ج11162018

Last updateج, 16 نوامبر 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار اخبار خانواده ها زنگ خطر اشرف 3 برای خانواده های ساکن در خارج کشور

زنگ خطر اشرف 3 برای خانواده های ساکن در خارج کشور

اما زنگ خطر ماجرا اینجاست که احتمالا رجوی ها با انتقال به مکان قرون وسطایی قصد تغییر نسل داشته باشند و با فریب هواداران خارج کشور همان بلایی را به سرشان بیاورند که بیش از سه دهه، بر سر خانواده هایی همچون انجمن نجاتی ها آورد اگرچه خانواده هایی در کشور های اروپایی و آمریکایی با فریب و پول فرقه رجوی گوش به زنگ هستند تا روانه آکسیون ها و تجمعات مضحک این فرقه شوند اما باید بدانند با رقم خوردن اشرف3 سرنوشت تلخی در انتظارشان است. فرقه رجوی پول مفت به کسی نمی دهد و اشرف 3 فرزندان آن ها را هدف قرار خواهد داد.فرقه رجوی نیاز به تامین اعضاء تازه نفس دارد و این اعضاء را از خانواده ی شما ها تامین می کند.بدنیست این خانواده ها نگاهی به سرنوشت سمیه محمدی بکنند و ببینند چطور فرقه رجوی این دختر را در نوجوانی فریب دادند و خانواده اش را عذاب

انجمن نجات مرکز سیستان و بلوچستان ـ چهارشنبه 29 آذرماه 1396

زنگ خطر اشرف 3 برای خانواده های ساکن در خارج کشور

وضعیت رو به اضمحلال فرقه رجوی با گرایش اعضاء آن به جدایی، روز به روز وخیم تر می شود و البته که طرح اشرف 3 راه حل موقت این شرایط رجوی هاست.
ریزش چشمگیر و غافل گیر کننده ی اعضاء از پیکره نیمه جان فرقه رجوی، جرقه ی تجدید قوا و تغییر نسل را در فکر سرکردگان این فرقه زد و لذا طبیعی است آن ها مقرشان را به محلی پرت و دور از دسترس انتقال دهند.
مقر فعلی رجوی شامل افرادیست که دیگر امیدی به بیرون ندارند و جوری پرورش یافتند که از فضای آزاد بیرون می ترسند. در شرایط فعلی کل دارایی رجوی همین هاست و برای آن که چشم و گوششان باز نشود مجبور است آن ها را در فضایی مشابه اشرف و لیبرتی اسکان دهد.
حال این جابجایی کمی شرایط را برای دسترسی خانواده ها به عزیزانشان سخت می کند که البته نیازمند چاره اندیشی مسئولین و خانواده هاست.
اما زنگ خطر ماجرا اینجاست که احتمالا رجوی ها با انتقال به مکان قرون وسطایی قصد تغییر نسل داشته باشند و با فریب هواداران خارج کشور همان بلایی را به سرشان بیاورند که بیش از سه دهه، بر سر خانواده هایی همچون انجمن نجاتی ها آورد.
بدنیست این خانواده ها نگاهی به سرنوشت سمیه محمدی بکنند و ببینند چطور فرقه رجوی این دختر را در نوجوانی فریب دادند و خانواده اش را عذاب.
بدنیست آن ها ثریا عبداللهی ها، نرگس بهشتی ها و خواهران ایرانپور را مد نظر داشته باشند تا از فریب فرقه منفور و فریبکار رجوی در امان بمانند.
درست است امروز با هزینه ی مالی فرقه با آن مشارکت می کنید اما هزینه ی اشرف 3 ، فرزندان و عزیزان شما هستند.
خانواده های انجمن نجات که در این سالها مورد ظلم فرقه رجوی قرار گرفته اند همه معترض به انتقال عزیزانشان به مکان جدید هستند و دلیلش پیش بینی جنایت هولناک پیش روست و البته در واکنش به این اعتراضات انتظار می رود، فرقه رجوی مانند همیشه نگرانی و اعتراض خانواده ها را سوز و گداز، ترس و تحلیل های احمقانه ی این چنین تفسیر کنند اما تکلیف خانواده های انجمن نجات علاوه بر آزادی عزیزانشان، پیشگیری از فریب و اسیر شدن سایر هموطنان است، ولو آن که رجوی تفسیرهای خودش را داشته باشد هزاران انگ و برچسب به آن ها بزند.