ش11182017

Last updateش, 18 نوامبر 2017 2pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین ریزش نیرویی مجاهدین خلق در آلبانی

ریزش نیرویی مجاهدین خلق در آلبانی

الف.میم ـ جدا شده در آلبانی و ساکن تیرانا ـ نیم نگاه ـ پنچشنبه 5 مرداد 1396

ریزش نیرویی مجاهدین خلق در آلبانی

با سلام به ایرانیان شریف و آزاده و خانواده های محترم

هم چنین با تقدیر از دست اندرکاران سایت نیم نگاه

من الف.م ـ عضو سابق تشکیلات مجاهدین هستم ، مدتی است از این سازمان جدا شده و در تیرانا زندگی میکنم.

بدنبال شکست استراتژی عراق و انتقال باقیمانده بدنه تشکیلات سازمان مجاهدین به آلبانی ، موج خارج شدن از تشکیلات سازمان و زندگی بسته درونی مناسبات تشکیلاتی با انواع و اقسام محدودیتهای آن شروع شد بطوری که تا بحال درصد قابل توجهی از تشکیلات سازمان جدا شده و در آلبانی به زندگی مستقل خود ادامه می دهند.

طبعا هر فرد به فراخور موقعیت خود و تضادهایی که در سازمان و طی سالیان متمادی با آن روبرو بوده ، بعد از رسیدن به یک کشور آزاد و دمکراتیک تصمیم به بیرون آمدن از تشکیلات گرفته است اما جدا از دلایل هر فرد برای ادامه زندگیش ، ترفندها و تاکتیکهای مسئولین سازمان برای مقابله با این روند هیچکدام به جایی نرسیده و این روند تقریبا بدون انقطاع ادامه دارد.

از تشویق های صوری و تعریف و تمجید های سطحی و غیر واقعی افراد گرفته تا دادن هدیه و جایزه و تطمیع با اشکال مختلف و یا دادن مواضع مسئولیت بصورت مصلحتی تا روی آوردن به تهدید نفرات و بزرگ کردن تضادهای زندگی شخصی در خارج مناسبات هیچکدام نتوانسته است مثمر ثمر واقع شده و جلو ریزش نیروها را بگیرد.

ریزش نیرویی

بطور مثال ظرف دو ماه اخیر تقریبا بصورت میانگین هر ماه ۴ نفر از سازمان جدا شده و الان در بیرون تشکیلات زندگی می کنند نکته حائز اهمیت این است که افراد جدا شده از تمام سطوح تشکیلاتی اعم از زن و مرد می باشند.

بسیاری از این افراد بیش از بیست یا سی سال در مناسبات تشکیلاتی بودند ولی سرانجام با آمدن به آلبانی و دیدن واقعیتها و درک مفهوم آزادی دریافتند که بیش از این نباید اسیر توهمات و ذهنیتهای خود ساخته و شعارهای میان تهی سازمان در رابطه با آزادی و دمکراسی و … باشند.

مجاهدین خلق

جدیدا مسئولین سازمان برای مقابله با این روند به تهدید تشکیلاتی روی آورده اند تا بلکه مانع از تصمیم اعضای سازمان برای بیرون آمدن از تشکیلات شده و جلو ریزش نیرویی را بگیرند به عنوان مثال اخیرا سازمان طی توجیهاتی که در داخل مناسبات تشکیلاتی کرده است و می کند اگر فردی در آلبانی بخواهد از تشکیلات جدا شود سازمان فقط به مدت یکسال به وی کمک هزینه خواهد داد و بعد از یکسال هیچ تعهدی در قبال موضوع مالی نفرات جدا شده ندارد هم چنین افراد جدا شده را به مدت یک ماه الی دو ماه در یک محیط ایزوله بنام خروجی نگهداری می کنند تا به زعم خودشان اطلاعات افراد از بین برود هم چنین به افراد جدا شده فقط ۳۰ هزار لک که معادل ۲۲۵ یورو می باشد داده خواهد شد به این ترتیب یک سوم حقوق توافق شده برای پرداخت به جداشدگان را کم کرده اند تا بلکه بتوانند مانع از ریزش نیروها و بیرون آمدن آنها شوند.

هدف سازمان از بکارگیری این تمهیدات این است که افراد را در شرایط سختی بگذارد تا نتوانند براحتی صفوف تشکیلات را ترک نمایند. غافل از اینکه آن سبو بشکست و آن پیمانه ریخت …

نویسنده : الف .م ـ عضو سابق تشکیلات مجاهدین، ساکن تیرانا

چهارشنبه ۴ مردادماه ۱۳۹۶