ش09212019

Last updateج, 20 سپتامبر 2019 10am

Back شما اینجا هستید: Home سازمان مجاهدین اخبارسازمان مجاهدین بیوگرافی اعضای سازمان مجاهدین علیرضا صدرحاج سید جوادی

علیرضا صدرحاج سید جوادی

حفاظت رجوی

علیرضا از فرماندهان ستاد حفاظت به دلیل توانمندی فیزیکی و قد بلـند، و نسبت فامیلی با مریم رجوی مهره سرسپرده و یکی از مردان حفاظتی درجه اول که حداقل در طی سه دهه گذشته مسئول حفاظت شخصی رجوی بوده است.

علیرضا صدر حاج سید جوادی

آقای احمد صدرحاج سید جوادی یکی از بنیانگذاران نهضت ایران و از اعضای جبهه ملی و همچنین عضو کابینه بازرگان در ابتدای انقلاب بود.

حاج سید جوادی از جمله افرادی بود که به تور رجوی خورد و جز اولین نفراتی بود که عضو شورای ساختگی رجوی شد ولی به همان سرعت نیز از خوی انحصار طلبی و دیکتاتوری رجوی مطلع شد و از آن ائتلاف خارج شد سه نفر از اعضای خانواده برادر آقای حاج سیدجوادی، علی، علیرضا و شهرزاد از اعضای رده بالای منافقین بودند. علیرضا از محافظین شخصی مسعود رجوی است و شهرزاد صدر از نزدیکترین افراد نزدیک مریم رجوی و برای یک دوره چهار ساله نیز مسئول اول شد و علی صدر نیز در جریان عملیات مرصاد کشته شد

یکی از شیوه های بسیار تنفرانگیز رجوی استفاده از اعضای یک خانواده علیه همدیگر است. این شیوه قرون وسطایی همیشه مورد استفاده منافقین بوده است از جمله در مورد حاج سیدجوادی نیز از شهرزاد حاج سیدجوادی که برادرزاده اش بود، استفاده شد. شهرزاد حاج سیدجوادی در مقاله ای تحت عنوان «عموجان فرومایه» که دقیقا و بدون کم و کاست تحریر خود رجوی بود، آقای حاج سیدجوادی را با رکیک ترین و کثیفت ترین القاب مورد توهین قرار داد.