چ06282017

Last updateچ, 28 جون 2017 8am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین نامۀ حسین نژاد به دعوت شدگان عرب و مسلمان به برنامۀ 1 ژوئیۀ مریم رجوی در فرانسه

نامۀ حسین نژاد به دعوت شدگان عرب و مسلمان به برنامۀ 1 ژوئیۀ مریم رجوی در فرانسه

قربانعلی حسین نژاد ـ پیوند رهایی ـ دوشنبه 12 ژوئن 2017

نامۀ حسین نژاد به دعوت شدگان عرب و مسلمان

به برنامۀ 1 ژوئیۀ مریم رجوی در فرانسه

با سلام

اینجانب علی حسین نژاد جداشده پنج سال پیش در عراق از سازمان مجاهدین خلق ایران که به مدت 25 سال عضو و مسئول و مترجم ارشد ستاد سیاسی و بخشهای مطبوعات، تبلیغات، انتشارات و روابط خارجی سازمان در فرانسه (در مقر رهبری این سازمان در حومۀ پاریس) و بیشتر در عراق و قبل از آن نیز 5 سال در تشکیلات این سازمان در ایران و کشورهای دیگر بودم و اکنون مقیم و پناهندۀ سیاسی در فرانسه می باشم از طریق دوستان و همکاران سابقم که از سیاستهای رهبری این سازمان ناراضی هستند ولی به علت اعمال محدودیتها و تهدیدات تروریستی سران آن جرأت بیرون آمدن از تشکیلات این فرقه را ندارند و هنوز داخل تشکیلات این سازمان در فرانسه هستند از اسامی و مشخصات شما دعوت شدگان به یک برنامۀ مریم رجوی در روز 1 ژوئیه در پاریس که هر سال به مناسبت سالگرد آغاز اعمال تروریستی و موج انفجارها و عملیات انتحاری این سازمان در ایران در آغاز دهۀ 1980 میلادی که الهام دهنده و منبع آموزش اعمال تروریستی و جنایتکارانۀ امروز القاعده و داعش و طالبان می باشد و نیز سالگرد دستگیری مریم رجوی توسط پلیس فرانسه در سال 2003 به اتهام اعمال تروریستی و پولشویی برگزار می شود مطلع شدم و تصمیم گرفتم که این نامه را جهت آگاهی از ماهیت این فرقه و سران آن برایتان بنویسم.

اینجانب بعد از سی سال از این سازمان بیرون آمدم زیرا دیدم دیگر یک سازمان سیاسی اسلامی انقلابی نیست بلکه به یک فرقۀ مذهبی خاصی تبدیل شده که ربطی به اسلام ندارد و در خدمت آمریکايي ها و صهیونیستها قرار گرفته بطوریکه این سازمان آنها را به حمله به ایران و راه انداختن یک جنگ ویرانگر دیگری در منطقه تشویق می کند جنگی بسا بدتر و ویرانگرتر از جنگ پیشین در عراق و به همین علت بسیاری از شخصیتهای عرب مقیم فرانسه به دنبال شرکتشان در یک تظاهرات این فرقه دو سال پیش با سخنرانی یک نمایندۀ پارلمان اسرائیل و مشاور نتانیاهو و حمل پرچم اسرائیل در آن هر گونه شرکت در گردهمایی ها و برنامه ها و تظاهرات این فرقه را تحریم کردند. آقای علی المرعبی روزنامه نگار و شخصیت ناسیونالیست عرب لبنانی مقیم فرانسه در رد دعوت سران این سازمان تروریستی برای شرکت در همین برنامۀ 9 ژوئیۀ سال 2016 آن در صفحۀ فیس بوک خود نوشت:

«کسی که بخواهد فقط به قدرت برسد یا کسی که دنبال حفظ منافع سیاسی خود آن هم با برقراری روابط مشکوک با مائیر حبیب یا برنارد هنری لیوی یا پایگاه سبلیه یا زیارت مقر سازمان ایباک وو...؟؟؟!!!!! می باشد من نمی توانم از او حمایت کنم.

آی مردم... آی انسانها...!

کسی که خودش محلی را اشغال کند نمی تواند آزاد کنندۀ محلی دیگر باشد...
کسی که در کشور خودش آلت دست بی مقدار محافل بیگانه می باشد نمی تواند در کشوری دیگر از مخالفان این محافل حمایت کند...

من به این اشاره بسنده می کنم باشد که از خطرات بن بستهایی که به سوی آن در حرکتند آگاه شوند ... تا ناچار نشوم بعدا مسائل را با اسم و رسم مشخص به صورت علنی و روشن افشا کنم».

سران سازمان مجاهدین خلق با آوردن لابیهای سخنران همیشگی آمریکایی و اروپایی خود که بسیارشان از مسئولان سابق جنایت و خونریزی در جهان از جمله ویتنام و عراق در ارتش و سی آی ای آمریکا هستند و با اجاره کردن پولی دانشجویان لهستانی و اهالی کشورهای فقیر اروپای شرقی با تطمیع آنان به گردش و سیر و سیاحت و خوراک در پاریس و یا برخی پناهندگان عرب بویژه سوری و نیز پناهندگان افغانی به وضوح اعتراف و ثابت می کند که ایرانیان آزاده و شریف خارج و نیروهای اپوزیسیون مستقل ایرانی در خارج کشور از این فرقه متنفر و بیزارند و آن را خائن به ملت و کشور خودشان و بزرگترین ضربه زننده به جنبش آزادیخواهانۀ مردم ایران می دانند.

این تحول و تغییر سازمان مذکور سالهاست که به دست رهبری آن مسعود و مریم رجوی مقیم پاریس صورت گرفته است رهبریی که ملیونها دلار از سرمایه های نفتی عراق را که دولت صدام حسین به آنها می داد بین دولتمردان و ارتش و اطلاعات آمریکا و اروپا و برخی شخصیتهای دیگر برای حمایت و دفاع از اهداف جنگ طلبانۀ آنها توزیع می کند اهدافی که به هیچوجه مورد حمایت مردم ایران نبوده ونیست. آنها یک فرقۀ خاصی با عقاید و افکار بدعت گذارانه و التقاطی و آمیخته ای از افکار مذهبی شیعی و افکار غربی و کمونیستی بویژه استالنیسم می باشند.

این سازمان در سطح بین المللی نیز منفور می باشد و بیش از 15 سال در لیست تروریستی کشورهای اروپا و آمریکای شمالی قرار داشت.

از این رو شما شخصیتها و روشنفکران محترم عرب روی اسب بازنده شرط بندی نکنید و هر گونه دعوت این فرقه از شما امروز و در آینده را رد کنید تا چهره و اعتبارتان را حفظ کنید. مریم رجوی می خواهد با بهره برداری از اعتبار و چهرۀ شما رسوایی هایش و شکستهای استراتژیک فرقه اش و فقدان پایگاه مردمی اش در میان ایرانیان را بپوشاند چرا که این سازمان پایگاه خود در نزد مردم ایران را به طور کامل از دست داده است و مردم ایران و حتی ایرانیان مقیم خارج و اپوزیسیون ایران و تمام گروهها و جریانات و شخصیتهای سیاسی ایرانی به شدت از این سازمان متنفر هستند و به همین دلیل دست به دامان شماها که متعلق به کشور و ملت دیگری هستید شده تا با بهره برداری از چهره و وزنۀ شما و با برداشتن و انتشار عکس و فیلم و تبلیغات عدم حضور اکثریت مطلق ایرانیان در برنامه های این سازمان را لاپوشانی کند. با قطع همکاری با این فرقه همچون موضع بسیاری از شخصیتهای عرب در فرانسه دامان خودتان را از آلودگی به ماهیت فرقه ای و تروریستی و خشونت طلبانه و ارتجاعی آن پاک نگه دارید.

در زیر موضع رسمی دولت فرانسه در قبال سازمان مجاهدین خلق ایران (OMPI) را که توسط سخنگوی وزارت خارجۀ فرانسه آقای رومن نادال دو سال پیش اعلام شده و بارها بر آن تأکید شده است یادآور می شویم:

«موضع فرانسه نسبت به سازمان مجاهدین خلق ایران بسیار روشن است. این سازمان به کارهای خشونت آمیز شناخته شده است و در فرانسه سازمان مجاهدین خلق ایران به عنوان سازمانی هیچگونه مشروعیت قانونی ندارد. این سازمان به دلیل ساختار خشونت آمیز خود و نبود مناسبات دموکراتیک در درون آن دارای ویژگیها و عملکردهای فرقه ای می باشد».

موفقیت شما را در خدمت به حقوق بشر و اخلاق و انسانیت و حفظ حرمت قلم و روزنامه نگاری از خداوند متعال خواستارم.

علی حسین نژاد از اعضای قدیمی و مترجم ارشد سابق رهبری سازمان مجاهدین خلق

10 ژوئن 2017 – پاریس - فرانسه

ارسال شده به هر یک از افراد زیر که توسط فرقۀ رجوی به برنامۀ این فرقه در 1 ژوئیه در سالن ویلپن پاریس از کشورهای مختلف عربی دعوت شده اند:

1-     مثقل بطيش نعیمي

1 تموز (يوليو) في فرنسا
 بسم الله الرحمن الرحیم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،

إني علي حسين نجاد من المنفصلين قبل خمس سنوات عن منظمة مجاهدي خلق الإيرانية في العراق كنت عضوا ومسؤولا ومترجما أقدم في الدائرة السياسية وقسم الصحافة والنشر والإعلام وقسم العلاقات الخارجية في المنظمة في فرنسا (مقر قيادة المنظمة في ضاحية باريس) والأكثر في العراق لمدة 25 عاما، كما كنت قبل ذلك لمدة خمس سنوات في تنظيمات المنظمة في إيران وبلدان أخرى وأقيم حاليا في فرنسا لاجئا سياسيا. اطلعت عبر أصدقائي وزملائي السابقين المتذمرين من سياسات قيادة المنظمة ولكنهم لا يتجرأون على الانفصال بسبب تهديدات القادة لهم وفرضهم قيودا عليهم ومازالوا داخل أجهزة التنظيم في فرنسا اطلعت على أسمائكم وصفاتكم أنتم المدعوين إلى مهرجان مريم رجوي المزمع إقامته يوم 1 تموز (يوليو – جوئية) في ضاحية باريسية بفرنسا والذي يقام سنويا بمناسبة ذكرى اعتقالها عام 2003 من قبل الشرطة الفرنسية بتهمة الإرهاب وغسل الأموال فقررت أن أكتب هذه الرسالة إليكم لتعريفكم على طبيعة هذه الزمرة الطائفية وقادتها.
 إني انفصلت عن هذه المنظمة بعد كوني عضوا فيها لمدة أكثر من ثلاثين عاما لأني رأيت أنها لم تعد منظمة سياسية إسلامية ثورية وإنما تحولت إلى طائفة دينية شيعية خاصة لا علاقة لها بالإسلام بل تخدم الأمريكان والصهاينة إلى حد أنها تشجعهم على الهجوم على إيران وشن حرب مدمرة أخرى في المنطقة أكثر فتكا وتدميرا من سابقتها في العراق ولهذا السبب أعلنت شخصيات عربية مقيمة في فرنسا إثر مشاركتها قبل عامين في مظاهرة لهذه الزمرة في باريس عن مقاطعتهم لتجمعات ومظاهرات منظمة مجاهدي خلق بسبب دعوة نائب في الكنيسة الإسرائيلة مستشار لرئيس الوزراء الإسرائيلي نتن ياهو إلى المظاهرة وإلقائه كلمة أمامها وحمل علم الكيان الصهيوني فيها. وعلى خلفية ذلك رفض السيد علي نافذ المرعبي صحفي لبناني وشخصية قومية عربية لبنانية مقيمة في فرنسا دعوته من قبل قادة هذه المنظمة الإرهابية لحضور مهرجانهم يوم 9 تموز (يوليو) عام 2016 وكتب في صفحته على الفيس بوك على الرابط التالي:
 قائلا: «هل يعقل ؟؟؟!!!! ان من يريد إسقاط نظام بلده المجرم والفاشي وانا معه بذلك ..

أو من يريد تحرير بلده من احتلال مجرم .. و هذا حقه و انا معه ..أو من يريد أن يقيم تحالفا وطنيا ضد سلطة عميلة و حكومة نصبها الغزاة.. و هذا ضروري و انا معه..
أو من يريد الوصول للسلطة.. أو من يريد الحفاظ على مكاسب سياسية وصلت ..
أو .. أو .. أو ..إن لا يكون ذلك إلا من علاقات مشبوهة مع مائير حبيب.. أو برنارد هنري ليفي .. أو قاعدة السيلية .. أو الحج إلى مقر منظمة ايباك .. ؟؟؟!!!!! يا ناس .. يا هو .. يا بشر... الذي يحتل في مكان ما، لا يمكن أن يكون محررا في مكان آخر .. و الذي يكون أداة رخيصة في يد الدوائر الاجنبية في بلده ، لا يمكن أن يقف مع الرافضين لهذه الدوائر في بلد آخر ..أكتفي الآن بالتلميح علهم يعون مخاطر المآزق التي يسيرون نحوها .. حتى لا اضطر أن اسمي لاحقا الأمور بأسمائها .. علنا وبوضوح.. ».

إن منظمة مجاهدي خلق الإيرانية وبجلبها داعمين أمريكان وأوروبيين للمنظمة كثيرون منهم ارتكبوا جرائم بشعة في العالم بما في ذلك في فيتنام والعراق لكونهم من كبار قادة الجيش الأمريكي والسي. آي. إيه ليلقوا الكلمة أمام مهرجان المنظمة في باريس وباستجارتها طلابا بولنديين ومواطنين لبلدان فقيرة في أوربا الشرقية بإغرائهم بالوعد بترتيب سياحة لهم في باريس مع توفير الطعام والشراب والفندق لهم أو لاجئين عرب خاصة من السوريين وكذلك لاجئين أفغان، تعترف بوضوح بأن الإيرانيين الأحرار الشرفاء المقيمين في خارج البلاد وأعضاء المنظمات والفصائل المعارضة الإيرانية في المهجر يكرهون هذه الزمرة الطائفية ويعتبرونها خائنة لشعبها وبلدها وموجهة أشد ضربة لحركة الشعب الإيراني التحررية. ولهذا السبب قد تعلقت بأثوابكم أنتم من البلدان والشعوب الأخرى لتغطي على عدم حضور الأغلبية الساحقة للإيرانيين في حفلات وتجمعات هذه المنظمة وذلك بتصويرها جمهور المشاركين في مهرجانها وممارستها الدعاية موهمة بأن المشاركين هم إيرانيون!!.
 إن هذا التطور والتغيير في المنظمة المذكورة أي تحولها إلى زمرة طائفية قد حصل منذ سنوات عديدة على أيدي قيادتها مسعود ومريم رجوي المقيمة في باريس وهي القيادة التي باتت توزع ملايين الدولارات من ثروة النفط العراق والتي كانوا يأخذونها من حكومة صدام حسين على رجال دولة أمريكان وأوربيين سابقين في الجيش والمخابرات وعلى شخصيات أخرى من أجل دعمها والدفاع عن أهدافهم الحربية التي لا تخدم إطلاقا الشعب الإيراني. ﺍﻧﻬﻢ ﻃﺎﺋﻔﺔ ﺧﺎﺻﺔ ﻣﻦ ﺍﻟﺸﻴﻌﺔ ﻟﻬﺎ ﻋﻘﺎﺋﺪ ﻭﺃﻓﻜﺎﺭ ﻣﺒﺘﺪﻋﺔ ﻣﻠﺘﻘﻄﺔ ﻣﻦ ﺍﻟﻐﺮﺏ ﻭﻣﻦ ﺍﻟﺸﻴﻮﻋﻴﺔ ﺧﺎﺻﺔ ﺍﻹ‌ﺳﺘﺎﻟﻴﻨية.
 كما إن هذه المنظمة باتت مكروهة على الصعيد الدولي أيضا وكانت لمدة أكثر من 15 عاما مدرجة ضمن قائمة الإرهاب الصادرة عن الدول الأوربية وأميركا الشمالية.
 فعلى ذلك لا تعقدوا أنتم الشخصيات العربية المحترمة الرهان على الحصان الخاسر وارفضوا أي دعوة من هذه الزمرة الطائفية اليوم وفي المستقبل لتصونوا سمعتكم الحسنة. فإن مريم رجوي وباستغلالها وزنكم وسمعتكم تريد التستر على فضائح زمرتها وهزائمها الإستراتيجية.
 فقوموا بإيقاف تعاونكم مع هذه الزمرة مثل موقف العديد من الشخصيات العربية في فرنسا الذين رفضوا دعوتهم من قبل الزمرة إلى هذا المهرجان تجنبا من دنس طبيعتها الطائفية والإرهابية والرجعية.

وفي ما يلي الموقف الرسمي للحكومة الفرنسية من منظمة مجاهدي خلق الإيرانية (OMPI) والذي أعلنه الناطق باسم وزارة الخارجية الفرنسية السيد رومن نادال قبل عامین:

"لا يوجد لدى فرنسا أي اتصال مع "منظمة مجاهدي الشعب الإيراني" والتي تعرف باستخدامها العنف. لا وجود قانوني لها في فرنسا كمنظمة. وتعتبرها هيئات مختصة بحقوق الإنسان منظمة تمارس العنف ومنظمة غير ديمقراطية وأنها ذات ممارسات طائفية وهي رفضت نبذ العنف رسميا...".

أسأل المولى العلي القدير أن ينعم عليكم بمزيد من العافية والنجاح في خدمة حقوق الإنسان والأخلاق والإنسانية وفي صون حرمة القلم والصحافة.

علي حسين نجاد من الأعضاء القدامى والمترجم الأقدم السابق لقيادة منظمة مجاهدي خلق الإيرانية

باريس – فرنسا

10 حزيران (يونيو) 2017

رابط الموقع: http://kashf-al-khodaa.fr/