د12112017

Last updateد, 11 دسامبر 2017 4am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین نامه ابوالفضل یحیائی به کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان ـ UNHCR

نامه ابوالفضل یحیائی به کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان ـ UNHCR

عالیجناب : من در تمامی این سالها فقط به امید اینکه روزی از این اسارتگاه خلاص خواهم شد زنده مانده و تحمل نمودم. رجوی با اعمال فشار و بحث هایی که فقط مختص فرقه ها به معنای خاص کلمه می باشد عواطف و انسانیت در افراد را از بین می برد و رجوی با تحریک دوستان ما را وادار به خودسوزی و اعتصاب غذا می کرد و با فرستادن دوستان ما مقابل نیروهای عراقی آنها را به کشتن داد و جان صدها تن از آنها را گرفت که خودم شاهد این صحنه های وحشتناک بودم و حاضرم در برابر هر دادگاهی گواهی دهم که چه مصیبت هایی بر سر ما آورده است

ابوالفضل یحیائی ـ نجات یافته از فرقه رجوی ـ نیم نگاه ـ چهارشنبه 8 آذرماه 1396

نامه ابوالفضل یحیائی به کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان ـ UNHCR

سلام

من ابوالفضل یحیائی هستم کسی که به مدت ۱۵ سال در اسارت فکری و ذهنی فرقه رجوی قرار گرفته بودم و طی این مدت هر گونه رفتار ناشایست و تحقیرآمیز را از این فرقه دیده ام. برخوردهایی که درچهارچوب روابط انسانی نیست بی حرمتی هائی که به اعضاء می شد تهدیدها و فشارهای روانی که در نشست های جمعی به ما می شد مثال زدی نیست.

نامه ابوالفضل یحیائی به کمیساریای پناهندگان سازمان ملل

عالیجناب

من در تمامی این سالها فقط به امید اینکه روزی از این اسارتگاه خلاص خواهم شد زنده مانده و تحمل نمودم. رجوی با اعمال فشار و بحث هایی که فقط مختص فرقه ها به معنای خاص کلمه می باشد عواطف و انسانیت در افراد را از بین می برد و رجوی با تحریک دوستان ما را وادار به خودسوزی و اعتصاب غذا می کرد و با فرستادن دوستان ما مقابل نیروهای عراقی آنها را به کشتن داد و جان صدها تن از آنها را گرفت که خودم شاهد این صحنه های وحشتناک بودم و حاضرم در برابر هر دادگاهی گواهی دهم که چه مصیبت هایی بر سر ما آورده است. در این فرقه که ادعا می کنند برای برابری و آزادی تلاش می شود حداقل های حقوق انسانی به رسمیت شناخته نمی شود و افراد از حداقل ها محرومند. ارتباط با خانواده مرز سرخ این فرقه می باشد وتلاش می کنند افراد اسیر را با گرفتن تعهد های مکرر وادار به ماندن در شرایط آلبانی نمایند. تمام ارزشهای انسانی از جانب این فرقه ضد ارزش بوده و هست.

زنان و مردان اجازه صحبت کردن ندارند و اعضای خانواده نمی توانند در درون فرقه با یکدیگر ملاقاتی داشته باشند. هیچ شخصی اجازه داشتن اعتقادات خارج از فرقه را ندارد و با ادیان و مذاهب در این فرقه با شدت برخورد می شود.

فرقه رجوی

سالها در عراق به امید آزادی بودیم ولی حالا متاسفانه شاهدیم با وجود اینکه دوستان ما به آلبانی منتقل شده اند باز در اسارت قرار دارند و نمی توانند هیچ ارتباطی با دنیای بیرون بر قرار نمایند. در اینجا لازم می دانم به عنوان کسی که سختی و فشارهای این فرقه را با پوست و گوشت خود لمس کرده ام از تمای ارگانها و نهادهای بین المللی بخواهم اجازه ندهند این فرقه افراد را مجددا به کمپی همچون اشرف منتقل نماید چرا که بعد از این می دانم و مطمئنم آنها بر سر مخالفین خود هجمه آورده و صدای افراد ناراضی را در دم خاموش خواهند کرد همچنان که رجوی اینکار را در زمان انقلاب به اصلاح ایدئولوژیک انجام داد و حتی بسیاری از سران فرقه مانند زهرا رجبی، مهدی افتخاری، علی زرکش، یارعلی گر تبار، علی نقی حدادی، نادر یکتا و… را در تسویه حساب های شخصی خود به طرز مشکوکی به قتل رساند. ما از شما می خواهیم به خانواده های دوستان ما که در اسارت قرار دارند اجازه ملاقات با فرزندانشان داده شود. این حق مسلم آنها است که یک زندگی بدور از خشونت و فرقه گرایی را تجربه کنند شما کمک یار خانواده های آنان در این امر باشید.

انجمن نجات مرکز سمنان