چ06282017

Last updateچ, 28 جون 2017 8am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز

"گردهمائی سالانه ماکیاولیسم"

امسال نیز فرقه در دهم تیرماه تبلیغ گردهمائی سالانه خودش را در بوق و کرنا میکند. گردهمائی که با جمع کردن دانشجویان و مردم عادی از کشورهای مختلف با ترفند تور ارزان قیمت پاریس تحت عنوان هواداران فرقه و دادن رشوه های کلان به لابی های آمریکایی و اروپایی سعی در مطرح کردن خودش بعنوان آلترناتیو آینده ایران را دارد.براستی سئوال اینجاست که آیا کسی اطلاع دارد که برگزاری این گردهمائی با چه هزینه ای صورت میگیرد و قیمت آنرا چگونه پرداخت میکنند؟ اگر اطلاعی ندارید من شمه ای از آن چه شاهدش هستم را عنوان میکنم. البته از سایر منابع مالی فرقه رجوی که قطعا دشمنان ایران تأمین می کنند خبر ندارم

عوام فریبی رجوی

سالهاست شما نفرات تشکیلات را به بهانه های واهی و پوچ گوشت دم توپ کرده اید و آنها را قربانی کرده و به کشتن داده اید تا به فریبکاری و مظلوم نمایی متوسل شوید و بگویید صد و بیست هزار شهید داده اید!! این هم یک ترفند بیشرمانه و دروغی بزرگ است. مگر شما چقدر نیروی تشکیلاتی در آلبانی و همه دنیا دارید جز اینکه تعداد نفرات تان بزور به چهار هزار نفر می رسد؟ ضمنا شما که بیشتر از چند هزار کشته ندارید چون تمام عکسهای کشته های گروههای تروریستی دیگر را هم در آن کتاب خودتان جا داده اید؟ کشته های آنها چه ربطی به شما و فرقه تان دارد؟ شما که از اساس با هم مخالفید و می خواهید سر به تن آنان نباشد؟ این هم از لاف گزاف گوی شما که دم از خلق می زنید!جای تاسف است فرقه مجاهدین به این حال و روز در قرن ۲۱ افتاده است و سران آن تا کجا دروغگو و حیله گر هستند

ادامه مطلب...

تحریم های جدید آمریکا علیه ایران ـ مجاهدین خلق بخاطر درد و رنج کشیدن مردم ایران شادی می کنند

در یکی از جلسات شستشوی مغزی مجاهدین در قرارگاه(شکنجه گاه) باقرزاده، مرحوم اول در پاسخ به پرسشی که تحریم های اقتصادی مردم ایران را تحت فشار قرار می دهد، گفت که درست است که مردم ایران تحت فشار قرار خواهند گرفت، ولی مردم ایران نیز باید سهم خود از مبارزه با خمینی را این چنین بپردازند. اولین و بدترین دشمن مردم ایران، مجاهدین خلق و رجوی های خائن هستند

ادامه مطلب...

خبر جدید: حصارکشی و زندان سازی جدید سازمان در حومه تیرانا!!!

جداشدگان عزیز و دوستان ، باید بدانند ترک فرقه بسته شدن آخرین درهاست: گذشته پشت سر گذاشته شده است و عضو سابق، باید راه خود را البته به تنهایی ، به سمت آینده ای نامعلوم که درآن عضو سابق باید همه چیز را در به وجود آوردن شبکه دوستان از نو شروع کنند وادامه دهند.سران سازمان در آلبانی باید بدانند: اگر بتوانید سراسر تیرانا را حصارکشی کنید و زندان بسازید ، هرگز نخواهید توانست روح و جسم اعضاء راتا ابد، به بند بکشید،آن "بیداری بزرگ "که یکبار در هر فرقه اتفاق می افتد و فرقه را نابود می کند ، خیلی وقت است که در فرقه مجاهدین اتفاق افتاده است ! پس زندان سازی را متوقف کنید!بیچاره شب پرستان! بیچاره مسعود و مریم!

ادامه مطلب...

وقتی که فاحشۀ سیاسی، با واسطه گری سعودی خود را عرضه می کند!

ادامه مطلب...

ادامۀ فعالیتهای افشاگرانۀ جداشدگان فرقۀ رجوی در پاریس و حومه برای دومین و سومین روز ( قسمت اول و دوم

برای دومین و سومین روز پیاپی گروهی از اعضا و مسئولین سابق سازمان مجاهدین (فرقۀ رجوی) با توزیع و نصب تراکتها، بروشورها، بیانیه ها و نیز مجلۀ ماهانۀ انجمن یاران ایران در مناطق مختلف پاریس و حومه از جمله شهر اورسوراواز مقر اقامت مریم قجر و شهرک ویلپن محل سالن برگزاری شوی فرقه چند روز دیگر در اول ژوئیه به صورت گسترده ای دست به افشاگری علیه شوی سالانۀ مریم قجر در پاریس زدند.در این فعالیتهای تبلیغی افشاگرانه اعضای قدیمی جداشدۀ فرقۀ رجوی ضمن توزیع تراکتها و نشریات با مردم محل در مورد ماهیت تروریستی این فرقه و مریم رجوی و جنایات آنها گفتگو کردند

ادامه مطلب...