پ10192017

Last updateپ, 19 اکتبر 2017 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین نامه سرگشاده به وزیر کشور آلبانی پیرامون وضعیت وخیم اعضای فرقه رجوی در آلبانی

نامه سرگشاده به وزیر کشور آلبانی پیرامون وضعیت وخیم اعضای فرقه رجوی در آلبانی

ما خواهان ملاقات با شما هستیم و اولین درخواستمان این هست که با عزیزانمان ملاقات و دیدار داشته باشیم و از شما خواهش میکنیم.اجازه ندهید سران فرقه ای رجوی کشور شما را قلمروی تاخت وتاز خودش بکند وزندانی مانند قرارگاه اشرف وکمپ لیبرتی در عراق ایجاد کنند و آرامش را از اعضای خودشان و مردم و کشور آلبانی بگیرد. ما بارها خواسته ایم که اجازه ندهید سران فرقه به قیمومیت افراد صحبت کنند و واسطه قرار بگیرند. آنها رباطهای دست نشانده مریم و رهبر فوت شده رجوی هستند و خواهش میکنیم آنها را بعنوان شخصیتهای مستقل اسکان دهید.ما آماده ارائه جزئیات از شیوه های استثماری و برده داری نوین در فرقه رجوی به شما هستیم

انجمن زنان ـ پنچشنبه 2 فوریه 2017

نامه سرگشاده به وزیر کشور آلبانی پیرامون وضعیت وخیم اعضای فرقه رجوی در آلبانی

نامه‌ای سرگشاده به وزیر کشور آلبانی

جناب آقای سایمیر طاهیری با سلام و تقدیم احترام

ما اعضای انجمن زنان ساکن کشور آلمان و از فعالین علیه فرقه گرائی هستیم و هر کدام تجربه بودن در دام فرقه رجوی را که اکنون بیشتر با نام شورای ملی مقاومت سعی در تحمیل خودش و نفوذ در مجامع حقوق بشری دارد.

از زمانیکه صحبت بهبودی روابط ایران و آلبانی و فعال شدن سفارتخانه شما در ایران و بلعکس شده است شاهد اتفاقات زیادی برای افراد اسیر فرقه رجوی که در کشور شما بعنوام پناهنده وارد شده اند هستیم.افرادیکه خواهان جدائی از فرقه ای رجوی هستند را با فشار و تبلیغات دروغ همچنان در اسارت نگهداشته اند.

به تازگی خبر دار شدیم که رهبر این فرقه که خبر فوتش توسط شاهزاده و وزیر اطلاعات سابق عربستان سعودی اعلام شد،

مسعود رجوی پیامی به افراد اسیردر کشور شما داده گزارش هایی که از درون فرقه رجوی در آلبانی به دست ما رسیده حاکی از این است که شرایط تشکیلاتی فرقه خیلی بحرانی است ……به گزارش رسیده روز بعد در واکنش به موج خوشحالی از ارتباط بین آلبانی و ایران، پیامی از قول مسعود رجوی خوانده شده با این مضمون: «چی شده شما ها را؟؟!! هیچ خبری نیست… این یک بازی سیاسی رژیم است، ولی تا آنجا که به آلبانی مربوط می شود موضوع فقط اقتصادی است… ما با دوستانمان در اینجا داریم تلاش می کنیم که توافقی سیاسی صورت نگیرد

در این پیام آمده که «اگر خانواده ها به دیدار شما آمدند مطلقا کسی حق ندارد ملاقات برود»

در صورتی که هر کدام از ما خانمها اعضای از خانواده‌ایمان در آنجا اسیر هستند

خانم زهرا معینی دوتا پسر عمو و یک دختر عمو هستند که یکی از آن‌ها مریض هست آقای اکبر معینی که از ناراحتی سرطان رنج میبرد و امکان ارتباط و خبرگیری وجود ندارد،

خانم حمیرا محمد نژاد پسر عمویش هست که از سرنوشت او هیچ خبری نداره و به ایشون خبر رسیده که به شدت مریض هست چقدر صحت داشته باشه اطلاعی ندارد،

خانم بتول سلطانی همسرش در آنجا اسیر هست به ایشون خبر رسیده که همسرش با ناراحتی قلبی ناشی از فشار زیاد فرقه به او دست وپنجه نرم میکنند و هیچ اطلاعی از وضعیت کنونی او ندارد.

ما آماده ارائه جزئیات از شیوه های استثماری و برده داری نوین در فرقه رجوی به شما هستیم.

۰۱٫ژاونویه.۲۰۱۷
خانمها: