ش11182017

Last updateش, 18 نوامبر 2017 2pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین نامه سرگشاده و نشست چند تن از اعضای جداشده از فرقه رجوی در سمنان

نامه سرگشاده و نشست چند تن از اعضای جداشده از فرقه رجوی در سمنان

ما اسیران و اعضای جدا شده از فرقه رجوی چند سال از بهترین دوران عمر خود را در این فرقه و تحت خودکامگی های رجوی بوده و از نزدیک شاهد درد و رنج و فشارهای روحی و روانی سازمان بر اعضاء یعنی دوستان خود بوده ایم!مسعود رجوی و همسرش مریم قجر با خود کامگی های خود وقت و جوانی ما را هدر داده اند و علیرغم شعارهای فریبنده ی برابری زن ، حقوق بشر و …در مناسبات از حداقل های حقوق فردی و از هر گونه ارتباط با خانواده هایمان در داخل سازمان محروم بودیم دوستانی که با همسرانشان به سازمان پیوسته بودند به دستور رجوی سالها همسر خود را ندیده و بخاطر رعب و وحشتی که سازمان ایجاد نموده بود کسی حق اعتراض نداشت. هرکس انتقادی به سازمان یا شخص مسعود رجوی داشت ابتدا با تهدید یا شکنجه و در مواردی به شکلی مرموز توسط ضد اطلاعات سازمان از بین می رفت

انجمن نجات مرکز سمنان ـ سه شنبه 2 مهرماه 1396

نشست چندتن از اعضای جداشده از فرقه رجوی در سمنان

پنج تن از اعضای جدا شده از فرقه رجوی طی نشستی در انجمن نجات سمنان ، با تهیه ی بیانیه ای خواستار محاکمه مریم و مسعود رجوی در دادگاه های بین المللی به دلیل جنایاتشان علیه بشریت ، ملت ایران و عراق و زیر پا گذاشتن تمامی حقوق انسانی و فردی اعضای فرقه از جمله خودشان گردیدند و در ادامه از مسئولین امر و کمیساریای عالی پناهندگی و دولت مردان کشورآلبانی خواستند پس از انتقال دوستانشان از کمپ لیبرتی در عراق به آلبانی از کمترین حقوق یعنی حق انتخاب برخوردار گردیده و امکان ارتباط با خانواده را بدون دخالت فرقه داشته باشند و همانند همه ی انسانها زندگی آزادی را در هر نقطه ای از جهان که تمایل دارند آغاز نمایند. در این فضای صمیمی با اشاره به انتقال اعضای فرقه به آلبانی مطرح شد آلبانی نقطه پایان این فرقه خواهد بود و بزودی شاهد اضمحلال کامل این فرقه خواهیم بود. از این پس سران فرقه نمی تواند برنامه های مغز شوئی خود را در مورد آنها و افراد دیگر بکار گیرند انشاء الله به زودی با مرگ تشکیلات رجوی این جانیان به مکافات اعمال خود خواهند رسید.

این جلسه که با حضور آقای ابراهیم خدابنده مدیر عامل انجمن نجات و عباس محمد پور بازگشتی جدید از آلبانی و خانم زهرا میر باقری ، ابوالفضل یحیائی و غلامرضا معصوم آبادی تشکیل شد هریک از افراد مذکور به نوبه ی خود به ذکر جنایاتی از فرقه، خشونت و مرگ علیه بشریت و زیر پا گذاشتن حقوق فردی و اجتماعی شان بعنوان اعضای سابق این فرقه پرداختند که به خلاصه ای از موارد مطرح شده ذیلا اشاره می گردد.
با سلام و احترام
مسعود رجوی و همسرش مریم قجر با خود کامگی های خود وقت و جوانی ما را هدر داده اند و علیرغم شعارهای فریبنده ی برابری زن ، حقوق بشر و …در مناسبات از حداقل های حقوق فردی و از هر گونه ارتباط با خانواده هایمان در داخل سازمان محروم بودیم دوستانی که با همسرانشان به سازمان پیوسته بودند به دستور رجوی سالها همسر خود را ندیده و بخاطر رعب و وحشتی که سازمان ایجاد نموده بود کسی حق اعتراض نداشت. هرکس انتقادی به سازمان یا شخص مسعود رجوی داشت ابتدا با تهدید یا شکنجه و در مواردی به شکلی مرموز توسط ضد اطلاعات سازمان از بین می رفت .
در سازمان ما هیچ گونه دسترسی به وسایل ارتباط جمعی و رسانه ای نداشتیم و بدستور سازمان بیشتر افراد علیرغم میل باطنیشان هیچ گونه ارتباطی با خانواده هایشان نداشتند . تنها تعداد محدودی آنهم برای اجرای مقاصد خاص ، از جمله جذب نیرو ، مساعدت مالی خانواده هایشان ارتباط داشتند .که بدون اطلاع دیگر افراد بود.
عالیجناب :
این سازمان با پیشینه تروریستی و جنایاتی که علیه بشریت داشته همواره مورد تنفر و انزجار افکار عمومی قرار داشته است هم چنین در اروپا و آمریکا در لیست گروه های تروریستی قرار داشته اند از طرفی با همدستی با دولت دیکتاتور عراق در کشتار شیعیان و اکراد در آن کشور مشارکت داشته است .مسعود رجوی با فریب دوستانمان آنها را تحریک به خودسوزی و مرگ بی اساس نمود. لذا از مسئولین امر و کمیساریا عالی پناهندگی و دولت مردان کشورها می خواهیم مریم و مسعود رجوی را به دلیل جنایات انجام داده علیه ملت ایران و عراق و حتی اعضای گرفتار خود به دلیل زیر پا گذاشتن تمامی حقوق انسانی و …در یک دادگاه علنی محاکمه نمایند .ما انتظار داریم افرادی که به آلبانی منتقل شده اند از کمترین حقوق یعنی حق انتخاب برخوردار شده و بدون دخالت سازمان با خانواده هایشان ارتباط گرفته و یک زندگی آزاد را همانند ما داشته باشند.
عباس محمدپور
زهرا میر باقری