ی09152019

Last updateی, 15 سپتامبر 2019 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین بزرگداشت روز قتل و ترور توسط مریم رجوی در پاریس

بزرگداشت روز قتل و ترور توسط مریم رجوی در پاریس

نادر نادری، وبلاگ آیندگان، بیست و سوم می ۲۰۱۶

بزرگداشت روز قتل و ترور توسط مریم رجوی در پاریس

آقای برنارد کازنوو وزیر کشور محترم فرانسه

احتراما بعرض می رساند که قبل از هشدار امنیتی باید مقداری از سابقه این بزرگداشت ها را برایتان توضیع دهم

بزرگداشت دیگر ۳۰ ژوئن ۲۰۰۳ که بدلیل دستگیری مریم رجوی بدستور خود مریم رجوی و مسعود رجوی در خیابان های پاریس وحشتی را بوجود آوردن و چندین نفر خود را بدستور مریم رجوی به آتیش کشیدن و چند نفر هم در خیابانهای پاریس بر اثر خود سوزی فوت کردن باز شایسته کشور شما و اصول دمکراسی کشور فرانسه نیست که فرقه ای که وحشتی را که سال ها مردم فرانسه آن روز ها را فراموش نکردن را هر ساله بزرگداشت بگیرند آیا اگر تروریست های پاریس در کشور ایران روز های ترور در پاریس را بزرگداشت بگیرند آیا از طرف شما قابل قبول است و توهینی به مردم فرانسه نیست ؟ آیا حال که فرقه رجوی این بزرگداشت را در کشور شما بر گزار می کنند توهینی به مردم ایران نیست؟ و پاشیدن نمک به زحم مردم ایران و تداعی کننده روز های ترور وحشت از طرف رجوی و فرقه اش ؟

حال به مسایل امنیتی که می تواند با برگزاری گردهمائی فرقه رجوی بدنبال خواهد داشت پرداخت

با برگزاری این گردهمائی ها زمینه را برای تروریسم مساعد ننمائید که بتوانند عملیات های لجستیکی خود را تحت پوش این گردهمائی به راحتی در فرانسه بساط ترور را در شهرهای فرانسه بر پا کنند

نادر نادری .فرانسه