ج08232019

Last updateپ, 22 آگوست 2019 10pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین درخواست ازنخست وزیرعراق برای حمایت ازخانواده های اسیران لیبرتی

درخواست ازنخست وزیرعراق برای حمایت ازخانواده های اسیران لیبرتی

غفور فتاحیان ـ پیوند رهایی ـ پنچشنبه 28 ژانویه 2016

درخواست از نخست وزیر عراق برای حمایت از خانواده های اسیران لیبرتی

نوشتۀ غفور فتاحیان عضو قدیمی جدا شده از سازمان مجاهدین

نخست وزیر محترم عراق آقای حیدر العبادی؛

اینجانب غفور فتاحیان كه به مدت بیست سال در پادگانهای مختلف فرقه رجوی در عراق بودم تقاضا و درخواستم از شما کمک به خانواده های دردمند و رنج کشیده ای است که بیش از سی سال است که از فرزندان خود هیچ اطلاعی ندارند و الأن هم برای چندمین بار جلوی درب کمپ لیبرتی فقط و فقظ برای یک دیدار خانواده گی جمع شده اند.

أقای نخست وزیر

بسیاری از دوستانم در کمپ لیبرتی اسیر هستند و بسیاری از آنها سالیان سال است که از خانواده های خود هیچ گونه خبری ندارند و اصلا نمی دانند که آیا پدر ومادرشان زنده است یا نه و در داخل کمپ هم مسئولین سازمان به شدیدترین شکل ممکن با فکر کردن به خانه و خانواده برخورد می کنند.

آقای نخست وزیر

الآن هم در حال حاضر خانواده های بسیاری از این اسیران در عراق در مقابل کمپ لیبرتی منتظر یک دیدار ساده هستند ولی متأسفانه مسئولین سازمان چون می ترسند افراد با دیدن پدر و مادرهایشان بلافاصله آنجا را ترک کنند هیچگاه اجازه ملاقات با خانواده هایشان را به آنان نمی دهند و حتی در داخل کمپ طوری نفرات را مغزشوی کرده اند که باید فکر کننند خانواده دشمن آنان می باشد.

آقای نخست وزیر

من بسیاری از فرزندان این خانواده ها را می شناسم و صد در صد مطمئن هستم که این افراد به زور و اجبار در آنجا نگه داشته شده اند.

از این رو از شما درخواست عاجل دارم دستور فرمایید که ترتیب ملاقات خانواده گی آنها به دور از کنترل مسئولین فرقه رجوی را داده شود.

آقای نخست وزیر

پدران و مادرانی به علت کهولت سن شاید دیگر عمری برای دیدن فرزندانشان نداشته باشند لذا به این خانواده ها امکان بدهید که از این فرصتی که دارند برای دیدار با فرزندانشان استفاده کنند و از شما خواهش می کنم چشمان اشک بار این پدران و مادران را با دیدن فرزندانشان روشن کنید.

با تشکر و قدردانی

غفور فتاحیان عضو قدیمی سابق سازمان مجاهدین خلق در عراق