د10162017

Last updateد, 16 اکتبر 2017 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار اخبار خانواده ها

نامه خانواده های خوزستانی اسیران دربند فرقه رجوی به رئیس جمهور آلبانی

آقای رئیس : مصاحبه های اعضای جدا شده از این سازمان با رسانه های مستقل آلبانی درخصوص اعمال شکنجه های روحی و روانی اعضا آن هم درکشور آزاد آلبانی ما را بشدت نگران ساخته است. ما از شخص جنابعالی بعنوان نخستین مسئول دولت آلبانی درقبال پایبندی به حقوق بشر وحق پناهندگی اعضا می خواهیم که نگرانی ما خانواده ها پایان داده و دراولین فرصت زمینه تماس و ملاقات با اعضای خویشاوند ما درسازمان مجاهدین را فراهم سازید

ادامه مطلب...

مصاحبه سایت نیم نگاه با آقای سعید باقری (عضو سابق فرقه رجوی)

در رابطه با تبعیض بین زن و مرد در درون مناسبات مجاهدین، خود مریم هم به این نکته اشاره می کرد و نام آن را تبعیض مثبت!! گذاشته بود یعنی اینکه آنها خودشان هم خوب میدانستد که دارند چه کلاهی بر سر مردها می گذارند. زنهای تازه وارد که سابقه تشکیلاتی شان از خیلی از مردها کمتر بود آنها را مسئول مردهای باسابقه می کردند تا به قول خودشان “نرینه های وحشی” باید له شوند!! و این روال تاریخ  که زنها باید همیشه زیر دست مردها قرار بگیرند عوض شود.بخاطر همین هم رویکرد ، رفتار زنها در سازمان با مردها عوض شده بود زنها با تند خویی و با استفاده از کلماتی که شخصیت مرها را له میکرد با آنان برخورد می کردند. که این موضوع مردها را عقده ای می کرد وهمه به یک نحوی روانی بودند و مردها سعی می کردند خودشان را با چیزهای مختلف سرگرم کنند مثلا یکی با ورزش یکی با کار کردن زیاد و … خلاصه این حالت روانی در نشستهای جمعی و در کار هم به صورت پرخاشگری خودش را نشان میداد

گردهمایی خانواده های یزدی تحت پوشش انجمن نجات

بلافاصله بعد از نمایش ویلپنت چندین نفر توانستند با تغییر در افکار و عقاید خود از فرقه جداشوند . از این تعداد بعضی شان از فرماندهان و اعضای رده بالا بودند، افراد جدا شده دارای شرایط عادی نیستند بدین صورت که کمی طول می کشد تا خود را با جامعه آزاد وفق دهند و با ترس و فشاری که از طرف فرقه به آنها القا شده بود فکر می کنند دائم زیر نظر هستند و حرکات و رفتار آنها کنترل می شود بعد از سی سال اسیری در فرقه رجوی حال باور نمی کنند که زندگی عادی در جریان است و هیچ کس دیگری را کنترل نمی کند، باور اینکه وقتی با خانواده هاشان تلفنی صحبت می کنند خیلی سخت است با این اوصاف افراد بعد از انتقال به آلبانی به دربهای خروجی فرقه نزدیک تر شده اند. لذا جریان ریزش نیروها در فرقه بیشتر هم شده است و روز افزون می باشد

نامه مادران استان مرکزی به رئیس جمهور آلبانی

سازمان تروریستی مجاهدین فعلا در کشور شما آلبانی بسر می برد به آنها محل استقرار داده اید . به فرزندان ما اجازه نمی دهد یک تماس تلفنی با ما داشته باشند و از اوضاع و احوال فرزندانمان با خبر شویم . در سازمان تروریستی مجاهدین از حقوق بشر و آزادی خبری نیست این را ما نمی گوئیم کسانی که به تازگی از سازمان تروریستی جدا شده اند حرفهای آنها بسیار گویاست . جدیدا با خبر شدیم مریم رجوی از فرانسه به کشور آلبانی سفر می کند . در جلساتی که برگزار می کند فرزندان ما را تهدید می کند به آنها می گوید اگر کسی از ما جدا شود سزای آن مرگ است پس سازمانهای حقوق بشری کجایند ببینند مریم رجوی با فرزندان ما چکار می کند آیا کسی هست صدای ما مادران به گوش آن برسد

پنجمین نامه خانم شهلا کله جویی ساکن شهرستان اندیمشک به پدرش

پدرم همیشه در نامه هایت از درد هجران و دوری می گفتی همیشه آرزویت بازگشت به خانه بود و برای دیدن برادران کوچکم روز شماری میکردی،،،،،پدرم همیشه نگران برادرانت بودی همیشه جویای احوال تک تک عزیزانت بودی،،،، پس چه شد که بی وفا شدی؟؟؟؟  چه شد که چشمانت را برای دیدار عزیزانت بستی؟؟؟ باورم نمی شود پدر من بسیار مهربان بود،،،،،وای بر شما ای فرقه ضد مردمی و ضد وطنی منافقین چگونه پدر مهربانم را فریب دادید؟؟؟؟ چگونه فریب افکار پلید گروهکی را خوردی که به دشمن پناه برده بود!!!!!

ادامه مطلب...

نامه خانم کهلیک پیری، ساکن ارومیه به برادرش (حسین پیری اسیر فرقه رجوی)

برادر نازنینم چه شب ها که در فراق تو اشک بر چشمانم جاری شده است و امیدوارم که هرچه زودتر شما به میهن عزیزمان ایران بازگردید تا مانند گذشته روزهای خوب و خوشی با هم سپری کنیم و خاطرات خوش گذشته را با هم مرور کنیم. حسین جان من نیز ازدواج کرده ام و تو دایی عزیز سه فرزند به نام های حامد، صابر و رقیه هستی و آنها نیز مشتاقانه در انتظار دیدن روی ماه دایی شان هستند و برای دیدنت لحظه شماری می کنند.

ادامه مطلب...

نامه خانم نرگس بهشتی ساکن تهران به برادرش(مصطفی اسیرفرقه ستیزه جوی رجوی درآلبانی)

برادرم سالها پشت درب اشرف و لیبرتی به انتظار یک لحظه دیدارت نشستم ولی متاسفانه دریغ ازیک لحظه دیدار … دنیای من زندگی خواهر برگرد و بیا ببین ما از دوریت چه می کشیم …  بخدا که شنیدن صدات بهترین معجزه زندگی ما شده داداشم … میدونم که دلتنگی میدونم میخوای برگردی به وطنت ، مصطفی من محکم باش و زنجیر این اسارت رو پاره کن… چشم انتظاری دیگه بس است بخدا دوری تو دنیای ما رو نابود کرده داداشم… زندگی بدون تو برامون جهنمه ، یاد دوران کودکیمان بیافت… یادت هست وقتی کوچک بودیم چقدر با هم بازی می کردیم باهم پاهامون شکست هردو تامون رفتیم پاهامون رو گچ گرفتیم حتی دردهای اون روزها هم برام قشنگه داداشم …

ادامه مطلب...

جدائی تا کی؟! این عکس تنها یادگاری من است!

تا کی باید منتظر بود؟! چرا رجوی بویی از انسانیت نبرده است و اجازه نمی دهد عزیزانمان با ما ارتباط برقرار کنند. رجوی فکر می کند با اینکار چقدر دیگر می تواند دوام بیاورد! خوشبختانه با صحبتی که شما کردید از اوضاع در آلبانی و جدا شدن نفرات پس شرایط خوبی ندارند و این امیدوار کننده است! رجوی با اینکار غم بزرگی را در قلب ما گذاشته! این آه و نفرین ها که باعث شکستن دل ما گردیده است روزگار خوشی را برای رجوی رقم نخواهد زد . که در اینجا به ایشان گفتم والا تا همین الان هم شرایط رجوی چندان نرمال نبوده و نیست چرا که چندین سال است مخفی شده و زندگی جانور گونه ای را می گذراند

ادامه مطلب...

همایش خانواده های چشم انتظاراستان خراسان رضوی با ابراهیم خدابنده – قسمت اول و دوم

اصلی ترین شرط رجوی برای ترک اشرف این بود که خانواده ها دیگر در مقابل لیبرتی حضور نداشته باشند.وقتی من با بعضی از جدا شده ها در البانی صحبت کردم می گفتند نقطه شروع جدا شدن آنها در اشرف موقعی که خانواده ها با بلندگوها پیام می دادند بوده. وقتی صدای خانواده هارا می شنیدند در درونشان چیزی شروع به تغییر می کرده . ولی هنوز جرات اینکه تصمیم به جدا شدن بگیرند را نداشتند. یعنی صدای خانواده یک امیدی در آنها ایجاد کرده بود که کسی هست تا از آنها حمایت کند.

ادامه مطلب...

خاطراتی از تشکیلات مجاهدین (3) چگونه فرزند را مجبورکردند که به روی مادر پیرش تف کند؟!!

وقتی اکیپ خانواده های کرمانشاه به اشرف آمده بودند داخل قرارگاه شیپور آماده باش زدند که رجوی به آن شیپور غرش شیر نام نهاد و گفتند که افراد باید برای سنگ باران این خانواده ها آماده شوند چون می گفتند همینها نیروهای رژیم بودند یا به نیروهای رژیم کمک کردند تا در فروغ مجاهدین را بکشند و به جای اینکه به کمک مجاهدین بیایند به نیروهای رژیم کمک کردند!! بگذریم!!! اما وقتی همه رفتیم این بار در ضلع غرب اشرف دیدیم تعدادی پیر مرد و پیرزن از کرمانشاه آمده اند چون با زبان کرمانشاهی درخواست ملاقات میکردند. پیرزنی که بعدا شنیدم فوت کرده خدا بیامرزدش با عصا راه میرفت و داشت به نرده های اشرف نزدیک میشد، آمد نزدیک و گفت بچه های عزیزم فلانی پسرم است صدایش بزنید تا برای آخرین بار او را ببینم چون می بینید من دارم میمیرم و توان برگشت به اینجا را ندارم

دیدار از یک خانواده چشم انتظار و عیادت مادر

خیلی ممنونم پسرجان که اومدین به دیداروعیادتم . با حضورتون انگاری بوی رضا آن دلبند وجگرگوشه ام به مشامم رسیده ویک طوری احساس آرامش به من دست داده. ولی خدا شاهده که چشم انتظاری سی ساله برای یک مادرخیلی سخته. خیلی طاقت فرسا است. خیلی کشنده واسفباره. درسته که شش تا فرزند دیگه هم دارم وهمه شونو بسلامتی سروسامان دادم وحاصلش دادمادها وعروس های خیلی خوب ومهربون دارم با یه عالمه نوه ونتیجه. ولی تواین سی سال هیچوقت جای رضای اسیرم روخالی نکردم. فراموشش نکردم ودائم تو ایوون خونه نشستم شاید که رضا ازراه برسه وزنگ خونه روبزنه وبگه مامان اومدم ….( توام با گریه )

خانواده مجاهدین خلق یا خانواده حقیقی - قسمت اول

رجوی قمپز در می کرد که بله بفرمایید به اشرف بیاین. وقتی دیگه سایه صدام از بالای سرش دور شد، با ورود اولین اکیپ از خانواده نفرات، دستگاه رجوی شد مثل منار جنبان اصفهان، شروع کرد به لرزیدن، بعد دید نه بابا اینطوری نیست. شد حکایت اون مستی که توی کوچه خلوت عربده میکشه.بعد چی شد؟ گفت اینا همه نفرات دست آموز دولت ایران هستند.ای بابا، مگه تو نبودی که گفتی خانواده بیاد، خوب اومدن که، پس تو چه مرگت شد؟رجوی گفت اینطوری نه، اکیپ نه، خودشون بیان - مگه تو نبودی که یک عمر بغل گوش ما خوندی که هر کاری جمعی - پس چی شد؟ تا خانواده ها با هم هماهنگ کردن که اکیپ بیان که بتونن توی اون جهنم عراق دست همدیگر رو بگیرن این شد کفر خدا؟

فرقه رجوی و بن بست استقرار در آلبانی

واقعیت اینست که افراد فرقه رجوی که سالیان سال در اشرف و در لیبرتی، به دور از دنیای آزاد و بدون کمترین ارتباط با خارج از فرقه، مستقر بودند ناگهان در فضایی قرار گرفتند که توانستند مختصر ارتباطی با دنیای بیرون برقرار کنند و این قطعاً تأثیرگذار بوده است.بسیاری از این افراد بعد از انتقال به آلبانی برای اولین بار بعد از ده ها سال با صدای بچه و تردد ترکیب خانواده و حتی صدای زنگ تلفن و مسائلی از این دست آشنا شدند. این نفرات خودشان اذعان داشتند که شرایط اصحاب کهف را داشته و دیگران به دید موجودات فضایی به آنان نگاه می کنند.یک واقعیت دیگر وجود جامعه جداشدگان در کنار افراد سازمان است که در عراق هرگز چنین شرایطی وجود نداشته است. افراد داخل تشکیلات دورادور شاهد زندگی بدون محدودیت و آزاد جداشدگان در بیرون از تشکیلات هستند و قطعاً حسرت آن را در دل می پرورانند

نگرانی خانم عباسی از وضعیت شوهرش رضا علی میرزائی در فرقه رجوی

خانم عباسی همسر فداکار رضا علی میرزائی که روزگاری با هزار امید و ارزو با وی ازدواج نموده بود به دفتر انجمن نجات آمده و در مورد شوهرش سئوال مینمود و می گفت تازه فاطمه ( دخترش ) بدنیا امده بود که رضا برای انجام خدمت سربازی و دفاع از کشورش اعزام شد و متاسفانه خبر اسارتش سریعتر از اتمام سربازیش به ما رسید و این تازه شروع گرفتاریهای من و خانواده بود ، چرا که رضا برای آنکه بتواند از شکنجه و ضرب و شتم نیروهای بعثی خلاص شود راه فرقه رجوی را انتخاب نمود و غافل از اینکه این همان چاهی هست که تا 30 سال در آن غوطه ور شد و هیچ راه گریزی نیز پیدا نکرد که هیچ بلکه باعث مسدود شدن ذهن او و گرفتار شدن بیشترش شد تا جاییکه بنا به خواسته سرکرده احمق فرقه بطور غیابی من را نیز طلاق داد که البته من به عشق فرزندانم این مزخرفات را قبول نکرده و مانده ام پای زندگیم

آرزوهای ماندگار یک مادر

حمید جان، به حافظه مبارک خود رجوع کن و بنگر اگر مادر پیرت به دیدن تو آمده در سال 1383 بوده و وی در شرایط بسیار سخت و بدون گذرنامه شبانه از بیراهه های مرزی عبور کرده تا فرزندش را ببیند و به دلدار خود برسد . پیرزنی که توان برداشتن توشه سفر برای خود را نداشته است چگونه برای شما غذا آورده است ؟ این بی انصافیست که زحمت کسی را زیر سئوال ببری که با هزینه خود و زحمت و مشقت فراوان برای دیدن تو آمده و او را مزدور رژیم بخوانی . مطمئن باش به شکر خداوند بزرگ نه ما به اون 150 هزارتومان نیاز داریم و نه رژیم پول مفت به کسی می دهد البته به تو حق می دهم که این حرفها را بزنی چون یقین دارم اطرافیانت این اخبار کذب را به شما می رسانند تا نظر شما را نسبت به خانواده ات عوض کنند

تا رهایی علی شیر گاهی از دست رجوی ها دست از تلاش برنمی داریم

آقای شیرگاهی که همواره برای رهایی عزیزش تلاش بسیاری کرده و در این مسیر به همراه یکی از برادرانِ علی بارها به پشت درب اشرف هم رفته است، بار دیگر تاکید کرد که تا رهایی علی از دست رجوی ها به تلاش خود ادامه داده و هر کاری از دست شان برآید انجام می دهند. وی گفت : “خدا رجوی ها را لعنت کند که امکان دیدار و ملاقات را از ما گرفتند ولی ما نا امید نیستیم و امیدوارم با رفتن علی به آلبانی این امکان توسط مقامات بین المللی مهیا شود که اعضا بتوانند به صورت آزادانه برای آینده خود تصمیم گرفته و با خانواده های شان ملاقات داشته باشند.”

تولدی دوباره ـ رئوف فرامرزی

زمانی رهبری مجاهدین خلق می گفت که دولت عراق اجازه نمی دهد ما از کمپ اشرف و لیبرتی در عراق خارج بشویم و مشکلات حفاظتی و امنیتی را مطرح می کرد. اما اکنون چرا؟ اکنون که در آلبانی هستیم چرا؟ پاسخ این است که باید ابتدا فرقه مجاهدین را شناخت که فقط با دروغ و شانتاژ کار خود را می خواهد پیش ببرد . پاسخ دقیق این پرسش در هراس و  وحشت  این فرقه از ” خانواده ” است. رجوی می داند که همانطور که نخستین گام برای اسارت عضو فرقه دوری وی از خانواده بود،  اتفاقا نخستین گام برای خروج و جدایی عضو اسیر از فرقه هم نزدیکی فرد به خانواده اش می باشد. اما با همه دسیسه های فرقه رجوی در آلبانی اعضای اسیر در تیرانا جواهر های گمشده خود را باز می یابند و تولدی دوباره را آغاز می کنند. یکی از این افراد که تولد دوباره خود را جشن گرفته  رئوف فرامرزی از اعضای قدیمی سازمان مجاهدین خلق است

نامه جمعی از خانواده‌های استان قزوین به آقای ایلیر متا ـ رئیس جمهور آلبانی

عالیجناب اکنون که کشور شما حاضر به پذیرش این فرقه‌ی تروریست و خائن به کشور و مردم خود شده‌است به شما اطمینان می‌دهیم که روزی نیز به کشور و مردم عزیز شما خیانت خواهد کرد چون خیانت‌پیشگی چنان با سابقه و رفتارهای این فرقه عجین گشته که گویی جزیی از ذات او می‌باشد. سران این فرقه بعد از حدود چهل سال حضور در کشور عراق به مردم عراق خیانت کردند و در جریان کردکشی هزاران نفر را قتل عام کردند