د11202017

Last updateد, 20 نوامبر 2017 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار اخبار خانواده ها نامه خانواده های اعضای سازمان مجاهدین به مجامع بین المللی

نامه خانواده های اعضای سازمان مجاهدین به مجامع بین المللی

انجمن نجات مرکز تهران ـ پنچشنبه 8 شهریور 1396

نامه خانواده های اعضای سازمان مجاهدین به مجامع بین المللی

به کمیساریای عالی ملل متحد برای پناهندگان و وزارت کشور دولت آلبانی

با سلام و عرض ادب
مستحضر هستید که ما سال هاست برای ملاقات و رهایی فرزندانمان از اسارت فرقه رجوی تلاش می کنیم و مکاتبات متعددی با آن مرجع محترم و سایر مراجع بین المللی و حقوق بشری داشته ایم، ولی تاکنون موفق به ملاقات با عزیزان خود بعد از سال ها فراق نشده ایم. بسیاری از پدران، مادران، برادران، و خواهرانی که خواهان ملاقات با عزیزانشان بوده اند در طی این سال ها از دنیا رخت بربسته اند در حالی که موفق به ملاقات با دلبندان خود نشدند.
با توجه به آشکار شدن ماهیت فرقه ای تشکیلات مسعود رجوی و اسارت ذهنی و فیریکی اعضای آن که سال هاست شاهدان عینی و اعضای جدا شده در مورد آن گفته و نوشته اند، تقاضا داریم که نسبت به ایفای حق مسلم و انسانی ما خانواده ها که ملاقات و تماس با فرزندانمان می باشد و سپس مطالبه حقوق انسانی فرزندانمان که در اسارت فرقه می باشند، اقدام فرمایید و حمایت های بین المللی، حقوقی، روانشناسی و مالی خود را از فرزندان فریب خورده ما دریغ نورزید و به یاری آنان بشتابید که اینان قربانیانی هستند که تحت فرایند شدید مغزشویی قرار گرفته و مسخ اندیشه های فرقه ای شده و از حقوق انسانی و طبیعی خود محروم گردیده اند.
در سنوات قبل تعداد بسیاری از اعضای فرقه رجوی که توانسته اند حصارهای ذهنی را درنوردیده و از حصارهای فیزیکی فرقه بگریزند در کمال امنیت و آرامش انتخاب کرده اند که در ایرانی زندگی کنند یا به کشورهای دیگر بروند که نفرات زیادی از آن ها در داخل و خارج کشور؛ نسبت به جنایات فرقه در مورد اعضا و ملت ایران و عراق افشا گری نموده اند و با مراجع بین المللی ملاقات ها و مکاتبات بسیاری داشته اند که شرح مبسوط این افشاگری ها در فضای مجازی نیز منعکس گردیده است. از جمله آقای مسعود خدابنده، دکتر مسعود بنی صدر، علی مرادی، علی اکرامی و خانم ها زهرا سادات میرباقری و مریم سنجابی و روناک دشتی
حتی تروریست های فرقه رجوی که برای انجام عملیات تروریستی به داخل ایران اعزام شده بودند و در جریان عملیات یا پس از انجام عملیات دستگیر شدند؛ پس از آن که ماهیت واقعی فرقه برای آنان روشن شد و از این فرقه و اهداف ضد میهنی آن تبری جستند مورد عفو قرار گرفتند و به جامعه و زندگی عادی بازگشتند از جمله آرش صامتی پور، بابک امین، مرجان ملک، حورا شالچی
همچنین مسؤلین دولت ایران بارها اعلام نموده اند: “کسانی که اقدامات مسلحانه نداشته و قتلی مرتکب نشده‌اند می توانند به کشور بازگردند.” همچنان که از سال های گذشته نمونه های بسیاری وجود دارد که هنگام تحویل به ایران، در صورتی که مدعی خصوصی نداشته اند توانسته اند بدون مشکل قضایی و حقوقی از امکان زندگی در ایران برخوردار شوند و بارها در رسانه ها شرح زندگی خود را بیان داشته اند. مثال بارز آن آقایان ابراهیم خدابنده و جمیل بصام می باشند که هنگام قاچاق محموله حاوی اسناد، دلار و طلا متعلق به فرقه رجوی در مرز سوریه در سال 2003 دستگیر و به ایران استرداد شدند و مشمول رأفت اسلامی قرار گرفتند و اینک در ایران زندگی می کنند به کار مشغول هستند.
شیوه برخورد حکومت ایران با اعضای این فرقه که در واقع فریب شعارهای دروغین و بی محتوای سران فرقه را خورده اند، نشانگر آن است که حکومت ایران هرگز از مشی رأفت، مدارا و هدایت گری فریب خوردگان نا آگاه که در دین مبین اسلام به آن سفارش شده است عدول نورزیده است.
ما خانواده ها از شما تقاضا داریم که به فرزندان دربند ما کمک نمایید تا قادر باشند بدون ترس از تهدیدات مالی و جانی از جانب فرقه، به دنیای آزاد قدم گذارند و بتوانند به ایران یا هر کشور دیگری که خواست فرزندانمان است بروند.
خانواده های اعضای سازمان مجاهدین خلق مستقر در آلبانی