د08262019

Last updateش, 24 آگوست 2019 11am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین درخواست از نمایندگان محترم پارلمان عراق

درخواست از نمایندگان محترم پارلمان عراق

حسین حسن کاویار ـ انجمن نجات مرکز کرمانشاه ـ پنچشنبه 9 مهر 1394

درخواست از نمایندگان محترم پارلمان عراق

خدمت نمايندگان محترم پارلمان عراق

اينجانب حسين حسن كاويار فرزندم بنام محسن حسن كاويار از اسراي ايران نزد دولت عراق بوده كه سازمان مجاهدين با فشار دولت صدام معدوم او را با وعده آزادي و رها كردن به داخل ايران از كمپ اسرا خارج كرد و به اردوگاه خود بنام اشرف برده و درهمان مراحل نخست با ترفند ها و شگرد هاي تشكيلاتي او را مي ترسانند كه چنانچه وي به ايران برگردد اعدام مي شود و به وي مي گويند اطلاعات ايران از همكاري او با مجاهدين با خبر است و حتي طبق اطلاعات افراد بازگشتي از سازمان مجاهدين به وي مي گويند كه رژيم ايران چندعمليات نظامي تروريستي را هم به پاي وي ثبت كرده است.
شخصأ طي مراجعه ي حضوري خودم به قرارگاه اشرف زمانيكه سازمان مجاهدين اجازه ي يك ملاقات چند دقيقه اي را به من با حضور مسئولان سازمان را داده بود متوجه شدم كه فرزندم علاقه ي زيادي به بازگشت به ايران و نزد خانواده اش دارد ولي سازمان به او اينچنين اجازه اي را نمي دهد ضمن قدرداني از زحمات دولت عراق و مقامات عراقي تقاضا دارم با توجه به اقدامات انساندوستانه دولت عراق شرايط را براي اين اسيران مهيا نموده تا خانواده ها امکان ملاقات در لیبرتی را داشته و این عزیزان را نزد خانواده هايشان باز گردانند واين مهم تنها به دست دولت عراق و مسئولان محترم كشور عراق ميسر خواهد شد.

با نهايت تشكر واحترام حسين حسن كاويار