پ10192017

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار اخبارآلبانی

انتقال 37 نفراز اسرای لیبرتی به آلبانی

اسامی دو گروه از نفرات منتقل شده از کمپ لیبرتی به آلبانی

اسامی دو گروه پانزده نفره ای که بنوبت در هفته دوم و سوم ژوئیه از کمپ لیبرتی به کشور آلبانی منتقل شده اند. بر خانواده هایشان مبارک باد. با تاکید بر این نکته که بنا به پرنسیب اعلام شده کمپین، ما اسامی را ابتدا به ساکن منتشر نمیکنیم. احتمال اینکه بعضی از اسامی مستعار باشند و یا در نام آنها تغیرات کوچکی انجام شده باشد، وجود دارد. اسامی به ترتیب حرف الفبا می باشد. با امید به اینکه نگرانی خانواده ها با انتقال تمامی ساکنان لیبرتی عاقبت پایان پذیرد

اعلام جدایی سیاوش رستار،عضو با سابقه مجاهدین در آلبانی،از فرقه رجوی

از نظر من تنها چیزی که در سازمان مسعود رجوی وجود ندارد، ازادی اندیشه و بیان بود و دریک کلمه خفقان واستبداد مطلق حکم فرماست.اگر هر کس برخلاف حرفهای مسعود رجوی گام برمیداشت، باید در نشست هایی که به ما انواع واقسام مارکها و فحشها را نیز میدادند، پاسخگو می بودیم که چرا پرسیده ایم

کجا مسعود رجوی بز زایید؟

بعد از خفه خون گرفتن مسعود رجوی و بعد از اینکه بتول و دیگر مسولین سازمان نتوانستند پاسخگویی سوالهای به حق ما باشند و بعد ازاینکه ارتش ۱۵ کمرش شکست و بیشترین کشته را داد و وقتی نتوانست فرزانه میدانشاهی یا که مسول کشتار بچه ها بود که یک مدت ازترسش حتی دریگانها دیده نمیشد و بعدها چنان تنفری دربین نفرات نسبت به وی بود که علنا به گوشش میزدند فرزانه قاتل….

واکنش عجز آلود فرقه رجوی از تشکیل انجمن نجات یافتگان آلبانی‏

آیا اگر اینقدر در بین ایرانیان آزاده خارج کشوری طرفدار دارید ؛ پس چرا خانم مریم رجوی رییس جمهور مادام العمر  مسعود رجوی به جای کمک به قربانیان در آلبانی  همه ساله برای گرامیداشت خودش  با خرجهای کلان افغانی ها و دانشجویان بلوک شرق و آفریقایی ها را به این مراسم رسوا کشانده و مقاصد سیاسی خاص خودش را پیش ببرند؟

ادامه مطلب...

پانزده نفر از اعضای مجاهدین، انتقالی از لیبرتی به آلبانی ، در قرنطینه قرار گرفته اند

از میان جداشدگان و اعضای سازمان در آلبانی حاکیست که این ۱۵ نفر بعد از رسیدن به آلبانی یکسره از فرودگاه تیرانا به محلی جداگانه برده شده و در قرنطینه کامل قرار گرفته اند و فعلا هیچ گونه ارتباطی با بقیه نیروهای سازمان ندارند. در پرسش از یکی از مسئولین سازمان مبنی بر اینکه پس این افراد کجا هستند وی وانمود کرده است که ۲ نفر از آنها که از مسئولین سازمان نیز می باشند ، مریض هستند و به همین دلیل در قرنطینه هستند

جهت اطلاع دوستان ـ خبر ویژه