ش11182017

Last updateش, 18 نوامبر 2017 2pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین نامه سرگشاده به آقای امانوئل مکرون رئیس جمهورمحترم فرانسه

نامه سرگشاده به آقای امانوئل مکرون رئیس جمهورمحترم فرانسه

نادر نادری ـ وبلاگ آیندگان ـ یکشنبه 27 اگوست 2017

نامه سر گشاده به آقای امانوئل مکرون رئیس جمهور محترم فرانسه

با سلام و احترام

آقای رئیس جمهور پیام تسلیت و همدردی شما خطاب به مردم و دولت اسپانیا را مطالعه نمودم  تناقضاتی دیدم که در پیام های بقیه سران اروپا هم دیده می شود

آیا صرف اینکه فرقه مذهبی بلیل شرایط جبرا  سلاحش را از او گرفتند دیگر تروریست نیست

آقای رئیس جمهور تروریسم صرفا داشتن سلاح نیست والا تمام ارتشی ها ی دنیا تروریست هستند یا شکارچیان که سلاح دارند تروریست هستند  نه آقای رئیس جمهور تروریسم یک سنخ فکری و ایدئولوژی برگشت ناپذیر است  یک گروه و فرقه مذهبی بر اساس یک سری اصول مشخص به سمت تروریسم می رود  و این اصول برگشت ناپذیر است وخوش بختی در این دنیا و آخرت خود را در تروریسم می بیند . چون متون تبیئن جهان بینی اعضای گروه های تروریستی و بخصوص از نوع فرقه های مذهبی به هیچ عنوان سلاح  نقش تعین کننده ندارد بلکه اصول و منطقی که سال ها با آن عجین شده  تعین کننده است همچنان که می بینید  این روز ها در اروپا با استفاده از چاقو  استفاده از خودرو برای ترور استفاده می کنند  پس صرف اینکه اگر کسی سلاح داشته باشد تروریست است خیر جناب رئیس  آن اصول و جهان بینی فرقه هاست بخصوص فرقه های مذهبی که شستشوی مغزی و وعده بهشت و حوریان زیبا  جان خود را با این نعمت های واهی معامله می کنند

آقای رئیس جمهور فرقه های تروریستی مثل یک جنین که شکل گرفت دیگر به نقطه نطفه بر نمی گردد بلکه روز به روز بیشتر رشد می کند

متاسفانه در کشور فرانسه هم یک فرقه مذهبی تروریستی که به جبر سلاحش را گرفتند در کشور فرانسه زندگی می کنند  یا بهتر بگویم کشور فرانسه را واتیکانیزه کردن و دولتی را در دولت شما تشکیل دادن به اسم سازمان مجاهدین خلق که در حال حاضر مریم رجوی آنرا رهبری می کند  که تمام کشتارهای کور در ایران و تهاجم های که همراه ارتش صدام مشترک علیه ایران و مردم ایران را رهبری و فرمان آتش صادر می کرد  این سازمان که سابقه بیش از ۵۰ سال عملیات های تروریستی را دارد و ترور مستشاران غربی را در کارنامه خود بعنوان افتخار دارد در حال حاضر در کشور فرانسه حاکمیت خودشان را دارند  و دارای کتب و متون تروریست پروری  می باشد از جمله کتاب های آموزش ترور و شیوه های تعقیب مراقبت و شیوه های بدست آوردن اطلاعات برای هدف های بقول خودشان اعدام انقلابی و کتاب های آموزش چریکی و…….

آقای مکرون  آیا به نظر شما این فرقه تحت رهبری مریم رجوی الهام بخش و الگو ی برای نو تروریست ها نیستند ؟

آقای رئیس   همین سازمان آیا شما تائید می کنید که دیگر تروریست نیستند  ؟ آیا صرف اینکه سلاح ندارند دیگر تروریست   نیستند ؟ آیا خلع اصول تروریستی  و جهان بینی تروریستی هم شدن ؟

با تشکر فراوان   نادر نادری عضو سابق سازمان مجاهدین خلق ایران

فرانسه   ۲۴/۰۸/۲۰۱۷