س09172019

Last updateس, 17 سپتامبر 2019 9am

Back شما اینجا هستید: Home تروریسم وفرقه گرایی اخبارتروریسم وفرقه گرایی مبارزه مسلحانه یاترورکور؟ مجموعه مقالات در رابطه با کردکشی مجاهدین درعراق - بهار1370

مجموعه مقالات در رابطه با کردکشی مجاهدین درعراق - بهار1370

سال 1991 میلادی، 1370 شمسی بزرگترین اتحاد عمل سازمان مجاهدین خلق و حزب بعث صدام شکل گرفت. عملیات کردکشی که سازمان مجاهدین آنرا "مروارید" نامید. عملیاتی که حتی گرامیداشت سالگرد آن نیز برای سازمان مجاهدین خلق شرم آور است. در آن سالها که صدام سرمست از سرکوب مخالفین داخلی و ملیتها به کویت حمله کرده بود، با مقابله ارتش آمریکا مواجه شد. بطوری که مجبورشد اکثر نیروهای خودرا به جنوب و منطقه جنگ با کویت بکشاند. این امرباعث شد که در شمال، کردایی که سالیان سال برای آزادی ودموکراسی جنگیده بودند فرصت را مغتنم شمرده وبرای تسخیر شهرهای کردی اقدام کنند. بنظر می رسید که این پایان دیکتاتوری صدام باشد.

مجموعه مقالات در رابطه با کردکشی مجاهدین درعراق - بهار1370

- مناظره تلویزیونی در مورد کردکشی سازمان مجاهدین در عراق -  22 مارچ 2013 / 2 فروردین 1392

در برنامه این هفته جداشدگان در تلویزیون مردم، جمعه 22 مارچ 2013، ابتدا بخشی از فیلمی در رابطه با موضوع کردکشی که توسط کردها تهیه شده است، بخاطر ضیق وقت تا دقیقه 35 پخش می شود. این فیلم بزبان کردیست ولی قابل فهم برای فارسی زبانان می باشد. این فیلم ابتدا به جنایتهای صدام علیه مردم کرد می پردازد و به حمله شیمیایی به شهر حلبچه اشاره می کند. در ادامه از دقیقه 9:45 ضمن توضیح تاریخچه ای کوتاه از مجاهدین نقش این سازمان در سرکوب مردم کرد برجسته می شود. این فیلم که تلفیقی است از خاطرات جداشدگان، فیلمهای دوربین مخفی استخبارات صدام، فیلمهای مستند اکراد عراقی و فیلمهای نشست مسعودرجویست، به بررسی این سلسله عملیات ونقش سازمان مجاهدین در خدمت به حزب بعث می پردازد.

درادامه برنامه توجه بینندگان و خوانندگان عزیز را به نشست افشاگرانه چهار تن از شاهدین عملیات کردکشی مجاهدین که اخیرا در پاریس انجام گرفته است، جلب می کنیم. آقایان نادر نادری , بهزاد علیشاهی , محمد رزاقی و محمد کرمی که هر کدام به نحوی شاهد یک قسمت از نقش و شرکت مجاهدین خلق در کشتن اکراد عراقی بوده اند در این ویدئو شهادت میدهند و حقایقی را بازگو میکنند

عملیات کرد کشی و شیعه کشی مجاهدین در عراق - قسمت اول

26 سال گذشت
وقتی رهبری سازمان ؛ مسئول و اعضای شورا ؛ فرماندهی و ستادکل ارتش آزادي بخش از چرخش دولت عراق مبنی برعقب نشینی از کویت و شروع جنگی مجدد با ایران مایوس شدند در پائیز سال 1369(1990) بعد از سلسله نشست های ستادی یک نشست عمومی تعیین استراتژی برگزار کردند . در این جلسه دهها تابلو فرضی در خصوص چرخش اوضاع منطقه بررسی شد ، از آنجایی که مسعود رجوی غیر از جو حاکم برمناسبات خود حقیقت دیگری را نمی ديد بدیهی بود که تابلو محتمل خود یعنی جنگ و جرقه را انتخاب و سپس آنرا ببازد

- عملیات کرد کشی و شیعه کشی مجاهدین در عراق - قسمت دوم

26 سال گذشت

نقش شورای ملی مقاومت در سرکوب عراقیان
سحرگاه یکی از روزهای پایانی سال 1369 ، انبوهی از جنگ افزار ها و ادوات زرهی مجاهدین به فرماندهی فاطمه طهوری (زرین) فرمانده فتح مهران واز گروگان های  ادعایی کنونی رجوی شهر مرزی جلولا عراق را در محاصره خود گرفته بودند. شهر با آرامش خاصی در خواب و خاموشی نرمال خود بسر می برد ؛ که ناگهان فرمانده مربوطه (فاطمه طهوري) که در سازمان از لحاظ بی رحمی به باراباس لقب گرفته بود این آرامش صبحگاهی را از هم درید .

جنایاتی که از یاد مردم کردستان نخواهد رفت

منافقین در ده‌های اخیر جنایات بسیاری علیه مردم کرد کشورهای ایران و عراق انجام داده و دستشان به خون ده‌ها هزار نفر آلوده است؛ قطعاً خاطره تلخ این جنایات هیچگاه از خاطر مردم کردستان محو نخواهد شد.

عملیات كردكشی ارتش خصوصی صدام /(عکس)

آخرین سند منتشر شده از کُردکُشی فرقه تروریستی رجوی

علی‌حسن المجید در قسمتی از صحبت‎هایش خواستار آن می‎شود که کردها در اروپا توسط تیم‎های ویژه تحت پیگرد قرار گیرند و نیز دستور می‎دهد که مجاهدین خلق در داخل خاک ایران کردها را مورد هدف قرار دهند.»