ش07212018

Last updateش, 21 جولای 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار اخبار خانواده ها

نامه مادر مصطفی بهشتی به فرزند اسیرش در فرقه رجوی ـ درخواست کمک از بچه ها در تیرانا، آلبانی.

مصطفی عزیزمسالهاست از غم دوریت اشک می ریزم و عذاب می کشم.پسرم، الان چند روزی هست که روی تخت بیمارستان افتاده ام. قرار است روز یکشنبه عمل جراحی شوم.عزیز دلم نمی دانم از زیر این عمل به سلامت بیرون می آیم یا نه.پسرعزیزم داغ مرتضی را کشیدم. درد دوری از تو نازنینم را کشیدم. نگذار چشم انتظار بمیرم.پسرم، پاره جگرم، دلتنگتم.من یک مادرم، ازهمه تقاضا میکنم صدای من را به گوش پسرم برسانید.مصطفی بگذار صدایت را بشنوم. مصطفی به من یک زنگ بزن. من دیگر معلوم نیست بمانم و فرصت زیادی داشته باشم. اگر صدایت را بشنوم حداقل این است که دیگر با زجر دوریت نمی میرم.

همسویی کمیساریا با فرقه رجوی

در طول جابجايي نفرات از عراق به آلبانی، كميساريا پاسپورتهاي موقت را به هيچ يك از افراد نداد و آنها را در اختيار فرماندهان فرقه كه به همراه هر اکیپ بودند قرار داد يا توسط خود كميساريا نگهداری شد، چرا كه اين پاسپورتها موقت و براي سه ماه معتبر بودند و نفرات طی این مدت امكان رفتن به هر كشور ديگري را داشتند.این همکاری آشکار کمیساریا با فرقه رجوی بود تا مانع از فرار نیروها شود.فكر كنم همين ميزان كافي باشد تا ثابت شود كه هر دو طرف يك هدف را دنبال ميكنند و آن اینست که هرچه ميتوانند شرایط جدا شدن را برای اعضا سخت تر کنند تا به این وسیله مانع از ریزش شدید نیرو گردند

نامه مادران استان مرکزی به رئیس جمهور آلبانی

سازمان تروریستی مجاهدین فعلا در کشور شما آلبانی بسر می برد به آنها محل استقرار داده اید . به فرزندان ما اجازه نمی دهد یک تماس تلفنی با ما داشته باشند و از اوضاع و احوال فرزندانمان با خبر شویم . در سازمان تروریستی مجاهدین از حقوق بشر و آزادی خبری نیست این را ما نمی گوئیم کسانی که به تازگی از سازمان تروریستی جدا شده اند حرفهای آنها بسیار گویاست . جدیدا با خبر شدیم مریم رجوی از فرانسه به کشور آلبانی سفر می کند . در جلساتی که برگزار می کند فرزندان ما را تهدید می کند به آنها می گوید اگر کسی از ما جدا شود سزای آن مرگ است پس سازمانهای حقوق بشری کجایند ببینند مریم رجوی با فرزندان ما چکار می کند آیا کسی هست صدای ما مادران به گوش آن برسد

ادامه مطلب...

نامه ی چند تن ازخانواده ها دراعتراض به انتقال فرزندانشان به کمپی خارج ازشهر تیرانا

بعد از شنیدن خبر انتقال اعضای اسیر در فرقه رجوی تنی چند از خانواده های این استان ضمن نوشتن نامه ای به مسئولین کشور آلبانی و کمیساریای حقوق بشر مراتب نگرانی خود را ابراز نمودند .هم چنین یاد آور شدند که تجربه ما از این فرقه در این سالها بهای سنگینی بوده که خانواده ها و اعضای نگون بخت پرداخت کرده اند.ما نمی خواهیم آن تجربه تلخ دوباره تکرار شود و افراد گرفتار، سالهای متمادی در اسارت فکری و ذهنی این فرقه قرار بگیرند .منتقل کردن نفرات به خارج از آلبانی نشان دهنده وحشت این فرقه از افراد می باشد که این فرقه را ترک نمایند

ادامه مطلب...

نامه خانم کهلیک پیری، ساکن ارومیه به برادرش (حسین پیری اسیر فرقه رجوی)

برادر نازنینم چه شب ها که در فراق تو اشک بر چشمانم جاری شده است و امیدوارم که هرچه زودتر شما به میهن عزیزمان ایران بازگردید تا مانند گذشته روزهای خوب و خوشی با هم سپری کنیم و خاطرات خوش گذشته را با هم مرور کنیم. حسین جان من نیز ازدواج کرده ام و تو دایی عزیز سه فرزند به نام های حامد، صابر و رقیه هستی و آنها نیز مشتاقانه در انتظار دیدن روی ماه دایی شان هستند و برای دیدنت لحظه شماری می کنند.

زنگ خطر اشرف 3 برای خانواده های ساکن در خارج کشور

اما زنگ خطر ماجرا اینجاست که احتمالا رجوی ها با انتقال به مکان قرون وسطایی قصد تغییر نسل داشته باشند و با فریب هواداران خارج کشور همان بلایی را به سرشان بیاورند که بیش از سه دهه، بر سر خانواده هایی همچون انجمن نجاتی ها آورد اگرچه خانواده هایی در کشور های اروپایی و آمریکایی با فریب و پول فرقه رجوی گوش به زنگ هستند تا روانه آکسیون ها و تجمعات مضحک این فرقه شوند اما باید بدانند با رقم خوردن اشرف3 سرنوشت تلخی در انتظارشان است. فرقه رجوی پول مفت به کسی نمی دهد و اشرف 3 فرزندان آن ها را هدف قرار خواهد داد.فرقه رجوی نیاز به تامین اعضاء تازه نفس دارد و این اعضاء را از خانواده ی شما ها تامین می کند.بدنیست این خانواده ها نگاهی به سرنوشت سمیه محمدی بکنند و ببینند چطور فرقه رجوی این دختر را در نوجوانی فریب دادند و خانواده اش را عذاب

ادامه مطلب...

جدائی تا کی؟! این عکس تنها یادگاری من است!

تا کی باید منتظر بود؟! چرا رجوی بویی از انسانیت نبرده است و اجازه نمی دهد عزیزانمان با ما ارتباط برقرار کنند. رجوی فکر می کند با اینکار چقدر دیگر می تواند دوام بیاورد! خوشبختانه با صحبتی که شما کردید از اوضاع در آلبانی و جدا شدن نفرات پس شرایط خوبی ندارند و این امیدوار کننده است! رجوی با اینکار غم بزرگی را در قلب ما گذاشته! این آه و نفرین ها که باعث شکستن دل ما گردیده است روزگار خوشی را برای رجوی رقم نخواهد زد . که در اینجا به ایشان گفتم والا تا همین الان هم شرایط رجوی چندان نرمال نبوده و نیست چرا که چندین سال است مخفی شده و زندگی جانور گونه ای را می گذراند

نامه مادر باقر محمدی سرواله

ادامه مطلب...

خاطراتی از تشکیلات مجاهدین (3) چگونه فرزند را مجبورکردند که به روی مادر پیرش تف کند؟!!

وقتی اکیپ خانواده های کرمانشاه به اشرف آمده بودند داخل قرارگاه شیپور آماده باش زدند که رجوی به آن شیپور غرش شیر نام نهاد و گفتند که افراد باید برای سنگ باران این خانواده ها آماده شوند چون می گفتند همینها نیروهای رژیم بودند یا به نیروهای رژیم کمک کردند تا در فروغ مجاهدین را بکشند و به جای اینکه به کمک مجاهدین بیایند به نیروهای رژیم کمک کردند!! بگذریم!!! اما وقتی همه رفتیم این بار در ضلع غرب اشرف دیدیم تعدادی پیر مرد و پیرزن از کرمانشاه آمده اند چون با زبان کرمانشاهی درخواست ملاقات میکردند. پیرزنی که بعدا شنیدم فوت کرده خدا بیامرزدش با عصا راه میرفت و داشت به نرده های اشرف نزدیک میشد، آمد نزدیک و گفت بچه های عزیزم فلانی پسرم است صدایش بزنید تا برای آخرین بار او را ببینم چون می بینید من دارم میمیرم و توان برگشت به اینجا را ندارم

سمیه محمدی، قربانی تهدیدات رجوی

جدیدا نامه ای از طرف سمیه محمدی نوشته شده و در سایت های فرقه رجوی منعکس گردیده است. کسی نیست که نداند این نامه تماما کپی برداری از بقیه نامه هایی است که به اسم نفرات در ستاد جنگ سیاسی فرقه رجوی نوشته و منتشر میشود. بچه ها شک ندارند که این نوشته به قلم محمدعلی توحیدی (فرید) و مثل مابقی نامه هاست.باید به رجوی ملعون گور به گور شده که گورش هم معلوم نیست و همچنین به مریم که هنوز سنگ این میت را به سینه می زند گفت، شما که دم از آزادی و دمکراسی میزنید، چرا نمیگذارید افرادی که خواهان جدایی هستند آزادانه انتخاب خودشان را بکنند و به زندگی عادی و نزد خانواده هایشان برگردند؟ این چه آزادی هست که حتی افرادی که عمرشان را برای شما از دست دادند، نمیتوانند آزادانه انتخاب خودشان را بکنند و با خانواده شان ارتباط داشته باشند؟

خانواده مجاهدین خلق یا خانواده حقیقی - قسمت اول

رجوی قمپز در می کرد که بله بفرمایید به اشرف بیاین. وقتی دیگه سایه صدام از بالای سرش دور شد، با ورود اولین اکیپ از خانواده نفرات، دستگاه رجوی شد مثل منار جنبان اصفهان، شروع کرد به لرزیدن، بعد دید نه بابا اینطوری نیست. شد حکایت اون مستی که توی کوچه خلوت عربده میکشه.بعد چی شد؟ گفت اینا همه نفرات دست آموز دولت ایران هستند.ای بابا، مگه تو نبودی که گفتی خانواده بیاد، خوب اومدن که، پس تو چه مرگت شد؟رجوی گفت اینطوری نه، اکیپ نه، خودشون بیان - مگه تو نبودی که یک عمر بغل گوش ما خوندی که هر کاری جمعی - پس چی شد؟ تا خانواده ها با هم هماهنگ کردن که اکیپ بیان که بتونن توی اون جهنم عراق دست همدیگر رو بگیرن این شد کفر خدا؟

جدائی خانم سمیه محمدی و مأیوس و دلسرد شدن سازمان از ادامه جنگ سیاسی

چرا سازمان حاضر نمیشد این خانم که هیچ مسؤلیت تشکیلاتی هم در سازمان نداشت را رها کند؟ تنها علت آن رشته های پوسیده تشکیلات است که سازمان بخواهد این فهم غلط را در نزد خانواده ها القا کند که کسی را یارای پاره کردن حصارهای تشکیلات نیست وسمیه محمدی وپدرش با که سالها درپی نجات دخترش بود را تبدیل به یک تلاش شکست خورد کند هرچند سالیان در این امرظاهرا موفق بوده اما تنها عاملی که باعث عدم موفقیت تلاش های مصطفی محمدی بوده نه نقاط قوت سازمان بلکه شرایط خاص عراق بود.در آلبانی هم هرچند سازمان در تلاش بود که همان شرایط را فراهم کند اصلا انتخاب آلبانی به عنوان باصطلاح رجوی پایگاه امن استراتژیک همین هدف را دنبال میکرده است همانطور که نگه داشتن سمیه در تودر توی تشکیلات مینوانست نمونه منفی باشد.

نگرانی خانم عباسی از وضعیت شوهرش رضا علی میرزائی در فرقه رجوی

خانم عباسی همسر فداکار رضا علی میرزائی که روزگاری با هزار امید و ارزو با وی ازدواج نموده بود به دفتر انجمن نجات آمده و در مورد شوهرش سئوال مینمود و می گفت تازه فاطمه ( دخترش ) بدنیا امده بود که رضا برای انجام خدمت سربازی و دفاع از کشورش اعزام شد و متاسفانه خبر اسارتش سریعتر از اتمام سربازیش به ما رسید و این تازه شروع گرفتاریهای من و خانواده بود ، چرا که رضا برای آنکه بتواند از شکنجه و ضرب و شتم نیروهای بعثی خلاص شود راه فرقه رجوی را انتخاب نمود و غافل از اینکه این همان چاهی هست که تا 30 سال در آن غوطه ور شد و هیچ راه گریزی نیز پیدا نکرد که هیچ بلکه باعث مسدود شدن ذهن او و گرفتار شدن بیشترش شد تا جاییکه بنا به خواسته سرکرده احمق فرقه بطور غیابی من را نیز طلاق داد که البته من به عشق فرزندانم این مزخرفات را قبول نکرده و مانده ام پای زندگیم

روزی که فریبا سرخی با آرزوهایش درخاک آرام گرفت

تا رهایی علی شیر گاهی از دست رجوی ها دست از تلاش برنمی داریم

آقای شیرگاهی که همواره برای رهایی عزیزش تلاش بسیاری کرده و در این مسیر به همراه یکی از برادرانِ علی بارها به پشت درب اشرف هم رفته است، بار دیگر تاکید کرد که تا رهایی علی از دست رجوی ها به تلاش خود ادامه داده و هر کاری از دست شان برآید انجام می دهند. وی گفت : “خدا رجوی ها را لعنت کند که امکان دیدار و ملاقات را از ما گرفتند ولی ما نا امید نیستیم و امیدوارم با رفتن علی به آلبانی این امکان توسط مقامات بین المللی مهیا شود که اعضا بتوانند به صورت آزادانه برای آینده خود تصمیم گرفته و با خانواده های شان ملاقات داشته باشند.”

رهایی سمیه محمدی را به خانواده آقای مصطفی محمدی تبریک عرض میکنیم

بیش از دو دهه تلاش های مستمر خانواده اقای مصطفی محمدی( مادر، پدر، خواهر و برادران ) از گرمای سوزان عراق ، که بارها در عراق اقای مصطفی محمدی و خانمش در عراق مورد ضرب وشتم قرار گرفتند و تهدید به مرگ شدند .تا تحصن واعتراض خانواده اقای محمدی در پاریس . بارها در پاریس مورد تهدید و ضرب شتم قرار گرفتند. خوشبختانه این خانواده در این دو دهه تمام ضرب و شتم ها ، توهین ، تهمت افترا را چه در عراق چه در پاریس به جان و دل خریدند اما از رهایی دخترشان یعنی سمیه کوتاه نیامدند

نامه جمعی از خانواده‌های استان قزوین به آقای ایلیر متا ـ رئیس جمهور آلبانی

عالیجناب اکنون که کشور شما حاضر به پذیرش این فرقه‌ی تروریست و خائن به کشور و مردم خود شده‌است به شما اطمینان می‌دهیم که روزی نیز به کشور و مردم عزیز شما خیانت خواهد کرد چون خیانت‌پیشگی چنان با سابقه و رفتارهای این فرقه عجین گشته که گویی جزیی از ذات او می‌باشد. سران این فرقه بعد از حدود چهل سال حضور در کشور عراق به مردم عراق خیانت کردند و در جریان کردکشی هزاران نفر را قتل عام کردند