ش12162017

Last updateج, 15 دسامبر 2017 9pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین نامه سرگشاده خانم حمیرا محمد نژاد به خانم والری کروا خبرنگار رادیو فرهنگ فرانسه

نامه سرگشاده خانم حمیرا محمد نژاد به خانم والری کروا خبرنگار رادیو فرهنگ فرانسه

چرا بجای مصاحبه با مریم رجوی به سراغ افراد زیر دست این فرقه که از قید فرقه و اجبارات آن رها شده اند نمی روید و مریم رجوی را به چالش نمی کشید که بارها و بارها با فاکتهای روشن مواضع دروغین این فرقه را افشا و تشریح کرده و در مورد آن صحبت کرده اند.آیا می دانید که افراد این فرقه اجازه دیدن افراد خانواده و همسر را ندارند.آیا تا بحال تلاش کرده اید که با افرادی از بدنه این سازمان داشته باشید و مصاحبه ای آزادانه داشته باشید.آیا پای صحبت افراد شکنجه شده این فرقه  نشسته اید، آیا به چهره رنج دیده این افراد خیره شده اید آیا متوجه مات و متحیر بودن آنها به لبخند مصنوعی و کلیشه ای آنها  دقت کرده اید

حمیرا محمد نژاد ـ انجمن زنان ـ یکشنبه 5 یونی 2017

نامه سرگشاده خانم حمیرا محمد نژاد به خانم والری کروا خبرنگار رادیو فرهنگ فرانسه

خانم والری کروا خبرنگار ارشد رادیو فرهنگ فرانسه با سلام و تقدیم احترام

من حمیرا محمدنژاد شهروند کشور آلمان هستم و 9 سال از بهترین دوران نوجوانی و جوانیم را در فرقه مجاهدین از دست دادم.  و صرف اهداف پوچ این فرقه کردم.

من با پیوستن به این فرقه فکر می کردم که افراد ارزش والائی دارند و ارزشهای انسانی متمایز کننده این فرقه با گروههای دیگر هست اما افسوس که بعد از ورود راه بازگشت دشوار و بسته شد. وشاهد تفتیش عقاید در ابعادی غیر قابل تصور بودم و هر روز باید ساعاتی را به آن اختصاص می دادیم.

باید می نوشتیم که حتی به چه فکر می کنیم و در فکر و قلبمان چه می گذرد و بابت افکاری که از نظر آنها غلط بود باید توبیخ و سرکوب می شدیم. عشق انسانی در ما سرکوب می شد. به مثابه ابزاری در دستان آنها بودیم تا

افراد پیوسته به این سازمان بدون هیچ چشمداشت مالی به این سازمان ملحق شده و تمامی زندگی خود را بی وقفه صرف اهداف آن کردند.

تا اینکه با گذشت زمان دیدیم که چگونه این فرقه با توسل به چه ترفندهائی تلاش در کنترل و به سلطه کشیدن روح و جسم افراد می باشد و اکنون بعد از گذشت سالیان می بینیم که هدف رجوی و فرقه اش هیچ مشابهتی با اهداف اولیه بنیانگذران سازمان نداشته و ندارد.

بیش از سی سال است که رجوی همه را از دنیای آزاد محروم کرده است و به بهانه های مختلف اجازه دسترسی به وسایل ارتباط جمعی و آزاد را به آنها نمی دهد. بیش از سی سال است که رجوی افراد این گروه را اعم از زن و مرد از دیدن همسر، بستگان و فامیل محروم کرده است و با اخبار دروغین از جسم و وجود و حتی اجسادشان سوء استفاده می کند. و آنها را در دنیای سیاست به بازی می گیرد.

و حال مریم رجوی در رسانه های مختلف و تبلیغاتی دم از آزادی زنان می زند و خود را سمبل آزادی می نامد و اینجا از شما سوآل می کنم، چگونه می توانید بدون تحقیق به حرفهای بی اساس مریم رجوی گوش و اهمیت  داده و آن را از رسانه های خود تبلیغ کنید.

آیا می دانید که افراد این فرقه اجازه دیدن افراد خانواده و همسر را ندارند.

آیا پای صحبت افراد شکنجه شده این فرقه  نشسته اید، آیا به چهره رنج دیده این افراد خیره شده اید آیا متوجه مات و متحیر بودن آنها به لبخند مصنوعی و کلیشه ای آنها  دقت کرده اید.

آیا یکبار از خود پرسیده اید چگونه مسائل جنسی و عاطفی و غریزی را سالها بدور از محیط خانواده حل و فصل می کنند.

آیا این سوآل را هم از مریم رجوی کرده اید سالیان سال است که این فرقه با دادن باج به سیاستمدارهای مختلف و خرید افراد سعی در پیشبرد اهداف دیپلماتیک خود است و افسوس که سیاستمداران تشنه به پول قدم در راه معامله کثیفی گذاشته اند که نتیجه آن پایمال شدن حقوق بشر و حق این افراد نگون بخت می باشد.

ما حقیقت حال هستیم و حرفهای این فرقه به سرکردگی مریم قجر عضدانلو جز دروغ و رویا بافی و قصه پردازی بیش نیست.

مریم رجوی فرقه خود را بعنوان سازمان آنتی تز ولایت فقیه و بنیادگرائی می داند و از اسلام دمکراتیک حرف می زند. اسلامی که بردبار بوده و با اجبار و ارعاب و سر بریدن و استبداد بیگانه است و این در حالی است که افراد زیر سلطه اش هر روز باید تمامی افکارشان را روی کاغذ آورده و اقرار کنند که گناهکارند تا مورد سرزنش قرار بگیرند.

و اگر کسی مخالفت کند اینقدر زیر فشارهای جسمی و روحی قرار می گیرد که یا به دروغ اعتراف کند و یا دست به خودکشی بزند.

آیا این است ارمغان دنیای دمکراتیک فرقه رجوی که مریم رجوی از آن دم می زند.

آیا به خود فرصت داده اید که یکبار هم که شده تاریخچه خشونت بار سی سال در عراق را بررسی کنید. به طور حتم نه.

آیا می دانید رهبری فرقه به روشنی اعلام خروج ممنوع کرده است.

اعضای این فرقه از نظر روانی آسیبهای بسیار دیده اند. از شما خواهش می کنم بجای اینکه حرفهای کلیشه ای مریم رجوی را منعکس کنید پای درد دل آنها بدون حضور مراقب  نگهبان از طرف تشکیلات و فرقه بنشینید

حمیرا محمدنژاد  – آلمان

04.06.2017