چ10162019

Last updateس, 15 اکتبر 2019 10am

Back شما اینجا هستید: Home سازمان مجاهدین اخبارسازمان مجاهدین بیوگرافی اعضای سازمان مجاهدین سهیلا شعبانی

سهیلا شعبانی

بخش ضداطلاعات

مسئولیت بخش ضداطلاعات را داشته است

سهیلا شعبانی از سرکرده های بخش ضد اطلاعات و امنیت فرقه منافقین و تحت تعقیب قضایی عراق

سهیلا شعبانی یکی از مسئولین قدیمی تشکیلات منافقین در عراق میباشد که در طی سه دهه گذشته مسئولیت بخش های اطلاعاتی و امنیتی و بخش معروف به ضد اطلاعات را داشته است.
در واقع امر او یکی از سرشبکه های باصطلاح امنیتی منافقین است که در راستای کنترل های امنیتی رو به داخل تشکیلات ، سرکوب و به بند کشیدن هر چه بیشتر اعضای خود فعالیت می کند در قسمت ورودی کمپ اشرف بخشی به نام ضاد(ضد اطلاعات ) فعالیت می کرد که هر نفر ورودی قبل از واردن شدن به کمپ اشرف به دست این بخش مخوف سپرده و ارزیابی می شد.

دهها نفر در بررسی امنیتی توسط این مجموعه که بنا به تشخیص آنان مشکوک قلمداد می شد به سرنوشت های دردناکی دچار شدند. دهها نفر به زندان های داخلی رجوی سپرده و دهها نفر به زندان مخوف ابوغریب فرستاده شدند. و تعداد نامعلومی نیزبه دلایل شک ها ی امنیتی سر به نیست شده اند. که هیچ اطلاعی از سرنوشت آنان در دست نیست. هستند خانواده های بسیاری که فقط تا رفتن فرزندانشان به عراق و کمپ اشرف مطلعند و از ادامه آن مطلع نیستند خوش شانس ترین آنها کسانی بودند که بعد از زنده ماندن، سالهای سختی را در زندان ابوغریب گذراندند.