پ09212017

Last updateپ, 21 سپتامبر 2017 1pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین

قسمت دوم خاطرات علی شیرزاد ـ بیماری و انتقال به پشتیبانی

....دوم نوشتم ازاین ببعد ما درعراق هم نظامی وهم سیاسی قفل وکاری نمیتونیم بکنیم . چون راه جنگ بسته وبا اوردن نمونه حرفهای امریکایی ها درباره صدام که درایران شنیده بودم نتیجه گرفتم که درنهایت امریکا صدام راسرنگون وما ضررمیکنیم . بهترین راه برای ما این است تا دیرنشده خودرا ازعراق بیرون کشیده ، درخارج ازعراق فعالیت سیاسی کتیم بهترمیتوانیم بارژیم بجنگیم .مشروعیت بین المللی هم داریم ببینید چه غوغا ودردسری برای بنده پشت این گزارش خوابید....

کتک زدن اسیر جنگی

بعد از مدتی ازانجا به اشرف رفتیم وعملیات افتاب شروع شد ، درعملیات درکنارفرمانده بودم که سربازی رابعنوان اولین اسیربه قسمت ما اوردند . فرمانده شروع کرد اسیرجنگی رابا فحش ومشت ولگد کتک زدن ! با دیدن این صحنه شوکه شدم که مجاهد خلق بااسیرجنگی اینطورتنظیم میکند ؟ رفتم جلو وسربازرا از دست فرمانده نجات دادم واعتراض به فرمانده که چرا میزنی ....اوضاع خرابترازاین حرفها بود که من تازه وارد فکرش رامیکردم وما زیرفشاربیشتررفتیم وبیشترایزوله شدیم

ادامه مطلب...

فرقه رجوی جداشدگان و خانواده ها را تهدید به مرگ می کند "زالوصفتان تاریخ ایران"

در ادامه سوز وگذاز این فرقه نوشته است که نهایت سرنوشت تمامی جداشدگان این است و تلویحا بیان نموده است که هرجا که باشید طناب دار در انتظار شماست. حال بایستی به فرقه گوشزد نمود که این بازیهای بچه ترسان لااقل برای ما که تا همین دیروز کنار شما بودیم فایده ای ندارد. ما هم همانهایی هستیم که برعکس مژگان پارسایی و مریم رجوی که در هنگام موشک باران و بشکه های انفجاری در کاخها و سنگرهای بتونی خودشان بودند از خاکستر خودمان بلند شدیم و دیگر نخواستیم تن به زورگویی های شما بدهیم. شما که دم از جامعه بی طبقه توحیدی میزنید اما اکنون با سرقت پولهای جداشدگان برای جنگ طلبان امپریالیستی جشن برگزار میکنید، شما که در منشور به اصطلاح آزادی ایران فردا دم از ممنوعیت حکم اعدام میزنید اما گام به گام همچون تف سربالا یک به یک مجبور به بالا آوردن آنها میشوید و یکی یکی کتمان میکنید

نامه بنیاد خانواده سحر به صلیب سرخ، عفو بین الملل، و دیدبان حقوق بشر

امروز مطلع شدیم که مریم رجوی به کمیساریا در ژنو و همچنین به تعدادی از نجات یافتگان اعلام نموده است که به تعهداتش در توافق ژنو عمل خواهد کرد و مستمری این افراد را مجددا به آنان پرداخت خواهد نمود.اما نجات یافتگان دیگر مایل نیستند که اختیار زندگی آنان به دست یک فرقه مخرب کنترل ذهن که اولیه ترین حقوق اعضای خود را نقض می کند داده شود تا هر کاری که بخواهد با آنان انجام دهد و  هر روز مستمری پناهندگی آنان را به گرو بکشد. همچنین سازمان برخی افراد را بخاطر دریافت همین مستمری وادار به جاسوسی و اقدام علیه دیگر جداشدگان نموده است

ادامه مطلب...

نامه های جداشدگان در آلبانی ـ پس کی از شر اشرف راحت میشیم؟ از رفاقت تا حماقت ایجاد سانسور در فضای مجازی توسط مجاهدین

چرا شما باید حتی حقوق پناهندگی این نفرات در بیرون از سازمان را به دست بگیرید؟ خودتان خوب میدانید این کار خلاف مقررات کمیساریا و سازمان ملل است. شما فقط به دنبال به بردگی کشاندن نفرات هستید. آن ملعون میدانست که چکار بکند که نفراتی که بیرون رفته اند را در دام بیندازد و به بند بکشد. محکمترین اعضای تشکیلات شما که برایتان کار میکنند از شما متنفرند ولی بخاطر گرفتن پول و دریافت حداقل زندگی می بایست آن برگه مزخرف هواداری را برایتان پر بکنند و سپاس مسعود بگوید. پس چه فرقی با سپاس استالین یا سپاس شاهنشاه دارد؟

نامه به رادیو فرهنگ فرانسه Culture France Radio

از موضوع مصاحبه شما با خانم مریم رجوی مطلع شدم. از آنجا که کشور فرانسه مشهور به مهد دمکراسی است درخواستم این است که بتوانم با حق آزادی بیان حرف هایم را در زمینه وضعیت زنان در سازمان مجاهدین خلق که مریم رجوی آن را دنبال می کند، به طور خلاصه در رادیو فرهنگ بیان کنم. همچنین خلاصه ای از واقعیت هایی که بیست و سه سال با آن دست و پنجه نرم کرده ام؛ هم برای خودم و هم برای دوستانم در سازمان مجاهدین مشتاق هستم قبل از آن مختصری به موضوع زنان، دیدگاه ها و واقعیت های تلخ عملکرد و پراتیک مریم رجوی در بحث زنان بپردازم.در سازمان مریم رجوی معروف به سازمان مجاهدین خلق من به عنوان یک بانو از حداقل حقوق انسانی که در پست ترین جامعه ها به رسمیت شناخته می شود محروم بودم و اکنون نیز بقیه زنان از این حداقل حقوق در سازمان محروم هستند که در زیر موادی از آن را برمی شمارم

ادامه مطلب...

نامه های جداشدگان در آلبانی ، آقایان حمید حقیقی و علی بابایی و رضا افخمی و ایرج دادگر و زینال شهیدی

موضوع تفتیش عقاید در فرقه رجوی بحث کشافی است که مشخصا در نشست های عملیات جاری و غسل هفتگی بارز می گردد. افراد موظف هستند حتی خواب شبانه خود را هم گزارش کنند و بابت آن هم بازخواست می شوند. مسعود رجوی تحت عناوینی همچون "لیبرالیسم فکری"، "ولگردی سیاسی"، "افکار هرز"، "خطای ذهن" و غیره هرگونه "دگراندیشی" را در درون تشکیلات به شدت سرکوب می کرد و می کند. افراد می بایست هرآنچه که در ذهنشان خطور کرده است را تحت عنوان "بیان تناقضات" گزارش می نمودند. "تناقض" در تعریف فرقه تلاقی عین با ذهن معنی شده و تأکید گردیده که "تناقض" با بحث و توضیح و بیان منطقی حل نمی شود بلکه باید سرکوب روانی گردد چون ریشه در فردیت دارد و باید با آن مبارزه کرد

نامه سرگشاده خانم زهرا میر باقری به بدری پور طباخ و زهرا مریخی

بدری، یادت هست بعد ازعمل زنانه، اولین کسی که بتو زنگ زد مسعود رجوی بود (خوب، ناموسش بودی آنهم در مداربالا!!) و بهت تبریک گفت و گفت تبریک بدری، بالای قله رفتی، ها ها ها… (این قهقهه سنگدلانه مسعود است که همه ما بویژه بانوان تشکیلات سازمان با آن آشنا هستیم وغالبا متنفر از آن).قهقهه مسعود از این بود که بدلیل مقطوع النسل شدن زنان، دیگر برای ابد زنان در زنجیر بردگی او می مانند و تکان نمی خورند و دیگر هیچ تهدیدی ندارند و هیچ شاخ و شانه ای در تشکیلات نمی کشند. مسعود می گفت از این به بعد هیچ مردی شما اکبیری ها (زشتها) را نمی گیرد، شما پیر و پاتال و… شدید و بر گردن من مانده اید، شما می خواهید به بیرون بروید و یا به قبل از انقلاب مریم (قبل از دگردیسی سازمان) برگردید که مجدد به مردان سواری بدهید؟ !!

ریزش نیرویی مجاهدین خلق در آلبانی

گیرم گلاب شما اصل قمصر است اما چه سود حاصل گلهای پرپر است

مردم فریبی و وطن فروشی مریم رجوی در پاریس

مریم، این عروسک خیمه شب بازی وطن فروشی و سیاست ها و خط مشی مسعود رجوی، که با دیکتاتوری نوین و سرکوب تشکیلاتی، شکنجه، تکه تکه کردن اعضا و هوادارانش و صدها هزار جوان و خانواده به اینجا رسیده است و به هر قیمت برای حفظ زندگی انگلی خود و باند تبهکارش مانع انتقال سریع مجاهدین خلق به خارج عراق شدند، الان که سیاستها و خط مشی مسعود رجوی بیش از گذشته شکست خورده است دم ازانتقال پیروزمندانه مجاهدین خلق میزند.سخنرانی 10 تیرماه امسال مریم رجوی، آنقدر غیر مستند، متناقض، بی محتوا و پرت وپلا بود که به خود گفتم آری این شاخص بیهوده گوی و سرکوب گری و شکنجه مجاهدین خلق در مناسبات تشکیلاتیِ این فرقه تروریستی و همچنین وطن فروشی و در بیرون آن است

مریم رجوی متوسل به سناتورهای آمریکائی شده

مریم رجوی فراموش کرده طی سالیان دراز و باکمک های فراوان صدام و سایر قدرتها بعلت شکستهای پیاپی استراتژیکی و رهبری فاسد، نتونست کاری از پیش ببرد و به قدرت برسه، حالا با صرف هزینه های هنگفت و خریدن سناتورها و سیاستمدران و تبلیغات دنبال نشان دادن نقشی در صحنه سیاسی بشود.و باز به این وسیله جلو ریزش نیروهایش را بگیرد. نیروهائی که به لحاظ روحی و روانی انگیزه ای ندارند آنها از وعده وعید مکرر و دروغ خسته شده و همگی در استیصال منتظر آینده ای نامعلوم هستند

نامه سرگشاده خانم زهرا معینی به آقای محمود عباس رئیس خودگردان فلسطین

شما که برای رهائی سرزمین و نجات مردم خودتان در تلاش هستید که آزادی را برای آن‌ها به ارمغان بیارید چطور میتوانید این دعوت را بپذیرید من زهرا معینی ایرانی الاصل و شهروند کشور آلمان هستم که سالها در عراق ، در اسارت فرقه ای رجوی بودم سران فرقه ای رجوی ارتباط من و خانواده‌ام و دوستانم را قطع کردند و امکان هیچ گونه تماسی را به من نمیدادند. در فرقه رجوی من سلامتی خودم را از دست دادم ، سران فرقه ای رجوی دائماً به ما دروغ میگفتند من در عراق شاهد سر به نیست شدن بعضی از افراد بودم هما بشر دوست به خاطر اینکه میخواست به نزد بچه هاش به ایران برگرده چونکه به ضد انسانی بودن سران رجوی پی برده بود در یک آتش سوزی ساختگی،آتش گرفت و مرد

نامه سرگشاده به آقای امانوئل مکرون رئیس جمهورمحترم فرانسه

آقای رئیس جمهور تروریسم صرفا داشتن سلاح نیست والا تمام ارتشی ها ی دنیا تروریست هستند یا شکارچیان که سلاح دارند تروریست هستند  نه آقای رئیس جمهور تروریسم یک سنخ فکری و ایدئولوژی برگشت ناپذیر است  یک گروه و فرقه مذهبی بر اساس یک سری اصول مشخص به سمت تروریسم می رود  و این اصول برگشت ناپذیر است وخوش بختی در این دنیا و آخرت خود را در تروریسم می بیند . چون متون تبیئن جهان بینی اعضای گروه های تروریستی و بخصوص از نوع فرقه های مذهبی به هیچ عنوان سلاح  نقش تعین کننده ندارد بلکه اصول و منطقی که سال ها با آن عجین شده  تعین کننده است همچنان که می بینید

نامۀ حسین نژاد به دعوت شدگان عرب و مسلمان به برنامۀ 1 ژوئیۀ مریم رجوی در فرانسه

نامه سرگشاده خانم زهرا معینی به به سناتورهای جمهوریخواه آمریکا

من زهرا معینی ایرانی الاصل و شهروند کشور آلمان هستم که سالها در عراق، در اسارت فرقۀ رجوی بودم. سران فرقۀ رجوی ارتباط من و خانواده‌ام و دوستانم را قطع کرده و امکان هیچ گونه تماسی را به من نمیدهند. در فرقۀ رجوی من سلامتی خودم را از دست دادم. سران فرقۀ رجوی دائماً به ما دروغ می گفتند.من در عراق شاهد سر به نیست شدن بعضی از افراد بودم. هما بشر دوست به خاطر اینکه می خواست به نزد بچه هاش به ایران برگرده چونکه به ضد انسانی بودن سران رجوی پی برده بود در یک آتش سوزی ساختگی، آتش گرفت و مرد و یا خانمی به اسم رؤیا که یک زن کرد ایرانی بود وقتی در یک نشست جمعی به مسعود رجوی گفت در ایران کسی منتظر شما نیست او را به شکلی سر به نیست کردند

نامۀ عیسی آزاده از مسئولین و فرماندهان سابق سازمان مجاهدین به رئیس جمهور فرانسه

من به عنوان یک پناهنده با توجه به جولان تروریست های رجوی در خاک فرانسه مطلقا احساس امنیت نمی کنم و هر لحظه منتظرم که با جوخه های مرگ این فرقه مواجه شوم. یک جریان سکت و تروریست چگونه بخودش اجازه می دهد در کشور قانون که مهد دموکراسی و آزادی است بی محابا دستور قتل مخالفینش را صادر کند؟

نامه خانم بتول سلطانی به رئیس جمهور آلبانی آقای ایلیر متا

نامه سرگشاده خانم حمیرا محمد نژاد به خانم والری کروا خبرنگار رادیو فرهنگ فرانسه

چرا بجای مصاحبه با مریم رجوی به سراغ افراد زیر دست این فرقه که از قید فرقه و اجبارات آن رها شده اند نمی روید و مریم رجوی را به چالش نمی کشید که بارها و بارها با فاکتهای روشن مواضع دروغین این فرقه را افشا و تشریح کرده و در مورد آن صحبت کرده اند.آیا می دانید که افراد این فرقه اجازه دیدن افراد خانواده و همسر را ندارند.آیا تا بحال تلاش کرده اید که با افرادی از بدنه این سازمان داشته باشید و مصاحبه ای آزادانه داشته باشید.آیا پای صحبت افراد شکنجه شده این فرقه  نشسته اید، آیا به چهره رنج دیده این افراد خیره شده اید آیا متوجه مات و متحیر بودن آنها به لبخند مصنوعی و کلیشه ای آنها  دقت کرده اید

نامه سرگشاده آقای عبدالکریم ابراهیمی به پل رایان رئیس کنگره ایالات متحده امریکا