س11192019

Last updateد, 18 نوامبر 2019 9am

Back شما اینجا هستید: Home سازمان مجاهدین اخبارسازمان مجاهدین بیوگرافی اعضای سازمان مجاهدین عذرا علوی طالقانی

عذرا علوی طالقانی

اطلاعات و امنیت

رئیس ستاد پیشین ارتش درهم شکسته رجوی و یکی از سرکردگان اطلاعات و امنیت فرقه و همسر ابراهیم ذاکری(فوت شده) ازفرمانده هان رده یک رجوی بود.

عذرا علوی طالقانی معروف به سوسن که با نام جعلی سوسن کلالی

فرار کرد. وی تحت تعقیب قضایی عراق است.

عذرا علوی طالقانی با سابقه مبارزه در زمان شاه و قدمت بیش از رجوی، یکی از قدیمی ترین زنان تشکیلات سازمان منافقین بوده است و تا سال ۱۳۶۴ دربالاترین رده قرار داشت ولی پس ازکودتای رجوی به رده های پایین منتقل شد چند سالی او را بصورت باسمه ای به عنوان رئیس ستاد ارتش معرفی کرده بودند ولی رجوی و مریم قجر از نگرانی برتری تشکیلاتی اش او را پس زده و دوباره به زیر کشیدند.

عذرا علوی طالقانی علیرغم ا طلاع از همه انحرافات تشکیلات و شخص رجوی و علیرغم فهم بسیاری از خیانت ها وکجروی های فرقه و پوشالی بودن مریم قجر، پا بر روی تمام سوابق مبارزاتی خود در زمان شاه گذاشت و به خفت و خواری بودن در تشکیلات رجوی تن داد و همچنان در رده های پایین اطلاعات و امنیت به مزدوری و کار برای رجوی مشغول است و چشم بر روی دانسته هایش بسته