پ08172017

Last updateچ, 16 آگوست 2017 8am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار اخبار خانواده ها پاسخ خانم لیلا قاسمی به مقاله مندرج در سایت های وابسته به فرقه ستیزه جوی رجوی

پاسخ خانم لیلا قاسمی به مقاله مندرج در سایت های وابسته به فرقه ستیزه جوی رجوی

خانم لیلا قاسمی ـ نیم نگاه ـ دوشنبه 29 خرداد 1396

پاسخ خانم لیلا قاسمی به مقاله مندرج در سایت های وابسته به فرقه ستیزه جوی رجوی

ارسال به سایت نیم نگاه

Sunday, June 18, 2017

به نام خداوند هستی بخش

من لیلا قاسمی خواهر کوچک حبیب اله قاسمی از شهر زنجان ، اسیر و گرفتار در فرقه رجوی،

من و خانواده ام تا مهرماه سال ۷۳ ، تا ۱۸ سالگی آقا حبیب ساکن روستا بودیم و با مدرک می توانم ثابت بکنم مقاله ای که از زبان برادرم حبیب جان در سایت سازمان منافقین درج شده است کاملا و صد درصد دروغ  و کذب است و کل آن را به شدت تکذیب و محکوم می کنم.

یک پسربچه ی ۸ ساله ی روستایی چه می داند اصلا جنگ چیست چه برسد به اینکه بخواهد سازمان فانی را بشناسد.

و در سال ۶۷ که حبیب ۱۱ سال سن بیشتر نداشت و احتمالا حتی شهر را هم ندیده بود چگونه می توانست شاهد صحنه هایی به اصطلاح جنایت باشد.

و هیچ کدام از اقوام ما سپاهی و بسیجی نبودند که خدای نکرده در جنگ رژیم بعثی عراق یا هر کسی دیگر اسیر شده باشند و تا آنجایی هم که ما خانواده ی حبیب خبرداریم اصلا هم خدمتی با آن مشخصات که گفته شده نداشتند چرا که از زبان همه ی دوستانش در خانه صحبت می کرد.

لیلا قاسمی

حبیب جان ما ، جیگر گوشه ی مادرم ـ در۲۱ اردیبهشت سال ۸۱ به صورت کاملا قانونی با دردست داشتن پاسپورت و ویزا ایران را به همراه دوستش برای کار به مقصد یونان ترک کرد و خانواده ی ما پدر و مادر پیرم ۹ ماه کامل در بی خبری از ثمره ی زندگیشان بسر بردند، پدر و مادری که با شیره ی جانشان و با جوانیشان فرزند خود را بزرگ کرده بودند و هر روز و هر لحظه در انتظار خبری از حبیب بودند.

که بعد و بیشتر از ۹ ماه انتظار، تماس دو دقیقه ای داشتند آن هم طوری که حرفهایش برایش دیکته میشد و جرات نداشت حرف دلش را بزند و به دروغ سران مجاهدین مجبورش کردند که بگوید در دانمارک در کار ساختمانی مشغول به کار است.

با پیگیری های فراوان به دربسته برخوردیم که دروغ است و برادرم حبیب در کشور دانمارک نمی باشد.

از بهمن ماه سال ۸۱ من و خانواده ام از حبیب بی خبر هستیم ، با وجود اینکه در مرداد ماه سال ۹۵ من به همراه برادرانم روح اله و حمداله به مقصد عراق و کمپ لیبرتی برای دیدن حبیب رفتیم ولی عوامل سازمان رجوی ازخدا بی خبر اجازه ندادند که برادرم به ملاقات ما بیاید و حداقل خانواده اش را ببیند.

من نمی دانم سازمان مجاهدین چگونه ایدئولوژی دارد و چه  کسانی رهبری آن را برعهده دارند که جرات این را ندارند که به اعضایشان اجازه بدهند با خانواده هایشان حداقل تماس تلفنی داشته باشند که پدر و مادر پیرشان  تا وقتی زنده هستند صدایشان را بشنوند و از سلامتیشان با خبر شوند.

و ما و بخصوص خود من لیلا قاسمی خواهر کوچکه ی حبیب با توجه به شناختی که از برادرم دارم در صورتی مقاله ی نوشته شده به اسم حبیب را قبول و باور می کنم که خودش با منزل

(۰۰۹۸۰۲۴۳۳۵۵۱۳٫٫)

تماس گرفته و بگوید که راهش را خودش و بدون اجبار انتخاب کرده و دنبالش و به دیدنش نرویم.

فرقه رجوی

حبیب جان تا جان در بدن داریم و خون در رگ داریم به دنبالت می آییم حتی آن سر دنیا هم بروی به دیدنت و برای بازکردن چشمانت برای حقیقت خواهیم آمد.

برادر عزیزم خبراز پدر ۸۸ ساله ات و مادر۷۷ ساله ات و از برادرانت و معرفت که کمر درد داشت و از خواهرانت داری؟ می دانی به خانواده چه گذشته است و در فراق  تو چه می گذرد؟

به امید سلامتی و بازگشت حبیب عزیزجان  ما و همه ی عزیزان  گرفتار در فرقه رجوی.

بالاخره روزی آه مادران چشم انتظار دامن گیر خواهد شد آن روز نزدیک است.

یاحق

منبع: نیم نگاه