د07242017

Last updateد, 24 جولای 2017 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین

مردم فریبی و وطن فروشی مریم رجوی در پاریس

مریم، این عروسک خیمه شب بازی وطن فروشی و سیاست ها و خط مشی مسعود رجوی، که با دیکتاتوری نوین و سرکوب تشکیلاتی، شکنجه، تکه تکه کردن اعضا و هوادارانش و صدها هزار جوان و خانواده به اینجا رسیده است و به هر قیمت برای حفظ زندگی انگلی خود و باند تبهکارش مانع انتقال سریع مجاهدین خلق به خارج عراق شدند، الان که سیاستها و خط مشی مسعود رجوی بیش از گذشته شکست خورده است دم ازانتقال پیروزمندانه مجاهدین خلق میزند.سخنرانی 10 تیرماه امسال مریم رجوی، آنقدر غیر مستند، متناقض، بی محتوا و پرت وپلا بود که به خود گفتم آری این شاخص بیهوده گوی و سرکوب گری و شکنجه مجاهدین خلق در مناسبات تشکیلاتیِ این فرقه تروریستی و همچنین وطن فروشی و در بیرون آن است

نامه سرگشاده خانم زهرا معینی به آقای محمود عباس رئیس خودگردان فلسطین

شما که برای رهائی سرزمین و نجات مردم خودتان در تلاش هستید که آزادی را برای آن‌ها به ارمغان بیارید چطور میتوانید این دعوت را بپذیرید من زهرا معینی ایرانی الاصل و شهروند کشور آلمان هستم که سالها در عراق ، در اسارت فرقه ای رجوی بودم سران فرقه ای رجوی ارتباط من و خانواده‌ام و دوستانم را قطع کردند و امکان هیچ گونه تماسی را به من نمیدادند. در فرقه رجوی من سلامتی خودم را از دست دادم ، سران فرقه ای رجوی دائماً به ما دروغ میگفتند من در عراق شاهد سر به نیست شدن بعضی از افراد بودم هما بشر دوست به خاطر اینکه میخواست به نزد بچه هاش به ایران برگرده چونکه به ضد انسانی بودن سران رجوی پی برده بود در یک آتش سوزی ساختگی،آتش گرفت و مرد

نامه سرگشاده خانم محمدنژاد خطاب به رسانه تاپ چنل در کشور آلبانی

چرا بجای مصاحبه با مریم رجوی به سراغ افراد زیر دست این فرقه که از قید فرقه و اجبارات آن رها شده اند نمی روید و مریم رجوی را به چالش نمی کشید که بارها و بارها با فاکتهای روشن مواضع دروغین این فرقه را افشا و تشریح کرده و در مورد آن صحبت کرده اند.آیا می دانید که افراد این فرقه اجازه دیدن افراد خانواده و همسر را ندارند.آیا تا بحال تلاش کرده اید که با افرادی از بدنه این سازمان داشته باشید و مصاحبه ای آزادانه داشته باشید.آیا پای صحبت افراد شکنجه شده این فرقه  نشسته اید، آیا به چهره رنج دیده این افراد خیره شده اید آیا متوجه مات و متحیرآیا یکبار از خود پرسیده اید چگونه مسائل جنسی و عاطفی و غریزی را سالها بدور از محیط خانواده حل و فصل می کنند

نامۀ حسین نژاد به دعوت شدگان عرب و مسلمان به برنامۀ 1 ژوئیۀ مریم رجوی در فرانسه

ادامه مطلب...

نامه سرگشاده خانم معینی به خانم والری کروا خبرنگار رادیو فرهنگ فرانسه + متن انگلیسی و فرانسه

چرا در فرقۀ رجوی افراد نمیتوانند به راحتی به اینترنت و تلفن دسترسی داشته باشند ؟ چرا تمام زنان متأهل میبایست از همسرانشان جدا شوند و با اجبار با مسعود رجوی همسر مریم رجوی ازدواج میکردند و با او همبستر میشدند و اگر کسی از این موضوع سرباز میزد با مرگ روبرور میشد؟چرا در فرقۀ رجوی می بایست قبل از همبستر شدن با مسعود رجوی آن‌ها عمل میشدند و رحم آن‌ها را در می اوردند که آن زنان برای همیشه از نعمت خدا دادی مادر بودن محروم بشوند؟ شما بعنوان یک رسانه در کجای دنیا خوانده و یا شنیده‌اید که به خاطر مبارزه کردن یک گروه یا حزب، زنان از همسرانشان جدا شوند و زنان به اجبار با رهبر گروه یا حزب ازدواج کنند؟

نامۀ عیسی آزاده از مسئولین و فرماندهان سابق سازمان مجاهدین به رئیس جمهور فرانسه

من به عنوان یک پناهنده با توجه به جولان تروریست های رجوی در خاک فرانسه مطلقا احساس امنیت نمی کنم و هر لحظه منتظرم که با جوخه های مرگ این فرقه مواجه شوم. یک جریان سکت و تروریست چگونه بخودش اجازه می دهد در کشور قانون که مهد دموکراسی و آزادی است بی محابا دستور قتل مخالفینش را صادر کند؟

ادامه مطلب...

نامه سرگشاده خانم زهرا معینی همراه با متن انگلیسی نامه خطاب به رسانه تاپ چنل در تیرانا – آلبانی

در این فرقه اگر کسی بخواهد برای خودش یک زندگی آزاد داشته باشد مانع او می شوند و او را وادار میکنند که برخلاف میلش در این فرقه بماند و کار کند. در درون تشکیلات فرقۀ رجوی برخلاف ظاهر آن و شعر و شعارهای رهبران آن که حرف از دمکراسی و آزادی میزنند بدترین نوع دیکتاتوری حاکم است. فرقۀ رجوی این روزها با هزینه های سرسام آور و توزیع پولهای کلانی که از مزدوری وفروختن اطلاعات مرزی بدست آورده است مثل هر سال و چنانکه در فرانسه می کرد عده ای از بازنشستگان وپارلمانترهای از رده خارج شده را به عنوانهای مختلف به کشور شما می آورد تا به آنها چنین وانمود کند که نیرویی دارد.

نامه سرگشاده خانم حمیرا محمد نژاد به خانم والری کروا خبرنگار رادیو فرهنگ فرانسه

چرا بجای مصاحبه با مریم رجوی به سراغ افراد زیر دست این فرقه که از قید فرقه و اجبارات آن رها شده اند نمی روید و مریم رجوی را به چالش نمی کشید که بارها و بارها با فاکتهای روشن مواضع دروغین این فرقه را افشا و تشریح کرده و در مورد آن صحبت کرده اند.آیا می دانید که افراد این فرقه اجازه دیدن افراد خانواده و همسر را ندارند.آیا تا بحال تلاش کرده اید که با افرادی از بدنه این سازمان داشته باشید و مصاحبه ای آزادانه داشته باشید.آیا پای صحبت افراد شکنجه شده این فرقه  نشسته اید، آیا به چهره رنج دیده این افراد خیره شده اید آیا متوجه مات و متحیر بودن آنها به لبخند مصنوعی و کلیشه ای آنها  دقت کرده اید

نامه سرگشاده خانم بتول سلطانی به رسانه تاپ چنل در تیرانا آلبانی

موضوع اصلی در خصوص سازمان مجاهدین خلق موضوع نقض حقوق بشر است (گزارش دیدبان حقوق بشر – ماه مه ۲۰۰۵). رهبران فرقه تروریستی رجوی اساسی ترین حقوق انسانی اعضای خود که به لحاظ ذهنی با استفاده از روش های پیچیده روانی اسیر شده اند را نقض میکنند. اعضای این سازمان هیچگونه ارتباطآزادی با دنیای خارج ندارند. آنها بر این باور هستند که مجبور به ماندن در آنجا می باشند و مانند پیروان تمامی فرقه ها فکر میکنند که دنیای خارج شیطانی و فاسد بوده و آنجا تنها بهشت نجات دهنده آنان می باشد!

نامه سرگشادۀ رضا صادقی جبلی به ژرار کولوم وزیر کشور فرانسه

هم اکنون نفرات فرقه برای آوردن سیاهی لشکر به پاریس به دلیل عدم حضور و حمایت ایرانیان روزانه به کمپ های پناهندگی در کشورهای مختلف اروپا مراجعه کرده و با فریب  پناهندگان با توجه به عدم آگاهی انها مخصوصا اعراب و افغانها را برای آوردن به پاریس ثبت نام می کنند در صورتیکه انها فاقد مدارک قانونی هستند و نمی توانند مسافرت کنند ولی فرقه به دروغ به آنها می گوید که برای این سفر اجازه از مراجع قانونی گرفته خواهد شد. در این رابطه اطلاعات لازم با مشخصات افراد توسط اینجانب به مراجع ذی ربط تحویل داده شده است

نامه به آقاى مسعود رجوى رهبر عقيدتى مجاهدين چنانچه در دسترس باشند

روز ٨ فروردين سال گذشته به شما اطلاع دادم كه ياران " همبستگى ملى" شما دست به جعل اشكار عنوان مقاله آقاى جان بولتون در نيويورك تايمز زده اند. عنوان مقاله اين بود كه" براى توقف بمب ايران،ايران را بمباران كنيد" زيرسايه الطاف بى پايان "همبستگى ملى" شما با گردش قلمى جمله اقاى جان بولتون، دوست قديمى شما، مشمول تلطيف جاعلانه اى شد" تاكيد جان بولتون بر لزوم حمايت قوى امريكا از اپوزيسيون ايران " لابد بمباران ميهن ما توسط امريكا معنايش حمايت قوى از اپوزيسيون بود وما نمى دانستيم . از شما خواهش كردم كه " پاسخگوى" اجراى اوامر خود باشيد

نامه سرگشاده به رئیس جمهور جدید آلبانی

جناب رئیس جمهور . سران این گروه و بطور خاص مریم رجوی سرکرده این گروه که خودش را رئیس جمهور مادام العمر می داند و هیچ اعتقادی به انتخاب و انتخابات ندارد ؛  بعد از انتخاب شما سعی می کنند با فرستان پیام تبریک نظر شما را به سمت خودشان جلب کنند . بنابر این از شما خواهشمندم به اهداف شوم سران این گروه فرقه گرا و تروریستی توجه لازم را معطوف دارید چرا که این گروه همان اهدافش را در کشور عراق در زمان صدام دنبال می کنند و منتظر بدست آوردن یک موقعیت هست تا کما فی سابق به اقدامات تروریستی اش مبادرت ورزد

نامه سرگشاده به وزیر کشور آلبانی پیرامون وضعیت وخیم اعضای فرقه رجوی در آلبانی

ما خواهان ملاقات با شما هستیم و اولین درخواستمان این هست که با عزیزانمان ملاقات و دیدار داشته باشیم و از شما خواهش میکنیم.اجازه ندهید سران فرقه ای رجوی کشور شما را قلمروی تاخت وتاز خودش بکند وزندانی مانند قرارگاه اشرف وکمپ لیبرتی در عراق ایجاد کنند و آرامش را از اعضای خودشان و مردم و کشور آلبانی بگیرد. ما بارها خواسته ایم که اجازه ندهید سران فرقه به قیمومیت افراد صحبت کنند و واسطه قرار بگیرند. آنها رباطهای دست نشانده مریم و رهبر فوت شده رجوی هستند و خواهش میکنیم آنها را بعنوان شخصیتهای مستقل اسکان دهید.ما آماده ارائه جزئیات از شیوه های استثماری و برده داری نوین در فرقه رجوی به شما هستیم

ادامه مطلب...

آقای امانوئل ماکرون ریئس جمهور محترم فرانسه .

من تک ؛ تک  تروریستها ی فرقه رجوی داعشی را که برای ساختن بمب و کشتن انسا ن نزد فدائیان و گارد جمهوری صدام ملعون اموزش دیده اند از نزدیک می شناسم و هم اکنون عده زیادی از این تروریستها خطر ناک دراردوگاه اور سوراواز و عده ای هم در خانه های امن در فرانسه و دیگر کشورهای اروپا مثل آلمان ؛ هلند ؛ نروژ سوئد و ...  تحت فرماندهی مریم رجوی ( مریم قجر داعشی ) قرار دارند .

نامۀ حسین نژاد به رئیس و نمایندگان مجلس ملی فرانسه

نامه سرگشاده سعید ناصری به رئیس جمهور فرانسه

نامه سر گشاده به عالیجناب ادی راما نخست وزیر کشور آلبانی

چرا فرقه ای که فقط کمتر از دوسال است در البانی حظور دارد باید اینگو دست بالا را داشته باشد که هر کاری با اسیران دربند خود بخواهند بکنند.این سؤالی است که دولت آلبانی باید به آن جواب بدهد و اینکه این فرقۀ جنایت کار با چه هزینه ای توانسته است بعضی از مسئولین در دولت آلبانی را بخرد که در آنجا هم کسانی را که میخواهند جدا بشوند به راحتی تهدید به مرگ و بلوکه کردن تمامی پرونده های حقوقی آنها می کند؟مگر دولت البانی تعهد نداده بود که برای اسیران کارهایی را که گفته بود انجام دهداز یاد دادن زبان.معالجه.وحق انتخاب دولت نامبرده گفته بود که این اسرا پس ازطی مراحل بالا میتوانند درخود آلبانی ساکن شده وکار وزندگی کنند ویا طبق میل خود به کشورهایی که آنها را میپذیرند، پناهنده شوند

نامه همایون کهزادی به رئیس جمهور آلبانی

ادامه مطلب...

برادر : این نامه به دست “محمدجواد نوروزی” برسد… (۱) / فردا دیر است همین الان زنگ بزن…

به گزارش روزنه رهایی : جواد سالهاست ازت خبری ندارم بی وفا حتی سختی یک زنگ زدن هم به خودت  ندادی بارها بابا برات نامه نوشت عکس فرستاد حتی پسرم ازش فیلم گرفت برات فرستاد و همه دیدن وضعیت بابا چگونه است .

نامه سرگشاده عبدالکریم ابراهیمی به مانوئل ماكرون ريیس جمهور فرانسه

آقای رییس جمهور,  مريم رجوى  رهبر اين سازمان در حومه پاريس يك پايگاه و قلعه مخوف داير كرده است كه آئين ايدئولوژى فرقه گرايى و ترور در آنجا به عناصر و نیروها منتقل ميشود و همچنين با لابيگرى دلارى ميخواهد جاى پاى خود را در كشور شما محكم کند، لذا از حضرتعالى درخواست ميشود طبق مرام انتخاباتى تان و مبارزه علیه تروريسم،  اين لانه ترور و جنايت را در كشورتان برچينيد و پروندهاى قضائى و تروريستى آنها را به جريان بيندازيد و نگذاريد كه بعداً تاوان نكرده هاى دولت مردان كشور شما را مردم بيگناه بپردازند

نامه سرگشاده به خانم عاصمه جیلانی جهانگی، گزارشگر سازمان ملل در امور ایران