چ10162019

Last updateس, 15 اکتبر 2019 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار اخبار خانواده ها مصاحبه انجمن حقیقت با آقای مصظفی محمدی درمورد فیلم اخیری که سازمان مجاهدین ازدخترش سمیه پخش کرد

مصاحبه ندای حقیقت با مصطفی محمدی ـ فیس بوک ـ یکشنبه 6 سپتامبر 2015

مصاحبه انجمن حقیقت با آقای مصظفی محمدی در مورد فیلم اخیری که سازمان مجاهدین خلق ازدخترش  سمیه پخش کرد

سلام آقای مصطفی محمدی انجمن حقیقت به نمایندگی از اعضای خود به شما خسته نباشید می گوید و از شما بخاطر افشا کردن فرقه تروریستی رجوی سپاس گذاری میکند

*به نام و یاد خدا با تشكر از شما به خاطر توجه و پى گیرتان

آقای محمدی اخیرا فیلمی کوتاه از دخترتان سمیه توسط سازمان مجاهدین خلق منتشر شد ارزیابی شما از صحبت های دخترتان چیست؟

*من منتظر چنین عكس العملى از جانب سازمان در پاسخ به اقدامات من در اور فرانسه بودم و به نظرم كمى دیر شده بود تا این كه این فیلم را دیدم اما تعجب نكردم چون این اولین اقدام و عكس العمل سازمان نبوده و آخرین هم نخواهد بود.

در فیلم ذکر شده دخترتان سمیه در مورد شما به تندی صحبت میکند این حرف ها چه تاثیری بر شما و خانواده تان داشته است؟

آقای محمدی شما معتقد هستید این فیلم را به اجبار از دخترتان سمیه گرفته اند و اینها حرف های سازمان است که سمیه را مجبور کرده اند که بگوید چه دلایلی برا حرفتان دارید ؟ لطفا برای خوانندگان توضیح دهید؟

در بخشی از صحبت های سمیه می گوید من به اختیار خودم در سازمان مانده ام و اگر میخواستم مجاهدین را ترک کنم در ملاقات هایی که با مصطفی داشتم این کار را میکردم! آقای محمدی آیا آن زمان در ملاقات ها این امکان برای سمیه بود که از مجاهدین جدا شود؟

این کار سازمان مجاهدین خلق یعنی گرفتن فیلم اجباری از اعضای خود نشان دهنده ی چیست؟

آقای مصطفی محمدی اگر صحبتی دارید با اعضای انجمن حقیقت و ممردم ایران بفرمایید؟

سپاس از شما برای پذیرش مصاحبه امیدوارم همچنان ادامه دهید تا به آزادی دختر عزیزتان سمیه و همه ی اسیران در بند رجوی دجال برسیم

منبع : فیس بوک ندای حقیقت