د10162017

Last updateد, 16 اکتبر 2017 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین نامه بنیاد خانواده سحر به صلیب سرخ، عفو بین الملل، و دیدبان حقوق بشر

نامه بنیاد خانواده سحر به صلیب سرخ، عفو بین الملل، و دیدبان حقوق بشر

امروز مطلع شدیم که مریم رجوی به کمیساریا در ژنو و همچنین به تعدادی از نجات یافتگان اعلام نموده است که به تعهداتش در توافق ژنو عمل خواهد کرد و مستمری این افراد را مجددا به آنان پرداخت خواهد نمود.اما نجات یافتگان دیگر مایل نیستند که اختیار زندگی آنان به دست یک فرقه مخرب کنترل ذهن که اولیه ترین حقوق اعضای خود را نقض می کند داده شود تا هر کاری که بخواهد با آنان انجام دهد و  هر روز مستمری پناهندگی آنان را به گرو بکشد. همچنین سازمان برخی افراد را بخاطر دریافت همین مستمری وادار به جاسوسی و اقدام علیه دیگر جداشدگان نموده است

بنیاد خانواده سحر ـ یکشنبه 26 شهریور 1396

نامه بنیاد خانواده سحر به صلیب سرخ، عفو بین الملل، و دیدبان حقوق بشر

نقض فاحش و آشکار حقوق بشر در خصوص اعضای سابق مجاهدین خلق در آلبانی

دوستان عزیز

همانطور که مطلع هستید یکسال است که اعضای سازمان مجاهدین خلق به صورت کامل در کشور آلبانی مستقر شده اند. این افراد به عنوان پناهنده سیاسی توسط کمیساریای عالی ملل متحد برای پناهندگان وارد این کشور شده و ساکن گردیده اند. کمیساریا در آلبانی، بر خلاف تمامی ضوابط و مقررات ملل متحد، با این افراد به صورت گروهی و نه جمعی برخورد نموده و اختیار زندگی آنان را به طور کامل به دست سران فرقه رجوی داده است. پرداخت مستمری پناهندگی این افراد نیز به عهده سازمان گذاشته شده و توسط آنان صورت می گیرد.

طی این یک سال بسیاری از این فرقه جدا شدند و سازمان بر اساس تعهدی که با کمیساریا - طی توافقی که در ژنو صورت گرفت - داشت مستمری پناهندگی آنان را نیز پرداخت می نمود.  سپس این فرقه به تدریج مستمری برخی افراد را به بهانه های مختلف از جمله ارتباط با خانواده در ایران قطع کرد تا اینکه این ماه (اول سپتامبر) اعلام نمود که دیگر به کسی مستمری پرداخت نخواهد کرد.

اعضای سابق مجاهدین خلق که هیچ ممر زندگی و پشتیبانی در کشور غریب و دور از خانواده ندارند به کمیساریا و دیگر مراجع در آلبانی شکایت نمودند. تنها کاری که کمیساریا نمود فشار گذاشتن بر سازمان در خصوص عمل به تعهدش بود.

اما نجات یافتگان دیگر مایل نیستند که اختیار زندگی آنان به دست یک فرقه مخرب کنترل ذهن که اولیه ترین حقوق اعضای خود را نقض می کند داده شود تا هر کاری که بخواهد با آنان انجام دهد و  هر روز مستمری پناهندگی آنان را به گرو بکشد. همچنین سازمان برخی افراد را بخاطر دریافت همین مستمری وادار به جاسوسی و اقدام علیه دیگر جداشدگان نموده است.

ما به نمایندگی از خانواده های دردمند و رنج کشیده این افراد از ارگان های مربوطه درخواست اعزام بازرسانی جهت رسیدگی به موضوع و اقدام عملی در این خصوص را داریم. نقض حقوق بشر فاحش و آشکار در خصوص این افراد توسط مریم رجوی با همدستی کمیساریا در آلبانی (رمسا) صورت می گیرد و متأسفانه سازمان های بین المللی و حقوق بشری ساکت بوده و اقدامی نمی کنند.

بنیاد خانواده سحر – تیرانا
16 سپتامبر 2017