د12112017

Last updateد, 11 دسامبر 2017 4am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار نامه های منتقدین نامه رضا اکبری نسب به مسئول محترم کمیساری عالی سازمان ملل متحد درامور پناهندگان

نامه رضا اکبری نسب به مسئول محترم کمیساری عالی سازمان ملل متحد درامور پناهندگان

با سلام و احترام، برادر من سید مرتضی اکبری نسب ۳۳ سال است که در تشکیلات موسوم به سازمان مجاهدین حضور دارد ودر طی این مدت طولانی ، علاوه براینکه همسر ۲۵ ساله وکاملا غیر سیاسی خود را بخاطر خواست مسعود رجوی دایر به حمله به ایران ازدست داده ، یکی ازفرزندان اش بنام یاسر اکبری نسب که معترض مناسبات اختناق آور موجود در سازمان مجاهدین بود دچار خودسوزی ومرگی فجیع ومشکوک درکمپ اشرف عراق درسال ۱۳۸۵ گردید.

نامه رضا اکبری نسب به مسئول محترم کمیساری عالی سازمان ملل متحد درامور پناهندگان

توسط انجمن نجات مرکز آذربایجان شرقی - ۹ آذر ۱۳۹۶

مسئول محترم کمیساری عالی سازمان ملل متحد درامور پناهندگان

این برادر من ، درطول این مدت ، اجازه ی دسترسی به اطلاعات خارج از دنیای تنگ وتاریک سازمان تحت رهبری رجوی ها را نداشته ومحروم ازتماس تلفنی ویا مکاتبه ای با خانواده اش درایران یا دوستانش درخارج ازایران بوده است!

اوکماکان درکمپ تیرانا بسر میبرد!

در ایام اننقال اعضای سازمان مجاهدین خلق ( رجویست ها ) از عراق به آلبانی ، دولت آلبانی وآن نهاد محترم تعهدهایی سپرده بودند که قسمتی از آنها ازجهت یاد آوری ، بطور خلاصه بیان میگردد:

۱- مقامات عالی رتبه ی آلبانی صراحتا اعلام کرده بود که تمامی این افراد انسان های شستشوی مغزی شده ای بحساب میآیند که صلاحیت جذب به جامعه را ندارند ودولت آلبانی برآنست که تحت معالجات جدی روانپزشکی قرارشان داده وآنها را ازدنیای سکتاریستی ، به دنیای واقعی هدایت کند.

۲- دولت آلبانی متعهد بود که بعد از روان درمانی کافی تخصص وزبان های خارجی معتبر ولازم را به این افراد ایزوله شده یاد داده تا بتوانند درکشورهای دیگر وحتی خود آلبانی پناهنده شده ومشغول کار وزندگی گردند.

سئوال من از آن مقام محترم آنست که این تعهدات تا چه سطحی اجرا شد و کمیساریای محترم تا چه اندازه درجریان کارها قرار گرفت و اگر گزارشی دراین مورد منتشر نمود ، متن آنرا ازچه منبعی میتوان تهیه کرد؟

درصورت نبودن جواب مستدل ازطرف شما ، من مجبورم که مشاهدات و شنیده های خود را که این افراد بجای روان درمانی ویاد گیری زبان ، مدام مجبور به شرکت درکلاس های مغز شویی ترتیب داده شده توسط خانم مریم رجوی و زیر دستان او بودند ، حقیقی تصور کرده ومراتب اعتراض خود را به شما عالیجناب و عالیجنابان گرداننده ی حکومت ودولت آلبانی اعلام کنم!

نکته ی حائز اهمیت اینکه ، برابر اخبار رسیده ، یک پایگاه متروک آمریکائی در مکانی دورتر از شهرهای آلبانی ، دراختیار رهبران سازمان مجاهدین قرار گرفته وآنها سرگرم حصار کشی،، تعبیه ی سیم های خاردار، تی وال ها و درب های باقفل های رمز دار بوده و تنها هلیکوپتر های دولت آمریکا میتواند باین پایگاه تردد داشته باشد؟!

خبر فوق موجب نگرانی زیاد دربین خانواده های اعضای مجاهدین خلق که فرزندان شان درحدود ۴۰ سال گرفتار زندگی درایزولاسیون کامل بوده اند ، گردیده است!

ظاهرا که دولت آلبانی اعلام کرده که اگر خود افراد موافق باشند ، این دولت هم با به بند کشیده شدن اعضای سازمان درمحل دور ازنظارت نهاد تحت رهبری شما ودولت آلبانی ، موافقت خواهد کرد؟!

آیا این دولت مطمئن است که روان درمانی های کافی را که خود بر لزوم آن تاکید داشت ، برروی این افراد ایزوله شده وازجمله برادر من ، انجام داده وآنها را به دنیای واقعی برگردانده تا نظر آنها درمورد اقامت دریک قلعه ی کاملا مستور را صائب بداند؟!

تا صحت انجام این اقدامات روان پزشکی ازطرف دولت آلبانی وشما مورد تایید قرار نگیرد ، نظر این اشخاص شستشوی مغزی شده ، وجاهت قانونی ندارد و اظهارات دولت آلبانی درمورد تصمیم این افراد ، عملا تایید نسل کشی بزرگی خواهد بود که دراین قلعه اتفاق خواهد افتاد!

بنابراین ، استدعا دارد ضمن انجام کارهای انسانی و روانپزشکی که بنظر می رسد درمورد برادر من و دوستانش انجام نگرفته ، مریم رجوی را که با تلاش زیاد درصدد ایزوله کردن تمام عیار این افراد است ، ازانجام این کار که جنایت برعلیه بشریت معنی دارد ، بازدارید.

با شایسته ترین احترامات

رضا اکبری نسب