چ06282017

Last updateس, 27 جون 2017 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین نامه سرگشاده خانم زهرا معینی همراه با متن انگلیسی نامه خطاب به رسانه تاپ چنل در تیرانا – آلبانی

در این فرقه اگر کسی بخواهد برای خودش یک زندگی آزاد داشته باشد مانع او می شوند و او را وادار میکنند که برخلاف میلش در این فرقه بماند و کار کند. در درون تشکیلات فرقۀ رجوی برخلاف ظاهر آن و شعر و شعارهای رهبران آن که حرف از دمکراسی و آزادی میزنند بدترین نوع دیکتاتوری حاکم است. فرقۀ رجوی این روزها با هزینه های سرسام آور و توزیع پولهای کلانی که از مزدوری وفروختن اطلاعات مرزی بدست آورده است مثل هر سال و چنانکه در فرانسه می کرد عده ای از بازنشستگان وپارلمانترهای از رده خارج شده را به عنوانهای مختلف به کشور شما می آورد تا به آنها چنین وانمود کند که نیرویی دارد.

زهرا معینی، زنان ایران، بیست و دوم آوریل ۲۰۱۷

با درود بر شما؛ من زهرا معینی ایرانی الاصل شهروند کشور آلمان هستم که سالها در عراق با فرقۀ رجوی در قرارگاه اشرف کار میکردم و یا بهتر است بگویم در آنجا اسیر بودم زیرا حق هیچگونه ارتباط با دنیای بیرون از آن قرارگاه را نداشتیم.

به دستور مسعود رجوی و مریم رجوی تمام افرادیکه متاهل بودند می بایست که از همسرانشان جدا میشدند.

این طلاقها فقط برای افراد متاهل نبود بلکه برای افراد مجرد هم بود به این معنی که آنها هم باید همسر ذهنی خودشان را در آرزویشان طلاق بدهند. بعداز آن طلاقها، به کسانیکه فرزند داشتند دستور دادند که باید بچه هایشان را بفرستند بروند یا به خارج و یا به ایران البته تعدادی از این بچه‌ها را به کشورهای اروپایی و آمریکایی فرستادند و تحت انجمن‌های پوششی به بهانه نگهداری آنان ازدولت مردان و برخی افراد خیر آن کشورها پول میگرفتند ولی این پولها به خزانه رجوی وبرای خرید سلاح فرستاده می شدند.

در سال۱۹۹۲ که من در تیم حفاظتی مریم رجوی بودم همراه تقریبا ۴۵۰ نفر با خانم مریم رجوی از عراق خارج شدم و به کشور فرانسه وارد شدیم و بعد از آن من را به کشور آلمان آوردند و علیرغم اینکه من در عملیاتهای این سازمان در عراق مجروح شده بودم به من میگفتند که باید برای کار مالی یعنی جمع کردن کمکهای مالی برای سازمان بیرون بروم و از مردم پول بگیرم و به ما می گفتند مردم اروپا هیچ عقلی ندارند و عقل آن‌ها در چشمهایشان است!!.

دائماً به ما می گفتند که نباید در این مورد حرفی بزنیم تا اینکه شاهد بودم تعدادی از بچه‌های کوچک در متروها بدون سرپرست رها شدند و شنیدم که در کالیفرنیای آمریکا هوداران فرقۀ رجوی به تعدادی از این بچه‌ها تجاوز کردند البته آن افراد دستگیر شدند اما با هماهنگی فرقۀ رجوی آن افراد که برای مرخصی آمده بودند از آن ایالت فرار کردند و از طریق خلیج مکزیک به خارج از آمریکا رفتند. زمانیکه من در آلمان به دروغگوییها ودوروییها و کلاه برداریهای این فرقه پی بردم و فهمیدم که این فرقه به تنها چیزیکه فکر نمیکند جان افراد اسیر در عراق می باشد.

این فرقه دشمن سر سخت خانواده ها است از آن فرقه فرار کردم و تمام مشاهدات خودم را به اطلاع دولت وقت آلمان رساندم. از شما بعنوان یک رسانۀ آزاد و مستقل سؤالی دارم: آیا کسی یا حزبی یا سازمانی که ادعای برقراری آزادی و دموکراسی دارد می تواند هنوز به حاکمیت نرسیده مخالفان خودش را به خاطر گفتن حقایق به مرگ تهدید کند؟ آری، رهبران فرقۀ رجوی مرا بارها به مرگ تهدید کرده اند.

مریم رجوی و سران سرکوبگر فرقۀ او که طی این چند ماه در کشور شما مستقر شده‌اند فقط برای سرکوب کردن و مغزشویی افراد اسیر این فرقه در کشور آلبانی هستند.

من آماده ام تا با هر کس که مایل باشد، در هر کجا و در هر زمان، در خصوص آنچه که در درون پادگان فرقه ای مخوف اشرف در عراق سالها بر ما گذشت دیدار و صحبت کنم. من همچنین از تمامی پارلمانتر ها میخواهم تا وضعیت حقوق بشر در خصوص اعضای اسیر سازمان مجاهدین خلق در تیرانا پایتخت آلبانی که توسط رهبری این فرقه و در رأس آن مریم رجوی از هر گونه حق ارتباط با دنیای بیرون از جمله با خانواده هایشان محروم هستند را مورد بررسی قرار داده و این فرقه را وادار کنند که در درجۀ اول ممنوعیت دیدار و تماس با خانواده برای افراد را لغو کند و امکانات تماس و ارتباط افراد با دنیای بیرون با استفاده از وسایل ارتباطی نوین از جمله انترنت و تلفن را فراهم بیاورد.

همچنین از شما خواهشمندم که نسبت به تبلیغ و خوراک و طعمۀ تبلیغاتی شدن برای این فرقه هوشیار باشید.

با تشکر فراوان زهرا معینی، آلمان