چ12112019

Last updateچ, 11 دسامبر 2019 3pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین درخواست ملاقات حضوری با گزارشگر ویژۀ حقوق بشرسازمان ملل برای ایران

درخواست ملاقات حضوری با گزارشگر ویژۀ حقوق بشرسازمان ملل برای ایران

خانم گزارشگر؛این فرقۀ بغایت خطرناک مرتکب جنایات بسیاری در حق اعضای خود از جمله زندان و شکنجه های وحشتناک جسمی و روحی و قتلهای پنهان شده که دهها شاهد زنده برای آنها در همین اروپا وجود دارند. از جمله بسیاری از ما جدا شدگان از این سازمان شاهد و گواه موارد متعددی خودکشی در داخل تشکیلات این فرقه در عراق و کشورهای دیگر در نتیجۀ فشارها و شکنجه های رهبران فرقه بوده ایم

غفور فتاحیان ـ پیوند رهایی ـ شنبه 5 نوامبر 2016

درخواست ملاقات حضوری با گزارشگر ویژۀ حقوق بشرسازمان ملل برای ایران

نامۀ غفور فتاحیان عضو قدیمی جدا شدۀ سازمان مجاهدین به خانم عاصمه جهانگیر جیلانی

با سلام و آرزوی بهروزی و سربلندی و موفقیت و سعادت برای شما سرکار خانم عاصمه جهانگیر جیلانی، انتخابتان به جای آقای احمد شهید به عنوان گزارشگر جدید سازمان ملل در امور حقوق بشر در ایران را تبریک می گویم.

اینجانب غفور فتاحیان یکی از قربانیان سازمان مجاهدین خلق ایران (فرقۀ رجوی) هستم که بیش از بیست سال از زندگی ام را در اسارت فکری و جسمی این فرقۀ ضد بشری گذرانده ام و در طی این بیست سالی که در تشکیلات مجاهدین بودم از دنیای بیرون قطع بودم و از تمامی امکانات از قبیل تلفن , اینترنت , نامه و ارتباط خانوادگی محروم بوده ام و هیچ خیری از خانواده ام نداشتم این در حالی بود که بسیاری از افراد خانواده و خویشانم که در طی این مدت دنبال خبر یافتن از من بودند بارها به فرقه رجوی مراجعه کرده و سراغ مرا گرفتند ولی به آنان گفتند که چینن شخصی در سازمان وجود ندارد!!..

خانم جیلانی؛

به اطلاع شما می رسانم طبق دستور مسعود و مریم رجوی رهبران سازمان مجاهدین خلق ایران هیچ کس در تشکیلات این سازمان حق ازدواج ندارد و فقط رهبری این فرقه شامل مسعود و مریم رجوی حق داشتن همسر و زندگی خانوادگی را دارند.

همچنین به دستور رجوی هرگونه تماس و ارتباط و دیدار با افراد خانواده ممنوع می باشد و هستند کسانی که نزدیک به ۳۰ سال است نمی توانند با خانواده خود ارتباط بر قرار کنند زیرا سران فرقه اجازه نمی دهند اعضای آن نه تنها با خانواده بلکه اساسا با دنیای بیرون ارتباط برقرار کنند و همه چیز بوسیله سران این فرقه کنترل می شود و اعضا حق هیچ گونه تصمیم گیری حتی در مورد امور و سرنوشت و زندگی خودشان را ندارند.

اعضای نگون بخت هر روز باید در نشستهای موسوم به عملیات جاری با بیان آنچه در طی روز از ذهنشان علیه سیاستها و عملکردها و خطوط رهبری سازمان از ذهنشان گذشته است مورد تفتیش عقاید و در نتیجه تحقیر و بر خورد فیزیکی قرار بگیرند و هر روز در نشستهای موسوم به غسل هفتگی مجبور هستند مسائل و تصورات جنسی را که از ذهنشان گذشته و یا به آنها فکر کرده اند و یا حتی در خواب دیده اند نوشته و جلوی بقیۀ دوستانشان بخوانند تا با این اعتراف به گناه!! شرمگین شده و مورد تحقیر و توهین و خردشدن شخصیت خود قرار گیرند.

خانم گزارشگر؛

این فرقۀ بغایت خطرناک مرتکب جنایات بسیاری در حق اعضای خود از جمله زندان و شکنجه های وحشتناک جسمی و روحی و قتلهای پنهان شده که دهها شاهد زنده برای آنها در همین اروپا وجود دارند. از جمله بسیاری از ما جدا شدگان از این سازمان شاهد و گواه موارد متعددی خودکشی در داخل تشکیلات این فرقه در عراق و کشورهای دیگر در نتیجۀ فشارها و شکنجه های رهبران فرقه بوده ایم.

از این رو و از آنجا که جنایتهای این سازمان در حق هزاران ایرانی را که بخشی از نقض حقوق بشر در حق مردم ایران می باشد نمی توان در این نامه به شما گنجاند از شما درخواست دارم که یک قرار ملاقات حضوری با این جانب تعیین کنید تا بتوانم بخشی از این ظلمها و جنایتها و نقض ابتدایی ترین حقوق بشر و آزادیهای دموکراتیک در حق من و دوستانم یعنی مردان و زنان تشکیلات این فرقۀ ارتجاعی و خشونت طلب (بویژه در حق زنان و دختران عضو آن) را که در طی این سالیان شاهد آنها بوده ام از نزدیک برای شما بازگو کنم.

غفور فتاحیان عضو قدیمی جدا شدۀ سازمان مجاهدین خلق

پاریس – 1 نوامبر 2016