ج12132019

Last updateپ, 12 دسامبر 2019 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین نامۀ سرگشادۀ 64 عضو سابق سازمان مجاهدین خلق به اعضای کنگرۀ آمریکا

نامۀ سرگشادۀ 64 عضو سابق سازمان مجاهدین خلق به اعضای کنگرۀ آمریکا

ما تمام تلاشها برای عدم تصویب این توافق در کنگره و عدم لغو تحریمها را محکوم کرده و آنها را در جهت برافروختن آتش جنگ و نابود کردن ایران و مردمش و بر ضد منافع و اقتصاد و وضع معیشتی مردم ایران و همۀ ملتهای جهان از جمله ملت آمریکا و بر ضد صلح جهانی و در عین حال نوعی همراهی و همصدایی با افراطی ترین جناحها و جریانهای بنیادگرای جنگ طلب در داخل و خارج ایران که ضد این توافق هستند از جمله رهبری فرقه ای و تروریستی سازمان مجاهدین خلق ایران (MKO) ارزیابی می کنیم و اعلام می کنیم که ملت ایران رأی موافق خودش را به این توافق بلافاصله بعد از اعلام آن ابراز داشت و بدیهی است که هیچکس منافع و مصالح مردم آگاه ایران را بهتر از خودشان نمی تواند تشخیص بدهد و یا نمایندگی کند.

سایت پیوند رهایی - دوشنبه 24 اوت 2015

نامۀ سرگشادۀ 64 عضو سابق سازمان مجاهدین خلق به اعضای کنگرۀ آمریکا

اعضای محترم كنگرۀ ایالات متحدۀ آمریکا؛

ما أعضاي سابق سازمان مجاهدین خلق ایران (MKO) جدا شده از این سازمان که هر یک سالیان متمادی و بسیاری از ده تا بیش از سی سال در تشکیلات این سازمان و بیشتر در عراق بودیم از توافق انجام شده بین دولت جمهوری اسلامی ایران و کشورهای 5+1 بر سر برنامۀ هسته ای ایران استقبال و حمایت می کنیم و آن را قدمی بزرگ در جهت برقراری و تحکیم صلح و امنیت جهانی و در راستای منافع مردم ایران می دانیم. همچنین ما از لغو تحریمها علیه ایران و آزاد شدن پولهای بلوکه شدۀ ایران کاملا حمایت می کنیم چرا که آنرا به سود کشور و ملت ایران می شناسیم و این حمایت ما از توافق اتمی و لغو تحریمها دقیقا در جهت خواسته و رأی عمومی مردم ایران می باشد که آن را چنانکه جهانیان مشاهده کردند با جشن و شادمانی گسترده شان در تهران و شهرهای ایران به روشنی نشان دادند چرا که آنان از جنگ و کشتار از جمله هشت سال جنگ ویرانگر ایران و عراق به شدت آسیب دیده اند و بیزارند و ما نیز که سالیان متمادی از عمرمان را به نیت آزادی و برابری و رفاه برای مردم ایران و در راه تحقق حقوق بشر و حقوق شهروندی در ایران صرف کرده ایم نمی توانیم خواسته ای جدا از خواستۀ مردم ایران داشته باشیم.

در این راستا ما همصدا با مردم ایران و مردم و سازمانهای صلح جو در سایر کشورها از آن کنگرۀ محترم خواستاریم که به این توافق اتمی جهانی با ایران و لغو تحریمها و آزاد کردن سپرده های ایران رأی مثبت بدهد.

ما یقین داریم که این رأی مثبت شما نه تنها در جهت بهبود زندگی مردم ایران می باشد بلکه جریانهای معتدل و اصلاح طلب و فعالان جنبش مدنی برای برقراری آزادیهای سیاسی و حقوق بشر در ایران را در داخل و خارج کشور تقویت خواهد کرد.

گروهی از اعضای سابق سازمان مجاهدین خلق ایران (MKO)

20 اوت 2015

-         وزارت خارجۀ ایالات متحدۀ آمریکا

Open letter of a group of ex members of MEK to the US Congress

Honorable Members of the US Congress

With regards, we are the former members of the Mojahedin-e Khalq Organization (MEK, MKO, NCRI), who had been members of this cult for between 10 to 30 years, mostly in Iraq.

We are most pleased by and very much welcome the nuclear agreement made between Iran and the P5+1 and consider it an important step towards establishing global peace and security in alliance with the people of Iran’s best interests.

We also fully support the lifting of the sanctions against Iran since we find it in the best interest of Iran and its people.The people of Iran welcomed the agreement and the world was witness to their celebration and satisfaction in the news broadcasts.The people of Iran have suffered enough damage from the 8 years of war between Iran and Iraq.

We have all spent a life time trying to bring freedom, justice and welfare for the people of Iran,to restore human rights and civil rights for our homeland and therefore now we have no wish other than what Iran’s people desire.

We condemn all the efforts made to reject this agreement in Congress by those who are in favor of launching war against the Iranian nation and against the economic interests of the Iranian people and find it contrary to the efforts made to restore global peace which is in the best interests of all nations including those of the US and Iran.

Some fundamentalists and extremists, including the cult leader Massoud Rajavi and his wife Maryam of the terrorist MEK, see their existence only in war mongering and terrorism. We declare that the people of Iran support this agreement and of course they know best what is to their best interests.

Therefore we, alongside the people of Iran and peace loving organizations and personalities around the world, urge members of the US Congress to support the nuclear agreement with Iran and let all sanctions be lifted and Iran's wealth be released.

We are certain that your approving vote would not only improve the living standards in Iran but would pave the way for reformists and civil rights activists to struggle for political freedom and human rights in Iran both inside and outside the country.

A group of former members of the MEK

20August 2015

1. Milad Ariaie
  2. Issa Azadeh
  3. Abdolkarim Ebrahimi
  4. Nasrin Ebrahimi
  5. Adel Azami
  6. Ehssan Bidi
  7. Hamid Reza Bikas
  8. Shahrooz Tajbakhsh
  9. Edvard Tornado
  10. Shirzad Jalili
  11. Ali Jahani
  12. Parvin Haji
  13. Ghorban Ali Hossein Nejad
  14. Karim Haqqi
  15. Mahboobe Hamze (Mohammadi)
  16. Yoosef Hamidi

رسالة مفتوحة من 64 من الأعضاء السابقين

في منظمة مجاهدي خلق الإيرانية إلى أعضاء الكونغرس الأمريكي

أعضاء الكونغرس الأمريكي المحترمين؛

نحن الأعضاء السابقون في منظمة مجاهدي خلق الإيرانية المنشقون عن هذه المنظمة بعد أن كان كل منا في تنظيمات هذه المنظمة لسنوات عديدة وكثير منا لمدة ما بين عشر سنوات وثلاثين سنة معظمها في العراق، نرحب ونؤيد الاتفاق الذي حصل بين حكومة الجمهورية الِإسلامية الإيرانية ودول 5+1 على المشروع النووي الإيراني ونعتبره خطوة كبيرة باتجاه إقامة وترسيخ السلام والأمن العالميين وخدمة لمصالح الشعب الإيراني. كما وإننا نساند قرار إلغاء العقوبات المفروضة على إيران وإطلاق الأرصدة الإيرانية لأننا نعتبره لصالح وطننا إيران وشعبنا الإيراني، وتأييدنا هذا للاتفاق وإلغاء العقوبات يوافق تماما إرادة شعبنا الإيراني ورأيه العام وهو ما أظهره جماهير الشعب الإيراني كما شاهده العالم في احتفالاتهم الرائعة وموجة ابتهاجهم الواسعة في العاصمة طهران والمدن الإيرانية الأخرى بكل وضوح لأنهم تضجروا وتضرروا بشدة من الحرب والمجازر بما فيها الحرب الإيرانية العراقية المدمرة ونحن بدورنا لا يمكن لنا أن نريد إلا ما يريده الشعب الإيراني بعد أن أمضينا سنوات عجاف من حياتنا في النضال من أجل الحرية والعدالة والرخاء لشعبنا الإيراني ومن أجل تحقيق حقوق الإنسان وحقوق المواطنة في إيران.

هذا وإننا ندين ونستنكر كل المحاولات لمنع تبني هذا الاتفاق في الكونغرس ومنع إلغاء العقوبات ونعتبرها محاولات لإشعال فتيل الحرب وتدمير إيران وشعبه ونعدها مناقضة لمصالح الشعب الإيراني خاصة في وضعه المعيشي الحالي ومناقضة لمصالح جميع شعوب العالم بما فيها الشعب الأمريكي وكذلك نعتبر هذه المحاولات عداء سافرا للسلام العالمي وفي الوقت نفسه نوعا من التماشي والتناغم مع أكثر الأجنحة والتيارات المحافظة تطرفا التي تقرع داخل إيران وخارجها طبول الحرب بمعاداتها لهذا الاتفاق، ومن هذه التيارات هي القيادة الطائفية والإرهابية الحالية لمنظمة مجاهدي خلق.

من المعروف أن الشعب الإيراني أعلن رأيه المؤيد لهذا الاتفاق فور الإعلان عنه ومن البديهي أنه لا يمكن لأي شخص وأية جهة أن يحدد ويمثل مصالح الشعب الإيراني الواعي أحسن وأدق مما حدده وأعلنه هذا الشعب نفسه.

وفي هذا الإطار إننا نضم صوتنا إلى صوت الشعب الإيراني والشعوب المسالمة والمنظمات المؤازرة للسلام العالمي في كل بلدان العالم لنطالب الكونغرس الأمريكي بأن يوافق ويتبنى الاتفاق النووي العالمي مع إيران وإلغاء العقوبات عليها وإطلاق الأرصدة الإيرانية.

إننا نؤكد أن موافقتكم للاتفاق ليس فقط ستصب في خانة تحسين معيشة الشعب الإيراني وإنما ستعزز وتقوي في الوقت نفسه التيارات المعتدلة والإصلاحية وناشطي الحركة المدنية داخل إيران وخارجها من أجل تحقيق الحريات السياسية وحقوق الإنسان في إيران.

مجموعة من الأعضاء السابقين في منظمة مجاهدي خلق الإيرانية

20 آب (أغسطس) 2015