چ06282017

Last updateچ, 28 جون 2017 8am

Back شما اینجا هستید: Home سازمان مجاهدین اخبارسازمان مجاهدین بیوگرافی اعضای سازمان مجاهدین مژگان پارسایی

مژگان پارسایی

نظراول:

در پروسه تاریخ انسان ، مردان زیادی به تبهکاری و جنایت دست زده اند اما در طول تاریخ کمتر زنانی بوده اند که هم پای جنایتکاران مرد پیشقراول شکنجه و جنایت وشقاوت باشند اما مسعود رجوی سازنده نسلی از زنان شقی و شکنجه گر بود نمونه هائی که در زیر خواهم آورد مربوط به زن جنایتکار وشقی و شکنجه گر مژگان پارسائی است که دستش در خون بسیاری از فرزندان ایران زمین آغشته است این زنی شقی و بیرحم همچون اجداد داعشی شان چنان کارهائی کرده که کمتر میتوان در طول تاریخ نمونه های آن را یافت اگر چه این زن تنها نیست مسعود رجوی که خود در جنایت وشقاوت دست بسیاری از شکنجه گران و قاتلین را از پشت بسته است مسعود رجوی بقول زنش مریم ، صفی تا تهران از این زنان تولید کرده اند که در بیرحمی و شقاوت همتا ندارند در زیر نمونه هائی کوچکی فقط چند نمونه از این زن شکنجه گر را خواهم نوشت.

مژگان پارسائی که در ابتدا وقتی به فرماندهی قرارگاه ۲ رسید مراحل اولیه اموزش شکنجه و قتل را پشت سر گذاشته بود و در جریان شکنجه نزدیک به ۷۰۰ نفر در سال ۷۳ جز کاراموزان و دست اموزان شکنجه گرانی دیگر همچون بتول رجائی که مسئول شکنجه گاهها بود. این زن شقی زمانی که وارد قرارگاه ۲ شد شروع به جدا سازی نفرات مستعد برای شکنجه گرشدن کرد بسیاری از نفرات کاندید این زن برای این کار بودند از آنجا که در تمام نشست های لایه ام بودم و در تمام آن نشست ها حضور داشتم بخشی از یک قتل را بازگو میکنم وپروسه ای که این زن شقی باعث قتل یک هموطن و یک مجاهد خلق شد.

Mojgan Parsayi

مژگان پارسائی

مژگان پارسایی ، در نشستهای درونی فرقه رجوی می گفت : ” ما جنگ مسلحانه را تعطیل نخواهیم کرد ولی بنا به مصالحی به تعویق خواهیم انداخت”

در قرارگاه ۲ فردی بود به نام احمد رضاپور این فرد بسیار مهربان و دلسوز بود و به مانند ما فکر میکرد که به شهر رویاها آمده اما نمی دانست و نمی دانستیم که به تله گرگ و هند جگرخواره ها آمده ایم . من خلاصه مینویسم شاید روزی ریز به ریز بنویسم نکته به نکته تکه به تکه در مورد همه چیز اما حالا خلاصه وار مینویسم.

احمد به دلیل مشکل و بیماری های مختلفی که داشت نمی توانست کار جسمی چندانی انجام دهد و به همین دلیل بطور مستمر تحت فشار فرمانده هانش بود که زیر نظر مستقیم مژگان پارسایی بودند بدلیل اینکه در لایه ام او بودم در تمام نشست های مژگان پارسائی حضور داشتم همیشه در نشست ها موضوع احمد رضا توسط فرمانده اش مطرح بود و این زن شقی همیشه میگفت احمد رضا دروغ میگوید و مریض نیست و خودش را به مریضی میزند این زن به فرمانده احمد رضا که شخص بزدلی به نام طاهر سلجوقی بود فشار می اورد که چرا از احمد رضا کار نمی کشی احمد رضا مریض نیست او میگفت خواهر مریم گفته در بستر بیماری هم باید مثل سگ کار کنید حالا کار مگر چه بود علف کنی /نظافت محوطه /جابجائی بار سنگین /و از این قبیل کارهای سرکاری دیگر.

احمد رضا تحت این فشار ها مجبور به انجام این کارها میشد تا جائی که وی دیگر توان جسمی اش را از دست داده بود و این در حالی بود که در عکس برداری از کمر احمدرضا کاملا محرز شده بود که او مشکلات جسمی عدیده ای دارد اما این زن شقی با اینکه ریز به ریز مشکلات پزشکی احمد رضا را میدانست ولی مستمر به طاهر سلجوقی فشار می اورد که باید از احمدرضا کار بکشی من شاهد زنده این سخنان این زنک هستم. اوضاع احمد رضا هر روزی که میگذشت بدتر و بدتر میشد در محفل هائی که با احمد رضا که خدا بیامرزدش داشتم ، میگفت طاهر خیلی به من فشار می آورد و میگوید باید کار کنی و با انقلاب مریم مریضی ات را خوب کنی او میگفت میدانم که این حرف فقط حرف طاهر نیست بلکه حرف مژگان و بالاتر از مژگان هاست او میگفت دیگر از درد کمر و همینطور صرع و غش کردن های مستمر خسته شده ام نمی دانم که چکار کنم. شخصا یکبار به این زنک بطور تلویحی مشکلات احمدرضا را مطرح کردم و درنشست مژگان گفتم احمدرضا مریض است و نباید با او اینگونه برخورد کنیم که این زنک برگشت و کاری کرد که نفرات دیگر نشست که از لایه “ام او” بودند مرا مورد تهمت و توهین قرار دهند اگر لازم باشد بیوگرافی تمام ان عناصر فرصت طلب و چاپلوس را در زیر خیمه این زنک سینه میزدند را خواهم نوشت. به هر ترتیب گذشت و گذشت و گذشت قرارگاه ما از اشرف خارج شد و به جلولا رفت و در همانجا بود که یک شب احمد رضا زمانی که شیفت پدافند بود با سلاح به زندگی خویش خاتمه داد و خود را از شر این موجودات کثیف و شقی رهانید روحش شاد باد که در غربت و تنهائی به خاک افتاد وکسی نبود که برایش اشک بریزد.

اما قسمت قابل توجه این تراژدی اینجاست بلافاصله پس از این حادثه این زنک شیاد و باندشان از بالا از خود مریم تا زنک دیگری به نام مهوش سپهری که او نیز معلم و استاد این شکنجه گر بود میخواستند صحنه را عوض کنند و پایشان را از این جنایت و قتل بیرون بکشند این جنایتکاران شقی تنها راه را در این دیدند که یکی از زیردستان دون پایه شان را مسئول بدانند و البته و صد البته این صحبت ها فقط در نشست های خاص “ام او” به بالا انجام میشد صورت میگرفت و بچه های پائین تر به هیچ عنوان اطلاعی از وقایع نداشتند و فکر میکردند که احمدرضا در اثر شلیک ناخواسته کشته شده است.

Zan Mojahed Shakhes

اما در نشست مژگان پارسائی و لایه فرماندهان پس از کشته شدن احمد رضا چه گذشت و شرح ماجرا

همه نفرات لایه فرماندهی قرارگاه ۲ در نسشت حضور داشتند مژگان پارسائی باحالتی اخم کرده و به ظاهر ناراحت وارد نشست شد همه میدانستیم موضوع بحث احمدرضا است این زنک شیاد به مانند هنرپیشه های هالیود شروع به ناله کرد و از خوبی های احمدرضا گفت و بعد خطاب به طاهر سلجوقی فرمانده احمدرضا چنین گفت طاهر میدانیم که احمدرضا خودش را کشته شلیک ناخواسته نبوده اما دلیل ان این بوده که تو با احمدرضا بد تنظیم کرده ای و او را تحت فشار گذاشته ای طاهر سلجوقی که جرات نداشت بگوید ای زنک این تو بودی که میگفتی به احمدرضا فشار بیاورید این فرد یعنی طاهر سلجوقی در برابر سخنان مژگان سکوت کرد جمعیت حاظر که فرماندهان قرارگاه بودند نیز سکوت کرده بودند که مژگان آنها را تحریک کرد که علیه طاهر سلجوقی موضع گیری کنند. مژگان برگشت به جمع گفت شما فرماندهان چرا سکوت کرده اید قاتل احمدرضا همان طاهر سلجوقی است فرماندهان بزدل و ترسو که شهامت و غیرتی در آنها وجود نداشت دهان باز نکردند که بگویند خانم مژگان مگر تو نبودی که به طاهر فشار می اوردی که احمدرضا را به کار بکشد به هر صورت صحنه عوض شد و فرماندهان بسوی طاهر سلجوقی هجوم آوردند که قاتل احمدرضا کسی نیست جز طاهر سلجوقی.

به این ترتیب سناریوئی که بی شک از مریم رجوی شروع شده بود و بدست مژگان پارسائی رسیده بود پیش رفت و قاتل احمد رضا اینجا طاهر سلجوقی شد فرماندهان به طاهر سلجوقی یک هفته وقت دادند که فاکت های خودش را بنویسد و بگوید که من یعنی طاهر سلجوقی باعث مرگ احمدرضا شده ام این نشست ها ۳ جلسه ادامه پیدا کرد و طاهر هر بار فاکت هائی مینوشت که پر از تناقض بود اما پس از ۳ جلسه که آب ها از آسیاب افتاد طاهر به کار خود برگشت و مژگان هم ارتقا رده گرفت و به این ترتیب انسانی که برای کسب آزادی به این سازمان پیوسته بود را برخاک افکندند که گوئی نه شاهی امده و نه شاهی رفته است.

لازم به توضیح است این زن حالا در لیبرتی است و یکی از کسانیست که همچون دیگر جنایتکاران داعشی شان مسئول بسیاری از این موارد بوده اند ………..

چشمها را باید شست همه چیز را باید گفت همه مردم ایران باید بدانند که در میعادگاه رجوی در عراق چه گذشته است. مدینه فاضله ای که رجوی ساخت لجنزاری بوده که از درون ان این شکنجه گران بیرون آمده اند

نظردوم:

مژگان پارسایی (رقیه مشهدی آقا

مژگان پارسایی (رقیه مشهدی آقا ) متولد تربت جام بازجو و شکنجه گر گروه نفاق است که در قتل و آزار اعضایی که تمایل به جدا شدن داشتند نقش دارد.

مسؤولیت پادگان اشرف در مقطعی در اختیار پارسایی بود. وی در نشستهای درونی این سازمان می گفت : " ما جنگ مسلحانه را تعطیل نخواهیم کرد ولی بنا به مصالحی به تعویق خواهیم انداخت".

در جریان بازداشت مریم رجوی در پاریس مژگان پارسایی اولین کسی بود که بحث خودسوزی را پیش کشید و خودش اولین داوطلب خودسوزی بود. اولین جمله ای هم که در این رابطه گفت این بود که : برای آزادی مریم ارزش دارد که هست و نیست خودمان را در قرارگاه اشرف، برای او به آتش بکشیم جا دارد و باید برای همیشه همه چیزمان را برای مریم در قرارگاه اشرف به آتش بکشیم. البته اینها همه ترجمان پیام مسعود رجوی بود که از زبان مژگان بیان می شد. به این صورت که ما باید در هر نقطه از دنیا و از هر گونه توان و قدرت و امکانات برای آزادی مریم استفاده کنیم. می گفت: هر کجا که مجاهدی نفس می کشد در سراسر این کره خاکی باید آماده باشد که هست و نیست خود را در طبق اخلاص بگذارد و برای آزادی مریم به آتش بکشد.

مژگان پارسایی که بعد از حمله آمریکا به عراق به عنوان جانشین مسعود و مریم رجوی در اشرف تعیین شد پس از مدتی به علت طراحی نقشه فرار از عراق از سمت خود خلع گردید.

نظرسوم از وبلاگ صدای قربانیان فرقه رجوی

مژگان پارسائی که بعد از سرنگونی صدام ملعون بعنوان جانشین رجوی داعشی در اردوگاه بد نام اشرف و کمپ لیبرتی نقش  ایفا می کرد همچون رهبر  مرحوم مفقود الاثرش یک عده از اعضاء نگون بخت در عراق رها کرده به همراه صدیقه حسینی منگول و مهدی برائی با نام مستعار احمد واقف که معروف به احمد واق ؛ واق  و تنی چند از سران جنایتکار رجوی داعشی به سمت اروپا فرار کردند .

مژگان پارسائی از سال 75 بطور مستقیم از طرف رجوی داعشی به سمت فرمانده قرارگاه جلولا یکی از مقر های اهدائی صدام ملعون به رجوی داعشی برگزیده شد .

از همان سالی که مژگان پارسائی فرماندهی مقر جلولا را بعهده گرفت به همراه مهدی برائی ( احمد واقف ) در اعزام تیمهای تروریستی برای ترور و خمپاره اندازی در شهرهای داخل ایران نقش اول بازی می کردند .

مژگان پارسائی همچنین در سرکوب اعضاء مخالف نقش اصلی داشت :

ــ برگزاری نشستهای موسوم به دیگ ( تحت فشار قرار دادن روحی و جسمی ) اعضائی که مخالف بودند .

ــ زندانی کردن و بعد تحویل دادن اعضاء ناراضی به زندان بد نام ابوغریب در عراق .

ــ فرستادن اعضاء ناراضی به میدان مین بین عراق و ایران و به رگبار بستن از پشت سر

ــ ناپدید کردن اعضاء ناراضی توسط تیمهای حذفی که برگزیده شخص مژگان پارسائی در قرارگاه جلولا بودند ( اعضاء تیم حذف از فرمانده هان و مسئولین فرقه در هر قرارگاه بودند که در ان زمان در جلولا 2 تیم حذفی بود که افشین علوی که هم اکنون نقش سخنگوی مریم قجر داعشی در اردوگاه اور سوراواز بعهده دارد یک از اعضاء تیم حذف بودند ؛ علی اکبر انباز با نام مستعار یوسف یکی دیگر از اعضاء تیم حذف بود ؛ علیرضا امام جمعه که با نام رضا امامی از عراق به آلبانی فرار کرده هم یکی دیگر از اعضاء تیم حذف بود و ...

مژگان پارسائی از جمله اولین زنانی بود که در نزد رجوی به رقص رهائی مشغول بود در حرمسرای رجوی داعشی فعال بود از سری اول زنانی بود که به عقد رجوی داعشی در امد .

مژگان پارسائی برای خوش ایند رجوی داعشی در قرارگاه جلولا  فشاربراعضاء را به نقطه ای رسانده بود که چند نفر دست به خود کشی زدند و از جمله احمد رضا پور بر اثر فشارهای این زن جنایتکار دست به خود کشی زد که قبلآ در این مورد یک مطلب نوشته بودم و داستان خود کشی احمد رضا را توضیح داده بودم .

لینک مطلب در مورد خود کشی احمد رضا پور به خاطر فشارهای روحی و جسمی به دستور مستقیم مژگان پارسائی .

مژگان پارسائی در اعزام تیمهای تروریستی به داخل ایران به همراه مهوش سپهری ؛ مهدی برائی ( احمد واقف ) نقش اساسی داشت از جمله :

ــ اعزام تیمهای تروریستی برای ترورو خمپاره زدن به تهران

ــ اعزام تیمهای تروریستی برای شلیک خمپاره در کرمانشاه و استان ایلام

ــ اعزام تیمهای تروریستی برای منفجر کردن لوله های نفتی در غرب کشور

ــ اعزام تیمهای اموزش دیده فدائیان و گارد جمهوری صدام ملعون برای مین کاری و کار گذاشتن بمب های کنترل از راه دور در جاده های مواصلاتی به پاسگاههای ایران

ــ اعزام تیمهای کماندوئی برای حمله به پاسگاههای مرزی ایران و این کماندوها اموزش بمب سازی ؛ کار گذاشتن بمب ؛ کشتن انسان حتا بدون سلاح ؛ تک تیر اندازی ؛ طندگی در شرایط شخت و .. را دیده بودند از جمله این افراد ؛ افشین علوی بعنوان یکی از تیمهای تروریستی را در قرارگاه جلولا بعده داشت و مهران کاکاوند هم یکی از فرمانده های تیمهای کماندوئی بود که هم اکنون در اروپا مستقر شده و به دستورشخص مریم قجر داعشی برای ترور جدا شده ها از اردوگاه اور سوراواز به خیابانهای پاریس اعزام شد و در یک فرصت تروریست اعزامی مریم قجر داعشی اقای منصور نظری در خیابان از طرف این تروریست اعزامی مورد سوء قصد قرار گرفت که به خاطر حضور مردم در محل مهران کاکاوند موفق نشد عمل تروریستی خودش را کامل به اتمام برساند وپرونده این جنایت هنوز نزد پلیس فرانسه باز می باشد .

از دیگر جنایات مژگان پارسائی که بعنوان جانشین رجوی داعشی در اردوگاه بد نام اشرف و کمپ لیبرتی حضور داشت ایجاد درگیری بین پلیس عراق و اعضاء نگون بخت بود که منجر به کشته شدن دهها تن از اعضاء نگون بخت شد .

همچنین مژگان پارسائی بعنوان جانشین رجوی داعشی به اسارت نگه داشتن اعضاء و اجراء دستور منع ملاقات اعضاء با خانواده هایشان و دستورحمله به خانواده ها ئی که پشت درب اردوگاه بد نام اشرف و یا دیوارهای کمپ لیبرتی مستقر می شدند .

از دیگر جنایات مژگان پارسائی  ؛ مهدی براعی ؛ عباس داوری ؛ زهره اخیانی ؛ فهیمه اروانی و دیگر سران فرقه رجوی داعشی درست کردن زندان با همدستی جنایتکاران جنگی امریکا ئی بنام سرهنگ فیلیپس و سرهنگ مارتین که اعضاء جدا شده را در بدترین شرایط در زندان تیف بیش از 4 سال نگه داشتند و بطور خاص در زمان فرماندهی سرهنگ فیلیپ و سرهنگ مارتین به سفارش شخص مژگان پارسائی و عباس داوری و زهره اخیانی و دیگر سران فرقه بدترین فشارهای روحی و جسمی از طرف جنایتکاران امریکائی اعمال می شد که در هر دادگاهی با صد ها شاهد قابل اثبات است .

ــ من شخصآ شاهد بودم زمان دستگیری مریم قجر داعشی توسط پلیس فرانسه مژگان پارسائی  در اردوگاه اشرف چندین تیم برای انجام عملیات تروریستی علیه منافع فرانسه تشکیل داده بود و در جمع محدودی که صحبت می کرد ادعا کرد در صورتیکه دولت فرانسه بازداشت مریم قجر طولانی کند یا اتفاقی برای مریم قجر به افتد با ریختن سیانور و سمهائی که می توانند درست کنند درآب صدها فرانسوی به هلاکت برسانند !

لذا از این طریق به دولت های اروپائی بطور خاص به فرانسه هشدار می دهم سران فرقه رجوی داعشی با فرار از عراق درکشورهای اروپائی مستقر می شوند وجود این سران فرقه در اروپا تهدید بزرگی برای امنیت و سلامت مردم اروپا می باشد و همچنین سران فرقه رجوی چرخاننده بزرگترین سیستم پولشوئی هستند که باز من شخصا شاهد ان بودم که چطور اعضاء به دستور شخص مریم قجر و نظارت مژگان پارسائی باید سندهای قلابی می نوشتند و امضاء می کردند تا رجوی داعشی ادعا کند پولهائی که از مردم اروپا و امریکا بنام انجمنهای خیریه گرفته برای کودکان خرج کرده در صورتیکه ان پولها در اروپا و امریکا در حسابهای مالی فرقه رجوی ریخته می شد و یک سنت از ان پولها هم برای امور خیریه خرج نمی شد .

همچنین از این طریق به همه ارگانهای امنیتی  ؛ قضائی و اقامتی کشورهای اروپائی اعلام می کنم من و دیگر دوستان جدا شده حاضر هستیم در هر دادگاه و ارگانی بر جنایات ؛ کشتار؛ ترور ؛ پواشوئی ؛ قاچاق انسان و... فرقه رجوی داعشی و سران جنایتکار ان شهادت بدهیم تا رجوی داعشی نتواند از دمکراسی و ازادی در اروپا برای مستقر کردن جنایتکاران و تروریستها مقرها و خانه های امن درست کند .

پاریس : محمد رزاقی