پ09212017

هشدار به دولت آلبانی! حضور فرماندهان نظامی اطلاعاتی مجاهدین درآلبانی

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز

جمع بندی فروغ

.....ما نفهمیدیم چطور درعملیات افتاب وچهلچراغ با نصف جمعیت فروغ ان همه ضربه به دشمن زدیم !؟ میلیارها دلارضرر ودومیلیارد دلار غنایم جنگی اوردیم ، کلی اسیر وکشته ازدشمن با دادن 45 کشته گرفتیم . ذهن ما ها درصحنه جنگ دنبال زن نبود؟ یک دفعه چه اتفاقی افتاد که به فاصله چهل روز ما گرفتار زن شدیم انهم درسرنوشت سازترین جنگ ، بودونبود. تو باید جواب بدهی که مجاهدین تو چه ریل پس پسکی ایدئولوژیکی را درعرض چهل روزطی کردند . ازاسمان به قعرچاه افتادند ؟ توبعنوان رهبر متوجه این پس رفت وحشتناک وضد انقلابی نشدی....

«کاریکاتور انتخابات » برداشت مادام العمر مجاهدین از امر انتخابات

دست و پا زدنهای بیهوده مریم قجر داعشی در باتلاق آلبانی

چند هفته پیش مریم قجر داعشی با سفر به آلبانی چند مراسم پشت سر هم برگزار کرد. در این مراسم عروس هزار داماد ( مریم قجر داعشی ) به همراه دامادهای امریکائی و اروپائی اش به اسم مبارزه اما در واقعیت تعطیلات تابستانی خود را در آلبانی سپری کرد و با برگزاری چند مراسم و هوا کردن کفتر و بادکنک به همراه دامادهایی که مریم قجر انها را با پرداخت هزاران دلار های خونین به البانی اورده بود مدعی شد در حال مبارزه و سرنگون کردن رژیم ایران می باشد .

______________________________________________________________________________________________________________________________________

دست و پا زدنهای بیهوده مریم قجر داعشی در باتلاق آلبانی

محمد رزاقی، وبلاگ صدای قربانیان فرقه رجوی - پاریس، هجدهم سپتامبر 2017

چند هفته پیش مریم قجر داعشی با سفر به آلبانی چند مراسم پشت سر هم برگزار کرد .

البته نویسنده های سناریو ها و برنامه های مریم قجر یک مشت مخ پوسیده عقب مانده هائی هستند که فکر می کنند مردم شعور و عقل ندارند و نشسته اند تا ببیند مریم قجر تعطیلات تابستانی خود را که قبل از اخراج اعضاء در کشورهای اروپائی مثل سوئد ؛ نروژ؛ بلژیک ؛ المان و .. به اسم مبارزه و سرنگون کردن رژیم ایران می گذراند امسال در البانی همراه با دامادهای امریکائی و اروپائی به کام دیگران اما به اسم مبارزه چطور رژیم سرنگون می کند !

ـــ علت راه اندازی نمایش انتخاب مسئول اولی فرقه رجوی داعشی در آلبانی چیست ؟

این شیوه شناخته شده برای ما که بیست سال در تشیکیلات این فرقه مافیائی بودیم کاملا شناخته شده است . این شیوه کلاشی و شیادی از زمان ان مرحوم روح پلید مفقود القبر ( رجوی داعشی ) در عراق اجرا می شد و حالا تکرار همان شیوه توسط مریم قجر داعشی اینبار در آلبانی به اجرا گذاشته می شود تنها چیزی که فرق کرده موقعیت مکانی وگرنه کلاشها همان کلاشها و شیوه همان شیوه رجوی داعشی روح پلید می باشد که در اردوگاههای اهدائی صدام ملعون به رجوی داعشی برگزار می شد  و هر بار هم ادعا می کنند با انتخاب مسئول اول برای فرقه رجوی رژیم سرنگون خواهد شد که این شیوه تمامآ مصرف داخلی دارد و برای نگه داشتن اعضاء نگون بخت در اسارتگاههای و سوء استفاده از زنده و مرده این نگون بختها می باشد و هیچ مصرفی به جزء این ندارد  .

مر یم قجر داعشی برای سر پوش گذاشتن به شکست استراتزیک فرقه اش و اخراج فله ای از عراق به البانی طبق معمول  با دست و پا زدن در بن بست و باتلاق آلبانی با کلاشی و شیادی تلاش می کند شکست خفت بار با یاوه سرائی و فیل هوا کردنهائی همچون هجرت بزرگ ( اخراج از عراق به البانی ) را  لاپوشانی کند .

البته نام واقعی این هجرت بزرگ ادعائی مریم مقجر داعشی در اصل و واقعی شکست بزرگ و خفت بزرگ برای رجوی روح پلید و مریم قجر داعشی که بیش از ۱۰ سال با برگزاری شوهای مختلف در پاریس و کشورهای مختلف خواهان نگه داشتن اعضاء در عراق بود وبه کشتن دادن دهها نفر از اعضاء نگون بخت برای حفظ اردوگاه بد نام اشرف وپیش برد این هدف پیلد با پرداخت دهها هزار دلار به هر یک از ژنرالهای سابق ؛ سرهنگهای سابق ؛ نماینده های سابق ؛ کاندیدهای سابق ؛ وکیل سایق و … با یاوه سرائی و سفسطه بازیهای بی پایان که مدعی بود راه تهرا ن از بغداد می گذرد و برای نگه داشتن اعضاء  دست به دامن امریکائیها و شیوخ مرتجع عرب و نماینده گان اروپائی که لابی های اسرائیل و … شدند ولی در نهایت مجبور شدند با خفت ازعراق به البانی اخراج شوند حالا مریم قجر داعشی  در البانی این شکست خفت باربه اسم هجرت بزرگ به خورد اعضاء نگون بخت می دهد !

به این لینک مراجعه کنید متوجه کلاشی و شیادی مریم قجر داعشی و سران فرقه رجوی داعشی می شوید .

مریم قجر داعشی همراه با سران فرقه رجوی داعشی به شیوه رجوی روح پلید با  کلاشها و شیادها ئی مثل عباس داوری معروف به جاسوس الدوله و مهدی برائی با نام مستعار احمد واقف که به احمد واق واقو معروف هست درهر نشست ویا به اصطلاح انتخاب مسئول اول که در اصل انتصاب یکی از سران فرقه رجوی داعشی می باشد مدعی هستند که با انتخاب مسئول اول برا ی فرقه رژیم سرنگون خواهد شد !

از زمانی که شخص رجوی داعشی مسئول اولی فرقه را یدک می کشید و قرار بود در چند ماه رژیم سرنگون کند تا به امروز با همین وعده پوچ و خیالی ۱۰ تن از سران فرقه همین اسم مسئول اولی را یدک کشیده :

زهرا مریخی  چند هفته پیش از طرف مریم قجر داعشی بعنوان مسئول اول فرقه رجوی داعشی گماشته شد و با این حساب با هر انتصاب مسئول اول برای فرقه که قرار بود رژیم سرنگون کنند تا بحال رژیم ۱۰ بار سرنگون شده که هیچ کس خبر ندارد و بطور خاص اینبار مریم قجر داعشی می خواهد با یک مشت پیر و پاتال که به رسیدگی های ویژه نیاز دارند  هر شب که می خوابند و صبح بیدار می شوند باید خدا را شکر کنند که یک روز هم زنده هستند و برای رفتن به مزار روز شماری می کنند و یک عده دیگر از  اعضاء نگون بخت که در عراق بصورت برده وار به بیگاری مشغول بودند وهر کدام دچار بیمارهای جسمی ؛ روحی و روانی هستند با این افراد می خواهد از البانی رژیم ایران سرنگون کند !

این نمایشهائی که مریم قجر داعشی این روزها در البانی برگزار می کند  جزء دست و پا زدنهای بیهوده دربن بست استراتژیک و ایدئولوژیک و سیاسی اسم دیگر ی ندارد حال مریم قجر داعشی می خواهد به این نمایشات و یاوه سرائی ها هر اسمی بدهد به قول ان مثل معروف که می گوید عاقلان دانند .

به مریم قجر عروس هزار داماد می گویم  رجوی داعشی روح پلید نتوانست با انهمه توپ ؛ تانک و سلاح و اردوگاه ؛ دلارو نفت اهدائی از صدام ملعون غلطی بکنید حال تو همراه دامادهای امریکائی و اروپائی که برای گذران تعطیلات تابستانی به البانی رفتید و با  سس مبارزه به خورد اعضاء نگون بخت می دهید  با کفتر و بادکنک هوا کردن می خواهید رژیم سرنگون کنید ؟!

صنار بده اش … به همین خیال باش .

پاریس : محمد رزاقی

مجاهدین خلق در حال از دست دادن لابی ها

پس از انتخاب دانلد ترامپ، مجاهدین خلق و مدافعانش تلاش های خود برای کارشکنی در مذاکرات هسته ای را دو چندان کردند. با این وجود به نظر میرسد که این فرقه در حال از دست دادن قلمرویش در دولت امریکاست، علی رغم سرمایه گذاری های هنگفتی که روی لابی هایش در حکومت امریکا از جمله وزارت دفاع و کنگره کرده است. جان بولتون، سفیر سابق ایالات متحده در سازمان ملل که زمانی نامزد پست وزارت امور خارجه برای دولت ترامپ بود، در سر مقاله ی اخیرخود در نشنال ریویو ادعا کرد که مجبور شده است طرح خود برای خروج از امریکا از توافق هسته ای با ایران را عمومی کند چرا که به دلیل تحولاتی که در ساز و کار کارکنان کاخ سفید پیش آمده است ،” ارائه طرح به پرزیدنت ترامپ برایش غیر ممکن شده است

ادامه مطلب...

انتصاب مسئول اولی یا دبیرکل در فرقۀ رجوی طی سی سال گذشته ( قسمت دوم )

در سال 1380 مژگان پارسایی به این سمت منصوب شد. وی تا سال 1364 از فعالین فدائی ها و مارکسیست بود. در سال 1364 برای شرکت در نمایش نامه ازدواج مریم قجر با مسعود رجوی به پاریس دعوت شد. پس از آن هوادار مریم قجر شد و در سال 1367 به عراق انتقال پیدا کرد. ردۀ او در سال 1370 مسئول نهاد (فرمانده دسته ) بود و در سال 1371 تبدیل به فرمانده شد. در این سال مسعود رجوی با بحث انقلاب دنبال این بود که مردان را از راس قدرت حذف کند و زنان را به مسند قدرت بنشاند. به همین دلیل مژگان پارسایی تبدیل به فرمانده شد. 2 سال بعد تبدیل به یکی از فرماندهان ارشد ستاد فرماندهی شد . او از جمله سری اول زنان شورای رهبری بود که در مقابل مسعود رجوی رقص رهائی را انجام دادند. او چهار سال به عنوان مسئول اول و همه کارۀ فرقۀ رجوی در عراق بود و سپس در سال 1384 از جانب مسعود رجوی به عنوان جانشین رهبری در عراق منصوب شد و بارها در پیام هایی که رجوی می داد یا مریم قجر به مناسبتی می فرستاد بر این تاکید می کردند که همه گوش به فرمان او باشند و. به او لقب «سردار سرداران» دادند. او در جنایت و کشتار و خون ریزی و کشتن مخالفین و معترضین بعد از مهوش سپهری این جنایت کار جانی است

خاطره ای از قساوت رجوى در حق افراد تشکیلات

فرقه کنونى رجوى، از زمان اربابش صدام تا همین الان رویه اى بس ناجوانمردانه با افراد تشکیلات خود دارد و هیچوقت مشکل و تضاد فرد را به رسمیت نشناخته و تا زمانى که توان کار جسمى برایشان دارى و خطوط سازمان را مو به مو اجرا میکنى، حق حیات دارید در غیر اینصورت مطلقاً حقوق افراد را به رسمیت نمیشناسند و کسانى هم که الان به هر نحوى خواهان ماندن در تشکیلات البانى نیستند و تا کنون عمر خود را در آن گذرانده و به نقطه پیرى رسیده اند، رجوى با آنها به ناجوانمردانه ترین صورت ممکن برخورد میکند حتى افرادى که در این سازمان نقض عضو شدند و توان هیچ کارى را در بیرون فرقه ندارند و با این وجود، الان از این تشکیلات در آلبانى جدا شده اند هم قربانى این شقاوت رجوى در حق افراد هستند.

متن پیاده شده مصاحبه آقای منوچهرعبدی با تلویزیون مردم تی وی ـ قسمت اول

در مورد افرادي كه آلان جدا شدند واقعاً وضع اسف باري دارند از جمله خود من شما فكرش را بكنيد من چهارماه و اندي كه از سازمان جدا شدم واقعاً به لحاظ مالي در مذيقه هستم و بقيه جدا شده ها هم وضعيت من را دارند در يك كشور غريب زندگي كردن هزينه دارد به من همين دوستان جدا شده كمك كردند يك مقدار هم خانواده ام از ايران برام پول فرستادن اين دوستاني كه آلان توي تشكيلات اين فرقه اسيرند شما شايد اون داستان قلعه الموت و حسن صباح را خوب بدانيد همان حشاشيون ولي آلان ديگه همين نشست هاي مغزشويي ، سانسور اطلاعات ،در بي خبري نگه داشتن اعضاء دقيقاً همان كاركرد را دارد همان كاري كه حسن صباح مي كرد اينها هم با بچه هاي مردم و جوانان ايران مي كنند