پ08172017

Last updateچ, 16 آگوست 2017 8am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین نامه همایون کهزادی به رئیس جمهور آلبانی

نامه همایون کهزادی به رئیس جمهور آلبانی

همایون کهزادی ـ یاران ایران ـ دوشنبه 29 ماه می 2017

نامه همایون کهزادی به رئیس جمهور آلبانی

رئیس جمهور محترم البانی

با سلام واحترامات فراوان
بعنوان یه عضو سابق این سازمان که سالیان سال بهترین دوران زندگیم را در این سازمان در اسارت به سر برده ودردها ورنجهای بسیار متحمل شده وبه همه چیز این سازمان اگاه هستم لذا
انتخاب شما به عنوان رئیس جمهور البانی را تبریک گفته وامیدواریم که برای کشور تان بهترین ها را به ارمغان اورده باشید
سازمانی که در کشور شما زندگی میکند یک سازمان تروریستی بوده واگر سوابق انها را به دقت مطالعه کرده باشید این سازمان در هرجایی که پا گذاشته ان کشور را وارد جنگهایی داخلی یا بیرونی کرده است
وقتی که هم به عراق امدند شروع به وطن فروشی و دادن اطلاعات به دولت صدام حسین کردند وبه همین خاطر صدام حسین تمام امکانات جنگی وتروریستی واطلاعاتی را در اختیار انها گذاشت
در جنگ با کردهای عراق بی رحمانه کودکان وزنان را زیر تانکهای خود کشته واز دولت عراق حمایت کردند
بعد از سرنگونی اربابشان صدام در خاک عراق شروع به تشکیل حزبهایی کردند که نتیجه ان را همگان میدانند که هیچگاه قابل جبران نیست وهنوز این درگیریها ادامه دارد
این سازمان شگردهای خاص خود را برای نفوذ در کشور شما را دارد وباید اگاه باشید از این حیله گریهای این سازمان فریب نخورید که به ناگاه چشم باز کرده کشورتان به دردهای عراق دچار شده
با تشکر همایون کهزادی انجمن یاران ایران