پ04192018

Last updateچ, 18 آوریل 2018 8am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین

فراخوان نجات یافتگان از فرقه رجوی در آلبانی

طی ده روز گذشته سه نفر به اشکال مختلف توانسته اند از این اسارتگاه فرار کنند. یک نفر در راه بیمارستان با عصا فرار کرده است. نفر دوم در برنامه سیزده بدر با وجود تدابیر نگهبانی بالا فرصت را غنیمت شمرده و فرار نموده است. نفر سوم هم امروز توانسته مخفیانه خود را با پذیرش خطر به مقر کمیساریا در تیرانا رسانده و آزاد گردد.تنها راه نجات این افراد و گام گذاشتن به دنیای آزاد دریافت یاری و کمک از خارج است. این افراد همچون افراد اسیر مجبور به فرار از محل خود هستند. خیلی از این افراد جایی را نمی شناسند تا بتوانند فرار کرده و پناه بگیرند. بسیاری مغزشویی شده و تصور می کنند که دنیای بیرون سراسر فاسد و شیطانی است و راه نجاتی وجود ندارد

نامۀ حسین نژاد به استاد جلال گنجه ای زندانی مریم رجوی در فرانسه

نامه رضا اکبری نسب به مسئول محترم کمیساری عالی سازمان ملل متحد درامور پناهندگان

با سلام و احترام، برادر من سید مرتضی اکبری نسب ۳۳ سال است که در تشکیلات موسوم به سازمان مجاهدین حضور دارد ودر طی این مدت طولانی ، علاوه براینکه همسر ۲۵ ساله وکاملا غیر سیاسی خود را بخاطر خواست مسعود رجوی دایر به حمله به ایران ازدست داده ، یکی ازفرزندان اش بنام یاسر اکبری نسب که معترض مناسبات اختناق آور موجود در سازمان مجاهدین بود دچار خودسوزی ومرگی فجیع ومشکوک درکمپ اشرف عراق درسال ۱۳۸۵ گردید.

نامه سرگشاده شهروزتاجبخش به معاون وزیرکشورآلبانی، خانم روونا ودا

من شهروز تاج بخش عضو سابق مجاهدین خلق هستم که سالهاست ازاین تشکیلات فرقه ای جدا شده و اکنون ساکن آلمان هستم ، از آنجا که درحال حاضراعضای مجاهدین خلق به کشور آلبانی منتقل شده اند و رهبران این جریان تلاش دارند که فعالیت های خود را در کشور شما گسترش دهند ،به عنوان یک فعال حقوق بشر در اروپا و یک عضو جداشده و منتقد این سازمان ، لازم می دانم نکاتی را جهت روشنگری به اطلاع شما برسانم

نامه ابوالفضل یحیائی به کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان ـ UNHCR

عالیجناب : من در تمامی این سالها فقط به امید اینکه روزی از این اسارتگاه خلاص خواهم شد زنده مانده و تحمل نمودم. رجوی با اعمال فشار و بحث هایی که فقط مختص فرقه ها به معنای خاص کلمه می باشد عواطف و انسانیت در افراد را از بین می برد و رجوی با تحریک دوستان ما را وادار به خودسوزی و اعتصاب غذا می کرد و با فرستادن دوستان ما مقابل نیروهای عراقی آنها را به کشتن داد و جان صدها تن از آنها را گرفت که خودم شاهد این صحنه های وحشتناک بودم و حاضرم در برابر هر دادگاهی گواهی دهم که چه مصیبت هایی بر سر ما آورده است

ادامه مطلب...

نامۀ غفور فتاحیان به معاون وزیر کشور آلبانی مسئول پروندۀ حضور فرقۀ رجوی در این کشور

اینجانب غفور فتاحیان  که بیش از بیست سال از بهترین دوران زندگی ام را در سازمان مجاهدین به طور حرفه ای در قرارگاههای آن در عراق گذرانده ام، به اطلاع شما می رسانم طبق دستور مسعود و مریم رجوی رهبران سازمان مجاهدین خلق ایران هیچ کس در تشکیلات این سازمان حق ازدواج ندارد و فقط رهبری این فرقه شامل مسعود و مریم رجوی حق داشتن همسر و زندگی خانوادگی را دارند.

نامه سرگشاده و نشست چند تن از اعضای جداشده از فرقه رجوی در سمنان

ما اسیران و اعضای جدا شده از فرقه رجوی چند سال از بهترین دوران عمر خود را در این فرقه و تحت خودکامگی های رجوی بوده و از نزدیک شاهد درد و رنج و فشارهای روحی و روانی سازمان بر اعضاء یعنی دوستان خود بوده ایم!مسعود رجوی و همسرش مریم قجر با خود کامگی های خود وقت و جوانی ما را هدر داده اند و علیرغم شعارهای فریبنده ی برابری زن ، حقوق بشر و …در مناسبات از حداقل های حقوق فردی و از هر گونه ارتباط با خانواده هایمان در داخل سازمان محروم بودیم دوستانی که با همسرانشان به سازمان پیوسته بودند به دستور رجوی سالها همسر خود را ندیده و بخاطر رعب و وحشتی که سازمان ایجاد نموده بود کسی حق اعتراض نداشت. هرکس انتقادی به سازمان یا شخص مسعود رجوی داشت ابتدا با تهدید یا شکنجه و در مواردی به شکلی مرموز توسط ضد اطلاعات سازمان از بین می رفت

نامه سرگشاده به سرکار خانم روونا وودا، معاون وزیر کشور آلبانی

مريم رجوى رهبر اين تشكيلات  كه هم اكنون در كشور شما شعار „ارتش آزاديبخش“ سر ميدهد و از مبارزه مسلحانه خود دست نكشيده است، فرماندهان و مسئولين بسيار خطرناك با خود همراه دارد كه در كشتار و ترور و سربه نيست كردن و شكنجه اعضاى خود آموزش ديده اداره امنيت و استخبارات ديكتاتور عراق يعنى صدام حسين، بوده اند و هر كدام به خودى خود براى امنيت و آسايش مردم كشور شما و در كل براى مردم اروپا بسيار خطرناك بوده و نگه داشتن و پناه دادن به اينها، مار در آستين خود پرورش دادن است.اين سازمان در دوران صدام حسین كشتار بى رحمانه اى از اكراد در شمال و شيعيان در جنوب  به نفع ديكتاتور و استخبارات عراق انجام داد و بسيارى از زن و بچه هاى مردم عادى را به خاك و خون كشيده است

نامه خانواده های استان مرکزی به خانم عاصمه جهانگیر گزارشگر ویژه حقوق بشر

فرزندان ما در فرقه تروریستی از ابتدایی ترین امکانات از قبیل رادیو، تلفن و….. محروم هستند هر اخباری به فرزندان از طرف فرقه به آنها داده می شود سانسور شده است. سران فرقه تروریستی فرزندان ما را به زندان، شکنجه و مرگ تهدید می کنند آنها را در آلبانی در کمپ نگه داری می کنند و هیچ ارتباطی با بیرون از کمپ ندارند سران فرقه تروریستی اعتقادی به ازدواج و تشکیل خانواده ندارند دیدگاه آنها می گوید هر فردی تشکیل خانواده دهد سبب بدبختی فرد می شود

نامه نادر نادری به معاون وزیر کشور آلبانی

سرکار خانم روونا وودا، معاون وزیر کشور آلبانی از آنجای که بحران اقتصادی و تورم بیکاری در سطح دنیا همه گیر است و کشور شما هم از این مشکل استثنا نیست و این فرقه با داشتن پول های کلان که از طرف اسرائیل و کشورهای دیگر دریافت می کنند . در جامعه شما رسوخ خواهند کرد و گروه های مافیای را در کشور شما فعال خواهند کرد برای فشار های آینده بر روی کشور و دولت شما چون یکی از اصلی ترین تاکتیک های این فرقه می باشد  و گره ای که شما امروز می توانید با دست باز کنید فردا باید با دندان باز کنید

ادامه مطلب...

درون تشکیلات فرقۀ مافیایی رجوی چه می گذرد؟ مروری کوتاه به عملکردهای فرقۀ رجوی و سؤالاتی از خانم مریم رجوی

ادامه مطلب...

نامه محمد رزاقی به خانم روونا وودا (Rovena Veda)

!جناب آقاى جاستین ترودو، نخست وزیر محترم کانادا

این تشکیلات، فرقه اى بسته است که اعضاى آن بیش از سى سال است که ارتباطى با دنیای بیرون ندارند. از دنیاى ارتباطات امروزى در درون تشکیلات خبرى نیست. هر چه وجود دارد، عقائد خرافاتى رجویسم است که با اهرمى به اسم انقلاب ایدئولوژیکى براى در اختیار گرفتن جسم و روح و روان افراد ابداع شده و عملکرد آن  فقط در مغزشویى و ربوتر ساختن از افراد براى اجراى فرامین رهبرى این سازمان است که بدون کم و کاست اجرا میشود. اهدافى که این سازمان را به یک فرقه خطرناک تروریستى تبدیل کرده است و در عراق و ایران دست به جنایات فجیعى در کشتار و ترور انسانهاى بیگناه زده است

نامه سرگشاده خانم زهرا معینی به آقایان ریچارد چارنسکی وخوزو روداش +متن انگلیسی

من زهرا معینی هستم شهروند کشور آلمان که سالها در عراق با فرقۀ رجوی در قرارگاه اشرف کار میکردم و یا بهتر است بگویم در آنجا اسیر بودم زیرا حق هیچگونه ارتباط با دنیای بیرون از آن قرارگاه را نداشتیم و به دستور مسعود رجوی و مریم رجوی تمام افرادیکه متاهل بودند میبایست از همسرانشان جدا میشدند. این طلاقها فقط برای افراد متاهل نبود بلکه برای افراد مجرد هم بود به این معنی که آنها هم باید همسر ذهنی خودشان را در آرزویشان طلاق بدهند

حضور وزیر کشور محترم دولت آلبانی جناب آقای دریتان دمیراج

جناب وزیر محترم کشور آلبانی :سران سازمان ضدانسانی مجاهدین خلق نمادی از یک فرقه تمام عیار میباشد که هیچگونه آزادی به عناصر زیر دست خود نمیدهد و در واقع ارزش انسان بودن آنها را با محدود نمودن آزادی فکر و اندیشه آنها تحت سیطره خود قرار میدهد و با فشارهای روانی بالایی که بر روی ذهن آنها ایجاد نموده ، این انسانهای درمانده را به مترسکهایی تبدیل نموده که هر لحظه که اراده کند دست به خشونت میزنند و باعث بوجود آمدن جریانهای ضد انسانی میشوند همچنانکه گروه غیر انسانی داعش چنین کاری را با عناصر خود نموده و آنها را براحتی طعمه خود قرار داده و برای مطامع خود و برای از بین بردن انسانهای دیگر مورد سوءاستفاده قرار میدهد

نامۀ حسین نژاد به عزام الاحمد مشاور دولت فلسطین در مورد نامۀ فرقۀ رجوی به او

علاوه بر همۀ اینها و مهمتر اینکه مطلقا آنها در نامه شان به شما اگر واقعا چنین نامه ای در کار باشد موضع و تصمیم اخیر ترامپ را محکوم نکرده اند بلکه نوشته اند این تصمیم به سود رژیم ایران می باشد و ما نخواهیم گذاشت رژیم ایران از آن استفاده کند!! و این حرف آنها در حقیقت تأیید ضمنی اصل تصمیم و موضع ترامپ مبنی بر اعلام شهر بیت المقدس به عنوان پایتخت اسرائیل می باشد.

قسمت دوم خاطرات علی شیرزاد ـ بیماری و انتقال به پشتیبانی

....دوم نوشتم ازاین ببعد ما درعراق هم نظامی وهم سیاسی قفل وکاری نمیتونیم بکنیم . چون راه جنگ بسته وبا اوردن نمونه حرفهای امریکایی ها درباره صدام که درایران شنیده بودم نتیجه گرفتم که درنهایت امریکا صدام راسرنگون وما ضررمیکنیم . بهترین راه برای ما این است تا دیرنشده خودرا ازعراق بیرون کشیده ، درخارج ازعراق فعالیت سیاسی کتیم بهترمیتوانیم بارژیم بجنگیم .مشروعیت بین المللی هم داریم ببینید چه غوغا ودردسری برای بنده پشت این گزارش خوابید....

نامه تشکر از آقای دنیس مک شین، نویسنده و نماینده سابق انگلستان

من همان شخصی هستم که روز چهارشنبه ششم ماه دسامبر، وقتی که مهمان پارلمان اروپا و از سمینار مربوط به پناهندگان، از درب پارلمان خارج می شدم مورد تهاجم اوباشان مجاهد قرار گرفته و اتفاقاً غریبی داستان این جاست، وقتی یک ایرانی مورد حمله تروریستها آن هم در مقابل پارلمان اروپا قرار گرفته در همان لحظه یک نویسنده و نماینده سابق پارلمان انگلیس، در صحنه حضور داشته که اقدام به کمک می کند ولی متاسفانه خودش نیز مورد ضرب و شتم تروریستها قرار می گیرد