ج08232019

Last updateپ, 22 آگوست 2019 10pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین نامه سرگشاده سعید ناصری به رئیس جمهور فرانسه

نامه سرگشاده سعید ناصری به رئیس جمهور فرانسه

سعید ناصری ـ یاران ایران ـ دوشنبه 29 ماه می 2017

نامه سرگشاده سعید ناصری به رئیس جمهور فرانسه

رئیس جمهور محترم فرانسه

با سلام
قبل از هر چیز میخواهم اندکی در باره سوابق سازمان مجاهدین که از روز بنیانگذاری تا همکنون که در کشور فرانسه هستند را به عرض شما برسانم.
بسیار مهمی را برای صدام بازی میکرد دخالت در امور داخلی عراق راه اندازی جنگهای داخلی بین سنی وشیعه تشکیل حزب های عربی برای نا امن کردن کشور عراق درست کردن شکنجه گاه وزندان در اشرف برای سر به نیست کردن اعضایی که میخواستند جدا شوند ویا مایل به ادامه مبارزه نبودند.
این سازمان که در کشورهای اروپایی مشغول به کار است وبرای رسیدن به قدرت اقداماتی انجام میدهد که باعث بهم ریختن اوضاع داخلی کشور ها میشود وامروز ه بیشتر انها در کشور البانی وفرانسه مشغول به کار هستند همانطور که همگان میدانند امروزه کشور البانی دچار مشکلاتی شده است که نظیر ان در عراق همین مجاهدین انجام داده ودر انجا به دنبال درست کردن پادگانهای مثل اشرف میباشد.
اما در کشور فرانسه ازادانه به انجام همین کارها ادامه میدهند این سازمان که برای شما پیام تبریک فرستاده است بدانید که سلام گرگ بی طمع نبوده ونیست زیرا در اوایل انتخابات سنگ کسی دیگر را به سینه میزدند اما وقتی که دیدند شما انتخاب وپیروز شدی رنگ عوض کرده وحمایت کردند زیرا فکر میکنند با این کار میتوانند کاری را در عراق والبانی انجام داده نیز در فرانسه هم میتوانند انجام دهند.
به همین خاطر از شما رئیس جمهور محترم تقاضا داریم که نگذارید کشور بزرگ وازادیخواه فرانسه محل تاخت وتاز این سازمان شود وهر کاری را که دلشان بخواهند مانند عراق انجام دهند این سازمان باید بداند که دیگر در هیج جایی محبوبیت نداشته وندارد باید بدانند وبه انها گفته شود که زمان برده داری به پیان رسیده وباید به اعضای دربندش این اختیار را بدهد که خودشان ازادانه مسیر زندگی خود را انتخاب کنند.
با تشکرات فروان
سعید ناصری انجمن یاران ایران