پ04192018

Last updateچ, 18 آوریل 2018 8am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز

هشداربه خانواده های اعضاء اسیر درفرقه رجوی !

چند هفته گذشته خبر های موثقی از داخل تشکیلات فرقه رجوی بدست امده که بعد از استقرار اعضاء نگون بخت در اسارتگاه اشرف 3 در آلبانی شخصآ مریم قجر و سران فرقه برای 2 هدف مشخص اعضاء نگون بخت تحت فشار گذاشته اند تا از خانواده هایشان به عناوین مختلف پول طلب کنند و بدین شیوه بتوانند از خانواده هائی که در ایران و یا اروپا هستند اخاذی کنند .

رحمان کریمی توده ای وجاسوس کا گ ب شوروی سابق

رفتارتون درزندانها بماند چه کثافتکاریها که نمیکردید حالا هم برای گرفتن چند دلارازسازمان مجاهدین برعلیه جداشده ها مقاله مینویسی وهم چنان به شغل شریف خیانت ومزدوری ادامه میدهی برای ما مشخص است که سوختن ازکجاست ازانجایی ست که جداشده ها درافشاگری خط خیانت ورذالت وپستی را برای مردم نشان داده اند ونمی گذارند ونخواهند گذاشت حقشون ازگلوی کسی پائین برود خیالت راحت باشد...

ادامه مطلب...

درخواست توئیتری مریم قجر یک قلم کم داشت !

بعد از حمله بی اثر امریکا ؛ انگلیس ؛ فرانسه به سوریه مریم قجر داعشی از هول حلیم نه به دیگ بلکه در توئیترغش کرد یک لیست درخواست مختصر و مفید برای اربابانش نوشته اما از انجا که این درخواست مریم قجر یک قلم اساسی و اصلی کم داشت اربابانش هیچ جوابی به مریم قجر ندادند .

آیا مجاهدین قادرند روش‌های خود را تغییر دهند

در حال حاضر، رقابت آلترناتیوهای رنگارنگی که به شیوه‌های مسالمت آمیز اعتقاد دارند و همچنین کسانی که مواضع آمریکا در قبال ایران را نادرست می دانند بیش از هر دوران دیگری در خارج از کشور گسترش یافته است، جریان هایی که مجاهدین به شدت با آنها تضاد دارند و آنها به شدت با مجاهدین مخالفند، کافی است سری به وب سایتهای دار و دسته رجوی بزنید تا انبوهی مقاله در شکوه و شکایت از این جریان ها و اشخاص را مشاهده کنید

فرق گذاشتن بین نفرات در بیرون توسط سران فرقه

دم گرفتن از حرفهای نیکی هیلی برای مریم قجر سودی ندارد

باید به مریم قجر و دار و دسته کثیف او گفت که تا کی می خواهید به این پاچه خواری ادامه دهید و بلندگوی عناصر وحشی و جنگ طلب آمریکایی باشد ؟ چرا وقتی کسی دم از حمله به مردم سوریه می زند شما خوشحال می شوید ؟ چرا وقتی تروریست ها در سوریه شکست می خورند مسئله استفاده از مواد شیمیایی علم می شود ؟آیا دولتی که به مرحله شکست تروریست ها می رسد و راهی جز تسلیم برای آنان باقی نمانده و باید منطقه را ترک کنند از مواد شیمیایی استفاده می کند ؟ آیا این کار به نشانه خود زنی نیست ؟ شما سعی دارید چه کسی را گول بزنید ؟ چرا مریم قجر این گونه سینه چاک تروریست های سوریه و کشورهای حامی تروریسم می باشد ؟ البته برای ما کاملا روشن است چون اساس این فرقه روی کارهای تروریستی و حمایت از تروریست ها سوار شده است

ادامه مطلب...

براساس گزارش پلیس آلبانی فرقه رجوی خواستار عملیات خشونت طلبانه و تروریستی می باشد

سرویسهای امنیتی آلبانی درسه ماه اخیر سازمان مجاهدین خلق ایران را درلیست تروریستی خودش  قرار داده است.این مسله باعث شده که تمام مقرها و پایگاه های این فرقه از سطح پایتخت این کشور یعنی شهر تیرانا جمع بشوند و درشهری درحاشیه  خارج از تیرانا تبعید بشوند. این مقاله اشاره میکنه که پلیس البانی از افراد تهدید شده به مرگ باید حمایت به عمل آورد.درگزارش که پلیس با سرویس اطلاعات آلبانی درتاریخ ۲۳ مارس درفاکس ویب انتشارداده است. نشان میدهد که افرادی که تصمیم به ترک این گروه را گرفته اند و مخالف ترور و ترک جهاد هستند، ازجانب سازمان مجاهدین یا همان فرقه رجوی تهدید به قتل شده اند، اشاره میکنم دولت البانی اعلام میکنه فرقه رجوی، دراین گزارش اشاره شده جدالی که بین این اعضا که مخالف عمل کرد این سازمان هستند که جداشدند و احتمال تروراین افراد توسط افراد افراط گرای مریم رجوی وجود دارد. پلیس این تهدیدات را جدی گرفته وافراد مورد تهدید را حمایت و تحت مراقب دارد.