ی10202019

Last updateش, 19 اکتبر 2019 8pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار اخبار خانواده ها خانواده ها درلیبرتی:ملاقات با جگرگوشگانمان پایه ای ترین حق انسانی ماست

خانواده ها درلیبرتی:ملاقات با جگرگوشگانمان پایه ای ترین حق انسانی ماست

ایران اینترلینک ـ دوشنبه 7 سپتامبر 2015

خانواده ها در لیبرتی: ملاقات با جگرگوشگانمان پایه ای ترین حق انسانی ماست

خانواده های جدید الورود به عراق امروز در ورودی کمپ لیبرتی حضور یافتند و با در دست گرفتن پلاکارد و نشان دادن نام جگرگشگانشان درخواست ملاقات حضوری کردند. آنها شعار میدادند که ملاقات حق مسلم و از اولیه ترین حقوق بشری است. بسیاری از این خانواده ها بیش از دو دهه است که ملاقاتی نداشته اند چرا که فرقه رجوی اجازه دیدار با اعضای خود را نمیدهد.خانواده ها نگران وضعیت جسمی و روحی بستگانشان هستند.آنها نگرانند که این افراد بدون یک ملاقات ساده و بدون خبر به کشور آلبانی منتقل گردند.آنها از سازمان ملل و مقامات عراق میخواهند تا شرایط یک ملاقات ساده بین آنها و اعضای خانواده شان را محیا کنند.

منبع: ایران اینترلینک