د12112017

Back شما اینجا هستید: Home سازمان مجاهدین

Life and Style

تاریخچه سازمان مجاهدین خلق ایران از نگاه ویکی پدیا فارسی

حدود دو دهه پیش، خانواده‌هایی که در این اردوگاه زندگی می‌کردند منحل شدند؛ زوج‌های متأهل به اجبار از هم طلاق گرفتند و بچه‌های آنان به خارج فرستاده شدند و بسیاری از آنان در حال حاضر با هواداران گروه در کشورهای غربی زندگی می‌کنند که سرگرم پرورش این کودکان براساس عقاید مجاهدین خلق هستند که یک ناظر بی‌طرف از آن به عنوان نوعیفرقهیاد کرده‌است

تاریخچه سازمان مجاهدین خلق از منظرپژوهشکده

چند سالی است که هر سال مجاهدین برنامه ای را با ساز و دهل راه می اندازند تحت عنوان «همیاری با سیمای آزادی». این برنامه بیشتر به یک شوی تلویزیونی شباهت دارد. یک سری نفرات از مسئولین سازمان می آیند آنجا مینشینند و با نفراتی که از قبل هماهنگ شده است بصورت تلفنی صحبت می کنند و آنها نیز (راست یا دروغ) کمکهای مالی به مجاهدین می دهند. شاید در این میان کسی پیدا شود و بطور واقعی هم پولی پرداخت کند.

نگاهي به فراز و فرود شوراي ملّي مقاومت - 1

"شوراي ملي مقاومت" با بنيانگذاري ابوالحسن بني‌صدر و مسعود رجوي پا گرفت و در همان ابتدا احزاب, گروه‌ها و شخصيت‌هاي مختلف به اين شورا پيوستند

خلاصه تاریخچه سازمان مجاهدین خلق ایران - فرقه رجوی به رهبری مسعود و مریم رجوی

سرفصل هایی ازتاریخچه سازمان مجاهدین خلق ایران

نگاهي به فراز و فرود شوراي ملي مقاومت - 3

يكي ديگر از دلايل ناكامي شوراي ملي مقاومت, اين است كه اين شورا تحت رهبري سازمان مجاهدين, كه در قالب‌هاي از پيش ساخته شدة‌ ايدئولوژيك فعاليت مي‌كند, قرار دارد. نه‌تنها سازمان مجاهدين, بلكه ساير سازمان‌هاي ايدئولوژيك و سنتي ايران, نيز قادر نيستند بهتر از مجاهدين عمل كنند. به عقيدة من نقش همه سازمان‌هاي «ايدئولوژيك» پايان يافته است.

تاریخچه سازمان مجاهدین خلق قبل از پیروزی انقلاب اسلامی

سازمان مجاهدین خلق ایران در سال 1344 توسط سه تن از روشنفکران جوان مسلمان ، با هدف سرنگونی رژیم وابسته پهلوی و برقراری حکومت اسلامی تاسیس شد .

نگاهي به فراز و فرود شوراي ملّي مقاومت - 2

آيا اصولاً متين‌دفتري شيوه‌هاي عمل رجوي را در داخل شوراي ملي مقاومت و در داخل سازمان مجاهدين كه به اصطلاح عضوي از اعضاي شوراي ملي مقاومت بود تأييد مي‌كرد؟

شورای ملی مقاومت تشکیلاتی غیر دمکراتیک و زائده سازمان مجاهدین خلق

زندگی و مبارزه سیاسی کریم قصیم، فراتر از آشنائی با خود او، فرصتی است برای شناخت فراز و نشیب های بخشی از تاریخ تحولات سازمان ها و تشکل های سیاسی ایران در تقریبا چهار دهه ی گذشته - در اینجا سازمان مجاهدین و شورای ملی مقاومت- و آشنائی نسبی با تجارب برخی اتحاد ها و و ائتلاف ها یا جدائی ها در این عرصه. تجربه ای که البته تنها بر بخشی از حقیقت پرتو افکنی می کند. به امید آنکه نسل جوان ایران که برای ایرانی آزاد و دمکراتیک مبارزه می کند بتواند از این تجارب برای ارتقاء سطح مبارزه ی متشکل خود به بهترین نحو استفاده کند.

تشکیل ارتش آزاديبخش ملي به نقل ازکتاب مجاهدین درآیینه تاریخ

مقارن همان ايام كه سازمان در بلاتكليفي شديدي به سر مي‌برد، رجوي توانست صدام حسين را متقاعد بکند كه قبل از بسته شدن كامل مرزها و اجراي قطعنامه 598 سازمان ملل، به سازمان اجازه آخرين حمله به خاك ايران را بدهد.

زیر مجموعه ها

Magna velit urna Aenean laoreet tellus orci Suspendisse Integer lacus urna. Vivamus mus vitae Integer Nulla turpis tortor mauris montes sem et. Orci convallis vitae mattis Sed Morbi porttitor justo convallis urna feugiat.