چ10162019

Last updateس, 15 اکتبر 2019 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار اخبار خانواده ها نامه آقای سعیداله مقدسی به برادرش(عبدالله مقدسی تحت اسارت فرقه رجوی درلیبرتی،عراق)

عبدالله جان،بی صبرانه منتظر تماست هستم. ضمنا من و اعضای خانواده به علت اینکه عراق بشدت شرایط بحرانی دارد و خیلی ناامن است مایلیم هر چه سریعتر عراق را ترک کنی و به کشور امن و یا آلبانی بروی. زیرا بیش از این ماندنت در عراق منطقی نیست. و از مسئولین مجاهدین می خواهم در انتقال شما به خارج از عراق جدی باشند و به خواسته من و خانواده احترام بگذارند

سعید الله مقدسی ـ نیم نگاه ـ جمعه 20 شهریور 1394

نامه آقای سعیداله مقدسی به برادرش (عبدالله مقدسی تحت اسارت فرقه رجوی در لیبرتی، عراق)

ارسال به سایت نیم نگاه

خدمت برادر عزیزم عبدالله

برادرجان چندی پیش نامه ای برایت نوشتم و تقاضای ملاقات کرده بودم و یا تماس تلفنی. اما خبری از شما نشد. خوب می دانم که شما دسترسی به تلفن و سایر وسایل ارتباطی نداری و این سران مجاهدین است که باید این امکانات را در دسترس شما قرار دهند.به هر حال انتظار دارم اگر این نامه به دست شما رسید حتما با من تماس بگیری. من و مادرمان و اعضای خانواده همگی منتظر تماس و دیدارت هستیم و لحظه شماری می کنیم. امیدوارم سران مجاهدین به این خواسته مشروع ما اهمیت بدهند چون شما سالهای طولانی است یعنی ۲۵ سال است که در عراق هستی و ما از شما خبر چندانی نداریم جز یکی یا دو تماس.

Saeid Moghadasi 1 Matn

عبدالله جان ، بی صبرانه منتظر تماست هستم. ضمنا من و اعضای خانواده به علت اینکه عراق بشدت شرایط بحرانی دارد و خیلی ناامن است مایلیم هر چه سریعتر عراق را ترک کنی و به کشور امن و یا آلبانی بروی. زیرا بیش از این ماندنت در عراق منطقی نیست. و از مسئولین مجاهدین می خواهم در انتقال شما به خارج از عراق جدی باشند و به خواسته من و خانواده احترام بگذارند.

آرزوی سلامتی و خوشبختی ات را دارم.

برادر کوچکت

سعیداله مقدسی

۱۳۹۴/۵/۱۹

رونوشت به :

کمیته بین المللی صلیب سرخ

دفتر حافظ منافع امریکا در سفارت سوئیس ـ تهران

لینک های مرتبط :

نامه خانم محترم مقدسی به برادرش (عبدالله تحت اسارت فرقه رجوی در لیبرتی، عراق) : مطمئن هستم که سران مجاهدین اجازه نمی دهند حتی برای نجات عزیزت با ما تماس بگیری

نامه آقای سعیدالله مقدسی به برادرش (عبدالله مقدسی ـ تحت اسارت فرقه رجوی در لیبرتی ـ عراق)

منبع : نیم نگاه