ج08232019

Last updateپ, 22 آگوست 2019 10pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین نامه خانواده ایران پوربه کمیساریای عالی سازمان ملل درامورپناهندگان واقع درکشورعراق

«بنام خدا»

نامه خانواده ایران پور

به کمیساریای عالی سازمان ملل درامورپناهندگان واقع درکشورعراق

ما اعضای خانواده‌ی ایران‌پور دیروز مطلع شدیم که کمپ لیبرتی محل اسکان فرزندانمان احمدرضا و محمدرضا ایران‌پور مورد حمله‌ی موشکی واقع شده است. ما به شدت نگران وضعیت سلامت فرزندان خود هستیم. ما با سازمان مجاهدین خلق(MKO) به‌خاطر ربودن فرزندانمان و نگهداری آن‌ها به روش برده‌داری در اشرف و اکنون لیبرتی مخالفیم. ما با این سازمان که برخلاف قوانین حقوق بشری مانع ملاقات ما با عزیزان دربندمان می‌شود به شدت مخالفیم اما با اینحال حمله‌ی ددمنشانه به گروهی انسان بی‌دفاع را محکوم می‌کنیم. شما مسئولیت جان فرزندان ما را به عهده گرفته‌اید پس به وظیفه‌ی خود عمل کنید و روند انتقال فرزندان ما به کشور آلبانی یا هر جای امن دیگری را تسریع کنید. 5 جولای 2016

شیراز، ایران

خانواده‌ی ایران‌پور:

عبدالحسین ایران‌پور پدر طاهره تقی‌پور مادر ماه‌منیر، هما، نرگس و راحله ایران‌پور خواهران احمدرضا و محمدرضا ایران‌پور