: Home تروریسم وفرقه گرایی اخبارتروریسم وفرقه گرایی خشونت وجاسوسی علیه جداشذگان ومنتقدین

جواد خراسان یکی ازعناصرسرکوبگرفرقه رجوی کیست؟

در اولین روزهاییکه از انتقال جواد خراسان و نفرات همراهش به پاکستان گذشت طبق معمول من با آنها ملاقاتهایی میکردم و گزراشات را میگرفتم و وضعیت آنها را بررسی و به فرانسه گزارش میکردم. در ملاقات دومی که با مادر ابراهیمی داشتم او بعد از مدتی که از صحبتهایمان گذاشت زد زیر گریه و مطرح کرد که سازمان باید جواد خراسان را اعدام کند وقتی جویای مسئله شدم مطرح نمود که جواد خراسان در زمانیکه در مشهد بهمراه او در پایگاه بودند شبها به دختران او تعرض میکرده است.من که از این حرف شوکه شده بودم سوال کردم این چه حرفی است؟ مادر گریه کنان گفت که حتی از جواد خراسان مچ گیری هم کرده است. ولی چه میتوانست بکند که در آن جو نظامی که پسرش نیز جزء تیمهای عملیاتی شهید شده بود و فردی شناخته شده بود نمیتوانست خانه و پایگاه را ترک و جایی نداشته برود. و فرزندانش را از دم تیغ جواد خراسان برهاند

یاوه های مضحک و احمقانۀ فرقۀ رجوی علیه آقای محمدی و دخترش در سوزش از فعالیتهای آنها در فرانسه

همین آقای محمد اقبال همکار بیست و پنج سال اینجانب در فرانسه و در عراق داخل تشکیلات سازمان و عزیز دردانۀ رجوی که تنها فردی است که همراه پسرش برای در امان ماندن از خطر عراق توسط خود سازمان از لیبرتی به آلبانی و از آنجا به فرانسه منتقل شده تا رکیک ترین دشنامها را به خواهر منتقدش در اینجا نثار کند مگر نبود که در اشرف و در همۀ قرارگاههای سازمان در نشستهای رجوی بلند می شد و خاطراتش و دوستی هایش با رفسنجانی و خامنه ای و دیگر سران حزب جمهوری را تعریف می کرد و می گفت حزب جمهوری اسلامی در منزل او در تهران تأسیس شد!!

افشای باند کثیف جاسوسی وپولشوئی سازمان مجاهدین خلق در هلند

ما جداشده ها بر علیه آقاى مسعود رجوى و مریم رجوى-قجرعضدانلو و نیز بر علیه سازمان شان (مجاهدین خلق) شکایت داریم و معتقد هستیم که این سازمان در هرجا باید بسته شود. چون این یک گروه إفراط گرا هست که آگر إمکان آن برایش بوجود بیاید، هیچ فرقى با داعش ندارد.

سخنی با منتقدین رجوی: چرا در برابر شکنجۀ یک پدر و دختر جلوی مقر مریم رجوی سکوت کرده اید؟

سخنم با شما عزیزان گرامی این است که چرا با حد اقل امکانی که دستتان است یعنی وجهه و احترام و شخصیت و قلم و نویسندگی و سایت چند خط نقدی و اعتراضی به خانم رجوی علیه این شکنجه گری علنی نمی نویسید؟ یادمان هست وقتی رژیم عکسهای جسد پاسداری را که به ادعایش به دست مجاهدین شکنجه شده بود پخش کرده بود سازمان مجاهدین طی چندین اطلاعیه و گفتار و انواع عکس العملهای دیگر تکذیب و انکار کرد که ما کسی را حتی دشمن را شکنجه نمی کنیم.